35

asd

преди 4 години

Боко не му пука изобщо...частни лотарии, италински отпадъци, частни фирми и сайтове продават винетки, а са дадени милиони за тол системата, породават на ковачки вода за 13ст...пука му на боко че изнасилвачите от нидерландия и шведите ви бутат предмети в отверстията

34

Анонимен

преди 4 години

Има закони, как да няма! Според съвременните ни евродемократични закони лицата до 18 години са неспособни да мислят за последствията, т. е. са деца. Говорим а напредък, за по-ранно развитие на личността, а на практика сегашните младежи са психически непълноценни, защото БИВАТ ЛИШАВАНИ ОТ ПРАВОТО ДА НОСЯТ ОТГОВОРНОСТ. Александър Македонски е бил водещ пълководец на 16-годишна възраст. Карл Велики също.

33

Активист на БКП

преди 4 години

Какъв Борисов,бе човече !!!???Той е в основата на хаоса...

32

Гост

преди 4 години

До Свещен ГущерС удоволствие бих ти счупил тъпата кратуна, която имаш вместо глава на раменете си.

31

Румен

преди 4 години

Убиеца и родителите му . Да изплащат кръвнината на бащата. И тя не е по малко от 250 000 лв. И като изплати да излиза. Ако излезе и не плати . Бащата на момичето със синът му ще го ликвидира.

30

seira

преди 4 години

УПРАВЛЕНИЕТО НА ГЕРБ - ЗАПЛАХА ЗА НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ!!!НАРОДЕ!!!

29

закони та закони

преди 4 години

Закони има колкото щеш,ама не се спазват!

28

Румен

преди 4 години

До 25. Защо обвиняваш Бащат,а не убиеца. Сигурно му завиждаш , че е в Германия и се оправя. Тука ти си част от престъпния свят . живеш ежедневно в КОРУПЦИЯ, КРАЖБА, ЛЪЖИ. Без това неможеш. Може и да те хванат за престъпление я рекет, я подкуп ще търсиш начин да се оправиш . От горе те гледа най Големия, А ти СЕЕШ ЛЪЖИ и ЩЕ ЖЪНЕШ БУРИ.

27

Анонимен

преди 4 години

Заради защитници на престъпници като сороските НПОта намразих София а вече намразвам и България , иТъпияОвчи народ.

26

Свещен Гущер

преди 4 години

Сигурно и е предложил пари за час и му е отказала

25

Анонимен

преди 4 години

До До 26Никъде не прочетох някой да защитава престъпници и убийци !--------Да вменяваш вина на бащата,вместо да осъдиш престъпника е оправдание за престъпника,това е защита на престъпника и прехвърляне на вината от престъпника на невинния,постардал баща.

24

До 26

преди 4 години

Никъде не прочетох някой да защитава престъпници и убийци !

23

Генади Р

преди 4 години

Аз също имам дъщери и го изживявам много лично. Не искам да разбирам как се преодолява такава загуба. Важно е да се промени закона и санкциите да са най-строгите за убийство. Вярвам, че ще се вземе правилното решение и промените ще са факт. Пожелавам си това да стане още тази година.

22

Анонимен

преди 4 години

До Предложение !Мизерията в държавата и беззаконието принуждава,повтарям именно ПРИНУЖДАВА хората да напускат държавата,те не излизат по свое собствено желание,а от безизходица,не можеш да обвиниш бащата,той не е извършил престъплението,а се е грижил за прехраната на детето си.Защо винаги хвърляте вината на невинните,а не на престъпниците,никога няма да разбера.

21

Предложение !

преди 4 години

Хайде всички , които си мислят, че парите не им стигат да си изоставят децата сами !?

20

Анонимен

преди 4 години

До СтранноЗащо обвинаваш бащата и му вменяваш вина,след като той не е убиеца и не е нарушителя на закона?Защо винаги заемате страната на престъпниците ,а не на жертвите и закона?

19

Киро Х

преди 4 години

Обидата към животните е напълно незаслужена, но човека е още в шок, простено му е.

18

Странно

преди 4 години

Оставил си детето на 14 г. само да се оправя, и се оправдава с други обстоятелства ?! Решението да я изостави е негово лично !

17

Сама сега немало...

преди 4 години

Закони? Га гласувахте за 2 котенцата и 20 лева не ривахте...Няма как да има закони и ред, при положение, че едно гласуват за пилета, котенца, парички и д-р. Сигурно са се мислили за много умни като са получавали парички за глас. В живота всичко се връща, ако не на теб, на твойте деца.

16

Анонимен

преди 4 години

Животните не са жестоки.