9

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 10"Човека е грешка на природата. Няма друго създаване което да унищожава природата по този начин"Няма друго, защото нямат такива възможности. Това за хармонията в природата е една голяма илюзия. В природата всеки е срещу всеки, освен в случаите на взаимноизгодно сътрудничество и инстинктивно (пак полезно за вида) алтруистично поведение. Борба за съществуване и естествен отбор. А хората, които се възхищават на хармонията в природата, обикновено не са наясно как е в действителност.

8

До 7

преди 4 години

Така е. Хората не осъзнават това. Ако станем в хармония с природата и не ползваме човешките изобретения. Ще умрем в страшни мъки. Примерно няма да има къщи, дъждовете ще ни валят, зимите ще ни убиват, няма защита от животни/хора. Отделно дрехи няма, тоест ще живеем само в топлите климати. Отделно хората нямат естествени оръжия, ни големи зъби, ни мускули, ни нокти като на хищник. Ако някой иска да е близо до природата. Да се съблече гол и да иде у гората. Много бързо ще му мине мерака.

7

Анонимен

преди 4 години

Човека е грешка на природата. Няма друго създаване което да унищожава природата по този начин.

6

Анонимен

преди 4 години

Начина по който едни са решили да бъдат "еко" за сметка на други, ще е още по-пагубен. За толкова години не се научиха хората, че неограничената консумация изчерпва всякакви ресурси и че трябва да се инвестира в рециклиране и технолгии, които да намалят наличните отпадъчни продукти. Животните са изчезвали по различни причини, но просто липсата на подкрепа от по-богатите страни към развиващите се ускорява тяхното унищожение.

5

Анонимен

преди 4 години

Има решение. Русия е огромна, и без това прилича на резерват, да се официализира и да дадем место на животинките да си живеят, а не както в момента да ги облъчват с радиация за щяло и нещяло.

4

Анонимен

преди 4 години

До АнонименВажното е да измрем!

3

Лозунги

преди 4 години

Тук вече напомниха колко незначителна е била човешката популация преди милиони години. Разправяха същите глупости и за големите хищници в Северна Америка въпреки данните, че парчета от голяма комета преди 13 000 години са променили рязко условията на континента и са причинили масовото измиране. Разправяха същите глупости и за мамутите в северните райони на Азия. Екоталибанската пропаганда в "науката", която всъщност обслужва икономически и политически цели, е тоталитарна като социалистическата.

2

Анонимен

преди 4 години

Кое първо ще ни убие? Нов вирус или лакомията?

1

Burzum

преди 4 години

Глупости!Броя на хората тогава е бил толкова малък че няма как да повлияе толкова сериозно на тия популации....преди белия човек да донесе огнестрелното оръжие в Африка е имало огромни стада дивеч въпреки че *** са били с пъти повече от времето за което става въпрос....