111

ПроСоТо

преди 4 години

До Кармен Младеновауважаема,аз не знам кой ги избира споменатите,но знам кой НЕ ги избира:-И това сме НИЕ-"заспалите" българи.."Докато мъдрите се намъдруват,лудите се налудуват"..Отдавна се опитвам да обърна внимание:-Всеки Божи ден ,в който Мутрьо и неговата Хунта от некадърни държанки властват в територията,е ПАГУБНО ЗАГУБЕН за нацията и държавата...Скоро,СЪВСЕМ СКОРО ще.."ИЗПИЩИМ НА УМРЯЛО",но ще бъде късно.И нема защо да се оплакваме:-Вината е изцяло наша!

110

we

преди 4 години

Същинский исполин! Роден да разрешава заплетени глобални проблеми! Да живей!

109

Анонимен

преди 4 години

Ало , премиере, ти оправи ли си твоята държава (колония), че си се загрижил за западните Балкани ?

108

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Имиджът и влиянието на ПП ГЕРБ расте главоломно... - за всички стана ясно, че само те могат да разрешат каквато и да е създала се криза, разбраха, че само те работят с грижа за народа... - за Перник вече се говори, че е бъдещ бастион на ГЕРБ - начело с кмета...

107

Кармен Младенова

преди 4 години

Кой ги избира и слага на власт тия: Луканов дето слава Богу вече е под земята,Филип Димитров,Софийски,Пасито,Ж.Желев,Костов,бат Петю-конската глава,Първанов,Плевнята генерал-пожарникаря Борисов и колко още много,-не мож ги изброи...Кой ги избира,оценява и с какви програми за водене на тази държава и този народ безчистваха,крадоха и предаваха и продаваха БГ

106

избирател

преди 4 години

Нацелува ги и прегръща всичките! Хубава целувка имаше и за Кери!

105

Анонимен

преди 4 години

А бъдещето на този и придворните му е в райе!

104

1

преди 4 години

До Анонимен-99,абе миризлив *** ти каква работа имаш в европа,най-бедния,най-крадливия ,народ сте вие ганьофците.

103

1

преди 4 години

др.борисов,за западните балкани си прав,но за нашата нещастна родина,която вече 10 години е в ЕС,но положението на българския народ е трагично,пенсии по 100 евро,заплати по 300 евро,затова положение,сте виновен лично вие,с това диктаторско управление.

102

Анонимен

преди 4 години

След 10 години управление на Бойко БорисовБългария е най-бедната държава в Европа.Омразата към Б.Б. ще нараства.

101

Анонимен

преди 4 години

Отиди и прочети истинските статистики на истински наши икономисти и чужди също. Само от милиардите външен дълг и заеми свят ще ти се завие. Отделно си прибират по офшорките 12-20 милиарда годишно, които се управляеат от приближените им в чужбина 12 човека.

100

ПроСоТо

преди 4 години

до колегата долу дет вика:-"Тоя гледа хем тъпо,хем злобно"..:-Колега,ако Ломброзо СЕГА пишеше труда си "За престъпните типове",на всяка втора страница щеше да се мъдри снимката на тоя....Разбира се,д-р Шипковенски../жив ли е още?/ тоже би се заинтересовал професионално от "Женерала"..

99

АНТИ

преди 4 години

Борисов говори,бла-бла нонстоп,но аз само вярвам,на моя си джоб !

98

Анонимен

преди 4 години

Аз нямам пари за катък "Веселина", а пък за вас - не знам.

97

Анонимен

преди 4 години

България:- Първа по смъртност в ЕС.- Първа по рисок от бедност в ЕС.- Последна по върховенство на закона в ЕС.- Последна по жизнен стандарт в ЕС.- Последна по свобода на словото.Да не продължавам.. ама нищо вие мислете за западните балкани...

96

ПроСоТо

преди 4 години

До Анонименимаш предвид ТВОИТЕ "икономически показатели",нали?

95

Анонимен

преди 4 години

Албания, Босна и Косово са потурчени и нямат място в Европа. Турци само на 300 км от папата е срам за христянството. ЕС пък е *** на Франция и САЩ и по-малките страни им стават колонии.

94

Анонимен

преди 4 години

Къде що са "построили" всичко пада и се срутва след тях - магистрали, градски пътища и тротоари, санирани уж мазилки, мостове, кръгови, училища и градини с паднали покриви и т.н.

93

Анонимен

преди 4 години

В момента икономическите показатели на България са най добрите за всички времена, а вие искате да довлечете фалитаджиите от БСП.

92

Анонимен

преди 4 години

Какво чакаш българино... *** племето ти загубено аз