37

ЕРИК

преди 4 години

А колко са в ж.к Яворов( бивш Ленин),да не се бърка с новоизмисленият квартал Яворов

36

М, да ...

преди 4 години

Това е вместо STIHL ти пробутват STHIL/за еднократно ползване/!

35

безпариченбалонаджия

преди 4 години

прогнозите са за спад на сделките, ръст на предлагането и в същото време все оше има прогнози за стабилен ръст и на цени. По внимателно, цяла София е пълна със строежи и продължават, повярвайте ми, апартаменти ще останат ще има за всички. Товадето ви дават двустаен на последен 13 етаж, старо строителство за 70 хил евро с приказката, че сега е момента е голяма измама да знаете.

34

селчо

преди 4 години

"Бояна" и Драгалевци" квартали на София ли са или крайградски села ? Понеже ги няма в класацията, а на една колежка на жена ми вуйчо и ходил да бачка там гродинар и разправя, че цените били бая високи...

33

М, да ...

преди 4 години

Това, че нещо има висока цена не означава че е качествано! София бе някога хубав/стойностен град с качествена среда за обитание! Но Някога преди доста време! Сега е измама цените да са толкона високи!

32

Анонимен

преди 4 години

До krisВиж сега, между център и център има огромна разлика. Добрият център започва от Съдебната и върви на юг до Перловец. Останалото действително не е за живеене.

31

Анонимен

преди 4 години

Е, ти на мола на "Стамболийски" център ли му викаш?Точно там е границата на центъра. Реално з аняма 10 минути пеш си на Света Неделя. Като локация е супер, но като условия е жив ад.

30

Анонимен

преди 4 години

Това, ако е вярно, значи има доста лудички хора. Точно тези райони са супер застроени, особено Иван Вазов е ужас. Даже сами кандидатстваха да ги направят зона, че колите бяха една върху друга. И за капак кихаш едни яки пари за жилище там.

29

Василев

преди 4 години

Дайте бе, дайте малко вода на перничани, софийски селяни!!!На вас ви е добре нали, пиете си водица и си траете и се надсмивате на герберските експерти???Агент Ранди Шулц!ЦРУ!!!

28

Анонимен

преди 4 години

В тия квартали няма една градинка и всичко беше насечено и бетонирано и няма жилища къде да се застрои повече. Като няма нови, цените ще летят към космоса.

27

Анонимен

преди 4 години

Не се оплаквайте, квото такова. Идвайте в София, кой докъдето оцелее. Въздуха ще свърши, водата, споко. Природата сама се регулира, като не може едно общество да се осъзнава.

26

Филип

преди 4 години

Отивам с един приятел на оглед на апартамент, по обява апартамента е 98 кв., тристаен, отиваме и кво да видими- хол -20кв, 2 бр "спални" по 12 кв, коридор 5 кв, баня и тоалетна - 4 кв., тераса 4 кв. Сумираме и се получава 55кв. , питам брокера къде са останалите? Той вика - много общи части !!!! Бе викам му аз - вие да не сте мерили и стените за квадратура ??? Ами вика господине , може да си купите и парко място само за 12 хил....... После ще ми говорят за имоти и цени. Цената беше 120хил....

25

Василев

преди 4 години

Царят каза , че сте станали богати , след като жилищата са се вдигнали в пъти по време на неговото управление!!!Животът е жесток селяни прости!Имотът е добър, тогава и само тогава, когато може да се стопанисва и обслужва, а човекът който живее в него е грамотен и образован, има нормална работа и може да разчита на истинско здравеопазване!!!Селяни прости , животът е безмилостен жесток!!!Вие сте валат селяни прости!!!Агент Кийн Диксън!ЦРУ!!!

24

Анонимен

преди 4 години

Щом Цецка Цачева се уреди с евтин апартамент в Исток, значи политиците са доста закъсали.

23

Банго Васил

преди 4 години

А в кв. "Христо Ботев" какви са цените ? За един брачед питам...

22

Мунчо

преди 4 години

Тъкмо се бех притеснил, че няма статии за недвижимите имоти- колко са на далавера и как сега е моментът да си купите 2 с ипотека, щото са невероятна инвестиция. Оооо и задължително сделката трябва да мине през брокер, щото иначе не е "инвестиция", а набутване.

21

Анонимен

преди 4 години

Няма държавни жилища и цените ще растат заради спекулата.

20

М, да ...

преди 4 години

Средната цена на имотите в столицата достигна 1035 евро на кв. м------------Земята имот ли е /според автора/? Та колко е цената на земята?

19

до kris

преди 4 години

Е, ти на мола на "Стамболийски" център ли му викаш?

18

дееей

преди 4 години

"....По-евтини са апартаментите в Обеля (средно 710 евро за кв. м) и в кварталите Сердика и Свобода (705 евро за кв. м).... "Я авторката Иванова да ми намери поне един читав апартамент на тези цени. Даже "средно" било, демек има и по-евтини, алооо вие да не живеете на Луната! Както е казано по-долу, читав апартамент под 1000 евро няма!