21

Тарикат

преди 4 години

Хайде, хайде. Бях натрупал над 1000 лева глоби за глупости. Без колан като паркирам, без включени светлини в ярак слънчев ден, бе ей такива простотии. Че три години шофирах като мишка докато изтече давностния срок. Но на КАТ аз пари не давам!

20

Анонимен

преди 4 години

в графата документи и проверка - не носи свидетелство за управлениние-глоба 10 лв , а по-надолу, ако е хванат без книжка - от 100 до 300 лв. значи 2 глоби. горната е смешна

19

Анонимен

преди 4 години

Сега напишете и кой ще следи за спазването, налагането и събирането.

18

Иван

преди 4 години

С глоба 20лв ред не се установява. Човек трябва да си изпати 2-3 пъти по 100лв за да се научи да не се прави на много важен.

17

aa1830

преди 4 години

Каране в насрещното по автомагистрала и скоростен път - глобата трябва да бъде директно отнемане правото на шофиране доживот както и затвор няколко години. Това е опит за убийство на повече от един човек!

16

Анонимен

преди 4 години

Фотото е класика, напомня ми за класическия соц. Авторитетен катаджия с който винаги ще намериш общ език.

15

Анонимен

преди 4 години

Тия глоби са в сила от 21.01.2017 г.

14

Анонимен

преди 4 години

"Неправилно включване в движението, неправилно престрояване, неправилно изпреварване, не спазване на предимството - глоба 20 лева."После защо караме като в джунгла... защо всеки се опитва да ти сече пътя, защо всеки изпреварва като глaмав, защо никой не зачита предимства, знаци STOP и тем подобни... За 20 лева - толкова.

13

Зъл мозък

преди 4 години

Търся майстор, който да ми монтира измиваща система на регистрационните табели. Номера е, че ще си шофирам със зацапана цифра или две от номера, така че да не се притеснявам от камерите. Пък ако ми метнат палка, с един бутон да си измия табелата, че да е чистичка за пред катаджиите.

12

Митака

преди 4 години

ФЕЙК !!! Няма промяна в закона!

11

Анонимен

преди 4 години

А ченгетата кой ще ги глобява те най много нарушения имат

10

КАТ

преди 4 години

Защо има глоба от 50 лева за шофиране без колан, ама за римляните на коня няма глоби за колан?

9

Глоба лизация

преди 4 години

Ето така се генерира БВП.Само тук пред блока има неправилно паркирани мпс-та за към 200-300лв.

8

House M.D.

преди 4 години

Колеги, забелязвате ли, че е написано само наказанието за алкохол до 1.2 промила? За над 1.2 промила явно няма санкции.

7

Ко? Не!

преди 4 години

"Неправилно използване на звуков сигнал в населено място - глоба 10 лева." ?!?!?! Заклевам се, че ще разсипя от дела КАТ и крайната сума за хонорара на адвоката ми и съдебните такси ще струват на КАТ над 600 лева. Ако пък КАТ обжалват на втора инстанция, сумата ще удари 1100 лева!

6

Стоян Г.

преди 4 години

Питам: Паркирането на инвалидно място или паркирането в зона около пешеходна пътека е по-опасно, та за първото глобата е 200 лв., а за второто само 50 лв. (изключвам създаденото неудобство за хората в неравностойно положение)? На инвалидните места ли стайват ПТП със загинали или около пешеходните пътеки? Май всичко пак е за пълнене на хазната, но не и с мисъл за живота и здравето на участниците в движението. Жалко...

5

Анонимен

преди 4 години

Правописните и смислови грешки ваши ли са или от КАТ таги спуснаха

4

Prestroitel

преди 4 години

Неправилното престояване 20лв или 50лв е ?

3

Анонимен

преди 4 години

Чета и се удивлявам, че глобите са ми по джоба...Щото аз не пия, па там са големите и едва ли ще превиша скоростта с повече от 50км/ч. Страшното беше като ме охендриха 2500 глоба за "неправилно съхранение на огнестрелно оръжие". Тук ся за по 100-200 лева няма да си чупим доброто настроение :)

2

Счети

преди 4 години

А за депутатите как са цените, че нещо не пише ? Джамбазки го прикриха, че е карал с над 1,50 промила, обаче по населението сеч !