54

Анонимен

преди 4 години

На тиквата още една жертва от кадърното управление и "качествените" наркотици... Цяла София е пламнала от наркоразпространение, всеки втори е надрусан на куче, ама нали пазара се държи от управляващите, за тия неща не се говори по медиите... Даже 90те с хероина не бяха толкова страшни нещата, колкото са сега!

53

Анонимен

преди 4 години

Нападнал ги е защото е родолюбец и патриот. Симпатизант на Атака и НФСБ.

52

Анонимен

преди 4 години

И пак турците свършиха работата на българските си колеги.

51

Анонимен

преди 4 години

До 70Всъщност тоя а е огромен проблем в САЩ. Те и в някои български махали може да те утрепят, особено ако си с брусната глава и гледаш лошо ... ни не е правилно.

50

Питам

преди 4 години

Защо ?

49

Дядо Соци

преди 4 години

Както винаги Бойко е виновен.За това, оставка , оставка..!Корнелия какво дреме?

48

Т.Шак

преди 4 години

А дано и българската полиция стане толкова експедитивна. Амин!

47

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 72Българин от Своге ;-)

46

Анонимен

преди 4 години

До: 66 (Коцев)Не знам какъв полицай си бил (бивш), но ако подобни случки се случват в САЩ, там щатските полицаи могат да те гръмнат в главата само ако те хванат да си откраднал пакетче дъвки от супера и не се подчиниш веднага на заповедите за арест а се правиш на умен! Особено пък ако не си бял...Е да, и това е несправедливо, ама се случва!

45

Браво

преди 4 години

Това е терорист! Правилно са го застреляли. Всеки, който взема заложници и стреля срещу полицаи е терорист. А този явно има признаци на религиозен терорист /библия и икони е носил/.

44

Анонимен

преди 4 години

До 56Гледаш прекалено много филми.

43

Анонимен

преди 4 години

До 67Защо?

42

Анонимен

преди 4 години

"Като бивш вече полицай мога да кажа, че убийството на това момче е абсолютно неоправдано."Ако някога въобще си бил полицай, нямаше да напишеш такива глупости. Фантазьор!Сигурно дори и обикновен охранител-портиер не си бил.

41

Анонимен

преди 4 години

До 62Никъде не виждам да пише че бил с брада. Пък и това няма значение, самото заглавие подвежда, в смисъл че описва психопрофила на нашия пишман "патриот".

40

Анонимен

преди 4 години

Точно българин си е.(Първо щях да напиша "чист българин си е", но се сетих, че няма как да е чист.)

39

Анонимен

преди 4 години

до 45 Значи според теб, иддиотт такъв, на тоя не могат да му праснат два три стоп патрона в краката и да го обезвредят.И каква ще е файдата от това? Нали тук са го обезвредили с няколкото криминални регистрации? Регистриран за кражби, грабежи и насилие. Поправил ли се е? Какво искаш, да излезе и да заколи някой ли? Аз лично хич нямаше и да го бавя като турците с хиляди кандърми, директно в кухата опияннчена лейка.

38

Анонимен

преди 4 години

До: 58Ако си чел "Под игото" на Иван Вазов, в романа си той описва един такъв случай.Един от съзаклятниците когото издирвали останалите бунтовници за да го уведомят за решенията на заседанието, го намерили на някаква сватба пиян.Пиел, пеел, и видял турчин на кон с пушка.Запял "Боят настана" и тръгнал към коня пеейки "Ето ги идат наш'те душмани" като сочел турчина, хванал поводите на коня, взел му пушката и го свалил.Оня турчина само пребледнял от страх и се чудил тоя наред ли е с главата!

37

Анонимен

преди 4 години

до 60 Миленчо с брада като на Исус Христос приличал на Сидеров? )))))

36

Анонимен

преди 4 години

Подвеждащо заглавие. Нищо не е установено със сигурност. Има само мнение на гл. консул и описание на предметите, притежавани от застреляния, които веднага насочват четящия към определен извод.По турските новини пък обясняват, че не е влизал в словесен контакт с дошлите полицаи и само им налитал с ножа, като разрушавал и предметите, намиращи се наоколо и че до застрелването му се стига след като наранява с ножа охранител. Допълнително се казва, че се е опитал да вземе заложник и е носител на ХИВ

35

Анонимен

преди 4 години

Като прочетох заглавието, тъкмо си викам, айдеее, това сигурно е Волен Сидеров!Ама като му пише името, явно не е той. Въпреки, че си приличат като близнаци направо!Ако Волен отиде в Турция, вече ще знае какво го чака.