95

Анонимен

преди 4 години

"Защото по онова време НЕ е съществувала България"Ахахахахаха!!! Тоя пък колко голяма липса на чувство за хумор има, не е истина чак! :))) Толкова ли не разбра, че това е просто виц?

94

Анонимен

преди 4 години

"Ами тогава се гордей, че *** и повечето от българките са ***, а българските мъже са наркомани и престъпници!"Ами в християнска България са. В Европа на християните са... какви други да са освен такива каквито си изброил...

93

Анонимен

преди 4 години

"А като си против, тогава се махай от Европа, Балканите и България и отивай в някоя държава, където изповядва твоите убеждения"Защо? Каква е Европа? Къде пише, че Европа е на християните?Ти вместо да се срамуваш, че твоите пра-деди са били насила покръствани, ти чак се гордеш с християнството си... И това ако не е признак на слaбоyмие, не знам кое друго е...

92

Анонимен

преди 4 години

"Щом си против Християнството - и като Вяра и Морал и нападаш, значи си против."Е'aхти елементарната и пробита логика! И как точно стигна до това заключение? Сякаш пък християнството е създало света и щом "нападам", значи съм против Аз ти казах, че християните сте ***, ама ти не вярваш. А аз дори не "нападам". Просто изразявам мнение, че в 2020 година е дeбилско да бъдеш християнин и да вярваш в приказни герои и червената шапчица и злият змей Пантелей, при условие, че вече има наука!

91

Анонимен

преди 4 години

До АнонименЩом си против Християнството - и като Вяра и Морал и нападаш, значи си против. А като си против, тогава се махай от Европа, Балканите и България и отивай в някоя държава, където изповядва твоите убеждения ( не е нужно да ходиш в арабския свят, просто взимай парцалите си за Монголия). И още нещо, нещатснико, Християнството Като Вяра и Морал и Православната Църква е спасила България ( и не само) от унищожение. Твоята " вяра" предлага едно НИЩО на българите. Така, че махай се!

90

Анонимен

преди 4 години

Знаете ли защо Исус не се е родил в България?Защото по нашите земи не са намерили трима мъдреци и една девственица.

89

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 25По статистика 11% са отказаните визи с цел туризъм. Визите за мигранти обаче са по-тегави и ти трябва покана от фирма работодател. Междувпрочем мисля че и с Русия нещата са подобни. *** то така в ДЪРЖАВИ. Левендурските пеперудки от Брюксил ще направят европа ***, а България наще комунисти още по-голяма.

88

Анонимен

преди 4 години

До АНТИ 10 План Ран-Ът е изпълнен от време оно. Документацията я има налична в нета, ако си решил да бъдеш читател а не някоя чукча ще се образоваш. Накратко това е концентрирането на цялата икономика в столицата с цел повишаване на конкурентноспособността в международен план. Айде. Лека вечер.

87

Анонимен

преди 4 години

До АнонименСпоред мен пък е въпрос на еволюция и хромозоми.Проблемът е в това, че моята теория е научно обоснована и доказана, а твоята не.Явно мога да кажа със сигурност, че произхождаш от май.муните или едни " учени" твърдяха, че такива твари като теб произхождат от свинята.И още нещо - има учени , които НЕ отричат Бога, Библията, Библията, Християнството и Църквата, и това са учени - Блез Паскал и др. Но маймунският ти " мозък" с течна форма на а.ко не може да проумее това.

86

Анонимен

преди 4 години

Хората вече не издържат комунистическото робство.

85

Анонимен

преди 4 години

"Не може това да се отрече, защото това е Християнския морал, който НЕ подкрепя абортите, презервативите, порното. Ако не си съгласен с това - отивай и се гръмни"---Освен това не е много християнско да подтикваш хората към самоубийство. Това е наказуемо от закона освен това. Не е и морално, а ти до момента искаше да се изкараш морален.

