40

Нормален

преди 4 години

Русо-китайо жълтурите не заслужават да живеят защото са ***.Трябва жизнено пространсвтво за белият човек.

39

Анонимен

преди 4 години

Късно е за каквото и да е. Климата вече напълно се промени полюсите сменят местата си. Апокалипсиса колкото и да не ни се иска да повярваме идва. Корабите са готови и чакат Богопомазаните да се качат на тях. А простосмъртните ще се отърват от гад, ният живот на земята. На това дете Бъдещето отдавна е захвърлено в кошчето. Няма да може да остарее ще си отиде млада.

38

Анонимен

преди 4 години

Абе Грете, *** в Пекин , в Масква, в Пхенян , Каракас , Мексико... при револциунерите , те са "експерти" по екология , ко са буташ при омразните богаташи

37

Анонимен

преди 4 години

Жалко, че не се е родила малко по-рано... Сега щеше да има динозаври.....

36

марина билчева

преди 4 години

тва болното изродче пак ли се изказва? няма ли клиника за тва дете бе ? то е опасно лудо и психично нестабилно !!! да го пребират да го лекуват в газовата камера

35

Нобел

преди 4 години

Руснаците на запад трябва да бъдат използвани като жив щит и същевременно да се нанесът ядрени удари над Русия и Китай едновременно докато жълтурите бъдат държани в лагери за да не оказват съпротива.Само така ще настъпи ядрена зима а нефтокочината Русия и дръпнатите крадци заличени веднъж завинаги.

34

Анонимен

преди 4 години

Иска някой младеж да я джаса и да врещи като приклещена коза на плет

33

реффг

преди 4 години

Въглеродният диоксид трябва да е стотици пъти повече,че да окаже влияние върху климата.В днешно време климатът се контролира изкуствено като се насочват въздушните течения,заради това има такива климатични аномалии.Целта е пълен контрол и изземане на основни човешки права на хората по света,като парите на бедни и богати отидат при свръхбогатите.Вървим към световна диктатура.

32

Bлк

преди 4 години

Къде са социалните и кой плаща сметката? Това си е експлоатация на неуравновесено психически дете.

31

Нормален

преди 4 години

Никога повече нефт.Само Аец който няма да мре.

30

Анонимен

преди 4 години

Тая иска джасане *** яко ще забрави веднага за климата

29

Анонимен

преди 4 години

Казват, че за да влезеш в залата, където се провежда форумът, трябва да си купиш входен билет, чиято цена е 500 000 швейцарски франка. Интересно на Грета кой/кои й купи/купиха билетчето?

28

Уестморлънд

преди 4 години

Немаките автопроизводители трябва да бъдат закрити.Китайдката държава смазана а жълтурите изтребени.Населението в Африка ограничено а първобитните руснаци продаващи нефт заедно с арабухите заличени.

27

Анонимен

преди 4 години

Таз пък пиклa...

26

АНТИ

преди 4 години

Еврейска слуга си е Грета,приличат си с Боко, с което.

25

Анонимен

преди 4 години

Глобално затопляне има и е в следствие на немските барутници.Закривайте немската кошина.

24

Victimized

преди 4 години

Изкарват я като някой мъченик, а всъщност има такава гласност, по медии, по най-големите международни форуми, политици и шефове на корпорации я аплодират докато тя прокарва пътеката за рестрикции и такси, които няма да доведат до нищо освен обедняване на и без друго свиващата се средна класа. Мерките които се обсъждат и приемат са абсурдни и първо сигнални продиктувани от масовата истерия която хората зад Грета създават.. А порица ли лидерите в Давос за множеството частни самолети за събитието?

23

Анонимен

преди 4 години

Значи според вас унищожаването на природата не е проблем?

22

Туй на16 години вече

преди 4 години

па нема цици.Да не е *** некакъв?

21

До 22

преди 4 години

Нищо не можем да сторим за промените. А тези умрели риби нямат нищо общо с тази тема. Ако всички хора пукнат пак ще има затопляне. Няма как, след затоплянето идва замръзването. Хората да живели през ледената епоха, Саудитска Арабия е била залята от сняг, Сахара е имала чунгла вместо пустиня. Хората са ускорили затоплянето с 10%. И да не беше ускорено, пак щеше да дойде.