85

Реформатор

преди 4 години

В най-бедната държава в Европа, хората тънат в духовна нищета, болести и мизерия но търкат за да пълнят гушите на кой? А един милиардер. Черепа да не хитрува, като мазно се опитва се вкара в ролята на жертва и да се опитва да изивива ръце. Левски няма да фалира. Ще се намери кой да го издържа, ако Божков не иска. Мислете не за футболния клуб а за децата на България!

84

Анонимен

преди 4 години

Симеонов няма да отстъпи за хазарта: Полезно е за държавата!------------И най-вече за него!

83

Анонимен

преди 4 години

браво на Валери Симеонов този път

82

Остап Бендер

преди 4 години

Някой помни ли,кой беше първия закон,който пробута в НС Премиера-Царя Спасител след като спечели изборите 2001-поправка в закона за хазарта,с която се възпрепятсваха нови желаещи да не бъдат допускани да хазартния бизнес,монополизиран от Черепа.Благодарност за помоща на Черепа за избирането на Царя.Парична,разбира се.Народа да затъпява и да търка хартийките по будките,да не мисли много много,че е вредно.След 700 дни народа разбра,че е измамен,ама мълчи,както онези агнета в американския филм.

81

Анонимен

преди 4 години

Ами като се страхуват, че ще фалира отбора да плащат повече за билети за мачовете. Да си издържат сами клуба! Никой не им е длъжен!

80

ЧИТАТЕЛ

преди 4 години

Феновете на "ЛЕВСКИ" идват с колове и винкели, ако отбора фалира !

79

Шекспир

преди 4 години

Пак ще се повтори същото.Насъскани от Черепа агресивни привърженици на Левски ще покряскат,2 ще поизчупят,пък ще бъдат приети от Боко и рпоблемът ще се реши-хазарта ще остане да оглупява и развращава народа,Черепа и Пеевски ще стават все по богати.За съжаление,Валери Симеонов пак ще се поперчи по телевизиите,пък после ще ди подвие опашката,а антуража му ще обяснява,какъв патриотарски компромис е направил боса им след разговор с Боко.

78

С мед да го намажеш

преди 4 години

"...държавата трябва да се грижи за здравето на нацията и за развитието на спорта."?! Кат гледам що народ ходят гладни, жадни и болни...това е върха на цинизма!

77

Анонимен

преди 4 години

Защо държавата трябва да се грижи за интересите на един клуб, управляван безхаберно от бандити и некадърници ??? По-добре да се инвестира в образование и здравеопазване, вместо за смешни футболни клубове пълни с некадърници. Показателно е как вчера също толкова смешен клуб беше отнесен от предпосленият във втора бундеслига. Клубове фалират по цял свят. Нека фалират, след като се управляват от и диоти

76

1

преди 4 години

До ***, ПРАВ Е ВАЛЕРИ.защото вносителя на този закон балевски,не е червив от пари,колко пари отмъкна,покрай "великата балевска стена"нямаш си понятие,а с какви пари построи мотела "Козия рог"нощуват не нощуват,в мотела граничари,балевски си взема парите.

75

грозд

преди 4 години

идеята не е никак лоша ! вместо да си тъпчат гушите, поне така да има някой залък и за спорта ! правилно !

74

МА, ПРАВ Е ВАЛЕРИ.

преди 4 години

ТИЯ СА ЧЕРВИВИ ОТ ПАРИ, БЕ.....!???.... ВСЕ НА ГЪРБА НА НАРОДА И ДЪРЖАВАТА.АЙДЕ, ВЕЧЕ СТИГА МУФТА...!!!!

73

Шекспир

преди 4 години

Май на всички ни промиха мозъците за 30 години.Коментира се само проблема кой да взема парите.Не се коментира тоталното затъпяване и развращаване на народа.Погледнете по будките-бабетата дават последните си левчета и търкат като луди.А левчетата встройни редици потеглят към бездънните джобове на Черепа и най голимия *** на планетата.

72

1

преди 4 години

този селянин,за държава ли се има,г-Гешев,самосезирай се ,и разследвай ,с какви пари балевски е построил мотела "Козия рог"също така и договора му с Министерството на Отбраната,за спането на граничари в мотела,спали не спали там,министерството му плаща за заетост на всички легла в мотела.

71

Анонимен

преди 4 години

Лас Вегас на Балканите.

70

Анонимен

преди 4 години

Превърнаха България в Монте Карло и Монако.

69

До 71

преди 4 години

Има разлика между платени размирици и протест.

68

Анонимен

преди 4 години

Не само че ще мъ вземат бизнеса на Черепухата ами ще му вземат и готовите кинти.

67

Анонимен

преди 4 години

До 70Левски е едно акционерно дружество. Утре някой може да го купи, да смени кмето на Васил и толкова. Черепът се е оял толкива яко с кинти, че ако спре да изкарва днес, все има накъде да си насочи стотиците милиони. Не го мисли.

66

Анонимен

преди 4 години

Додо щоМалко куцо е ... ако на народа му е криво, не може се бунтува ... бааахти демокрацийката майка ...