84

Анонимен

преди 4 години

До 90бок.лук! Турците дето не са християни,а мюсюлмани, имат повече морал за разлика от българите, които са кръстени в Православен Храм,но за съжаление,не живеят според и са против Християнската Вяра, Православната Църква и Морал! Малко са тези, които са християни както по документи, така и по вяра и дела и морал! Не подкрепям турците и не им симпатизирам, но България е единствената балканска страна с голям процент извънбрачно родени деца и аборти! Гърците имат повече вяра и морал от нас!

83

Анонимен

преди 4 години

"тангризмът какво предлага на българите? Безморалност, Тричане на кучета и кукерски маски!"Да си дойдем на думата...Нестинарството в Странджа е езически обичай, в който едва в по-късно време започват да вдигат едни икони, от страх да не бъдат убити като еретици.Хората на Йордановден в ледените реки са езичество.Кукерите са езичество.Мартениците са езичество.Празниците Спасовден и Петльовден са персийски и заемки дошли с т.нар. "манихейска ерес", малко преди Цар Петър 1-ви. Още нещо BG?

82

Анонимен

преди 4 години

"Православното Християнство учи на вяра и морал, не подкрепя абортите, разврата, безморалността!"Според теб жената е създадена от ребро на мъжа, а мъжът е създаден от кал. Според мен пък е въпрос на еволюция и хромозоми. Проблемът е в това, че моята теория е научно обоснована и доказана, а твоята не.

81

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 88 " И нещата които се обясняват в християнството са назадничави, несъвместими с науката и прогреса. Освен, че забранява абортите, християнството забранява и ползването на пpeзервативи (даже и един Папа го искаше това) "Не може това да се отрече, защото това е Християнския морал, който НЕ подкрепя абортите, презервативите, порното. Ако не си съгласен с това - отивай и се гръмни най - добре. тангризмът какво предлага на българите? Безморалност, Тричане на кучета и кукерски маски!

80

Анонимен

преди 4 години

"Православното Християнство учи на вяра и морал, не подкрепя абортите, разврата, безморалността!"Не виждам нищо морално в това всеки на който не му харесаш мнението да го пращаш в Анадола, да го наричаш примерно "туpчин" (дори и да не е такъв), да насаждаш расова, междуетническа и религиозна омраза... все неща които са типични за крайно настроените "вярващи", които дори не вярват, а сляпо се доверяват на това което ги излъже някой алчен поп в някоя църква, който не разбира нищо от наука.

79

Анонимен

преди 4 години

"***! Българите са пропаднала *** заради ЛИПСАТА на Християнски ценности!" и т.н. глупости.Църквата е обяснявала на неуките някакви нелепи неща с които да ги контролира. И нещата които се обясняват в християнството са назадничави, несъвместими с науката и прогреса. Освен, че забранява абортите, християнството забранява и ползването на пpeзервативи (даже и един Папа го искаше това), а така се разнасят болести и това е признак за ниска полова и образователна култура.

78

ha

преди 4 години

До Сата НАТОТоя е бил някъде пазач, на някой портал. Не е охранител. Ама в България толкова изкрива професиите, че вече на пазач на 80 години му казват охранител. Къв охранител, той на пръст мирише, иначе охранител бил. Пазач е бил, не охранител. Да си охранител е престижна професия. Трябва да си добре облечен, да имаш визия, стойка... а не някъв прегърбен, с анцунг и по цял ден смърдящ на цигари. Това е пазач, охранител е друго.

77

Анонимен

преди 4 години

"***! Българите са пропаднала *** заради ЛИПСАТА на Християнски ценности!" и т.н. глупости.Нищо подобно. България започва да запада още с насилственото покръстване на българите. От народ се превръщаме в безмoзъчна маса... в стадо овци. И разбирам да живееш в 864 година, когато не е имало наука и учебници, но сега сме 2020 година, а ти и такива като теб още вярват, че Земята е плоска (както пише в Библията) и че Господ прилича на човек и стои на трон в небето (както пише в Библията).

76

Анонимен

преди 4 години

Самоубилият се казва Радо ( според блиц бг), има татуирана лява ръка, общо взето простотия също води до такива лоши случаи.