176

Кралев-червено лееке

преди 4 години

Г-н Кралев, с какво право подарихте държавна собственост (Стадион Народна армия и базите в Панчарево) за милиони на ЦСКА-София(Литекс). Считате ли , че 7 000 000 българи, които нямат отношение към новоизлюпения Ловешки хибрид одобряват вашите пристрастия към ЦСКА. Не се ли страхувате, че рано или късно народът ще ви потърси тежка сметка за това ?

175

Анонимен

преди 4 години

Оказа се че левски не е футболен отбор, а лотарийна фирма.

174

redordead

преди 4 години

К-ъсметЗ-дравеЛ--юбов На всички сини фенове!

173

Риторичен ?

преди 4 години

До кога ще търпим перверзията футболни клубове да носят имената на нашите възрожденци и национални герой - Левски, Ботев, Бенковски,...?

172

Анонимен

преди 4 години

Баце бил заклет левскар, ама как се радваха като изхвърлиха най-титулования български отбор ЦСКА в аматьорския футбол знайеки кой свси за това, е видовден наближава, фалитът на подуене е неизбежен, Домуса ще ви глътне отборчето...

171

Отрицателно IQ

преди 4 години

От снимката извира интелект.

170

до 176

преди 4 години

да може с тия милиони да се сменят тръби, смятай метъра към 100 бона а фирмата дето ще прави ремонт на кого ще е. Не виждате ли че държава гледа да ошушка всичко, не че не трябва всеки да си плаща към държавата но проблема е в израсходването на средствата, веднага ще бъдат изхарчени за асфалт за самолети за глупости но към "нашите" фирми или към чужбина които ни помагат да държим власта...

169

Престъпника от Банкя

преди 4 години

Въпросът не е в ПФК Левски, а в това, че Бойко Борисов е машата на Доган за заграбване на чужд бизнес! Сценария е подобен с този на Дунарит и ЕМКО, както и опита за заграбване на Овергаз от Сашо Дончев, т.н. ЦУМГЕЙТ!!И децата разбраха, че България се управлява от Доган!!

168

lol

преди 4 години

Къде са документите доказващи едното или другото? Къде е "Финансовия министър" с пълен доклад за внесените данъци от лотарията на годишна база? Защо този министър до момента не е разпоредил тези проверки, след като той е принципал на ДКХ , а недарозумението С ?

167

681

преди 4 години

Какво пак ви е виновен Левски?Ако някой претендира за грамотен българин следва да постави кавички, когато става дума за отбора "Левски"

166

Анонимен

преди 4 години

Колко заводи,фабрики,фирми..нямат пари за заплати ..държавата ще плаща заплатите..че Левски пропадал ако не е Божков и трябва да се толерира от комисии и правителството..обикновения народ го търсят за глоби от 20,50 лева тук много ли милиони и си затваряме очите..за тия милиони може да се сменят хиляди метри вик тръби)

165

Левскар

преди 4 години

Иcкaмe нoрмaлнo функциoнирaщ клуб, кoйтo дa хaрчи тoлкoвa, кoлкoтo изкaрвa, a нe c рaздут бюджeт и никaкви cпoртни рeзултaти. Пoвeчeтo чужди футбoлиcти взeмaт пo 30-40 000 eврo нa мeceц и само заемат място на юношите ни, които вземат в пъти по-малко, а са на същото ниво и много по-перспективни за клуба.

164

бб

преди 4 години

досега се говореше за някакъв законопроект за "национализиране/одържавяване" на частната лотария.Сега г-н Борисов говори за отнемане на лиценза евентуално на Националната лотария и др.частни поради нарушаване условията на лиценза.Кое е истината?

163

до 164

преди 4 години

То вече си е падение.

162

Анонимен

преди 4 години

Егати отбора тези от подхуене....като им видиш спонсора и преди..Перуки,черепи..Вземете купувайте сувенири беШалове чаши, бикини с череп отпред..Химикалки- не , защото сте неграмотни

161

Анонимен

преди 4 години

Кацнал на едно дърво - френски игрален филм...

160

Питащ

преди 4 години

Кога ще видим др.Бошков, съсед в Софийски централен затвор на Ветко, Миньо Стайков. Кога ще видим др.Донев, др.Бориславова, др. братя Домусчиеви, братя Найденови, братя Маринови и т.н. Цацаров при встъпването си беше обещал, но....!!? Сега да видим Гешев, ще смее ли?

159

Анонимен

преди 4 години

Абсолютно коректен и достоен коментар...Левски е и ще бъде,но престъпници като Бо Жеков и Ганчев и прочие,ще ги има като качествени престъпни крадци ,обслужващи червената мафия БКП/БСП

158

Анонимен

преди 4 години

Апостолът на свободата ако можеше да види колко много му споменават името и в каква връзка, няма да е във възторг ама изобщо...

157

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Мултимилиардер се прибира на сутринта в къщи и казва на жена си:- Жена имам две новини за теб - едната е добра, а другата лоша - коя да ти кажа?- Кажи първо лошата.- Всичко каквото имаме го проиграх на комар... - и трите банки, всички фабрики и спестявания, даже и тая къща е заложена...- А каква е добрата новина?- Оказа се, че казиното било мое...