219

Анонимен

преди 4 години

Целта е изпълнена.София е вкарана в пътя на водата в смисъл в лоста за пораждане на кризи. БСП загубиха доверието и на Русията.

218

Работещо решение

преди 4 години

Цитат от статията:С байпасовото съоръжение ще може да се подава вода от Перник към София. Това няма да ощети софиянци. !?!И, да може би за пръв път, но напълно логично предположение от авторката.

217

Анонимен

преди 4 години

Това не се прави заради хората от Перник. Прави се за тези заводи, които източиха водата на хората. Сега и София ли планирате оставите без вода? Това няма да свърши добре.

216

Анонимен

преди 4 години

И чеда има, припознати и неприпознати.

215

Анонимен

преди 4 години

Явно властта е наркотик.Не мога да разбера кака Бойка.Пари има да се къпе в тях,внуци си има,но не му е достатъчно.Трябва да се налага.Този проблем е психо куку.

214

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

... - и да не чувам лъжи от рода на - *** се бори за власт... - тя не се бори, а ламти за власт...

213

1

преди 4 години

Пълен провал е това правителство! Ограбването на държавните ресурси продължава с пълна сила. Всичко е ... далавера! От данъците, от спестявания, от ЕС фондове, от здравеопазването, образованието от водата, въздуха, от земята ... от всичко се вадят пари за "богопомазаните"! Отровиха ни въздуха, земята, водите ги и източиха, горите се секат на поразия... Не знам какво трябва да стане, че това правителство, да си подаде оставката. Да не говорим, че откакто се помня, в Парламента има "несминяеми"!

212

Анонимен

преди 4 години

на торбичките от BILLA вече им викали каракачанки що ли?

211

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Опитвам се да запомня всички градове на ГЕРБ, но не мога... - то да бяха 20 - 30 да, ама то почти цяла България... - а на кyманизите ги помня... - Русе и Перник, като за Перник вече се говори, че е новият бастион на ГЕРБ... - и кметът подал молба за членство...

210

Анонимен

преди 4 години

До Don ClaudeАко другите райони от където Сф взима вода също не са съгласни да ви дават, В СФ ще останете без вода като 90-те.

209

Анонимен

преди 4 години

Тонката, честит имен ден на патерици!

208

Анонимен

преди 4 години

ББ да се разчита като Безводие и Б.ок.лу.к еднолично деружество с неограничена брзотговорност.

207

Анонимен

преди 4 години

ББ да се разчита като Безводие и *** еднолично деружество с неограничена брзотговорност.

206

ХИДРОЛОТ ДО ХИДРОЛОГ

преди 4 години

"По никакъв начин няма да бъде ощетено водоподаването на София, заяви категорично кметът на София Йорданка Фандъкова.В БЪЛГАРИЯ ВСЕ ХИДРОЛОЗИХИДРОЛОГ ДО ХИДРОЛОГАКАТО ЗАПОЧНЕТЕ ОТ ДОГАН МИНЕТЕ ПРЕЗ БОРИСОВ И ЗАВЪРШИТЕ С ФАНДЪКОВА.САМО ЧЕ НОРМАЛНИТЕ СТРАНИ СЕ УПРАВЛЯВАТ ОТ ОБРАЗОВАНИ ХОРА.В ДРУГИ СТРАНИ ОТ ПОЖАРНИКАРИ,ДЕТСКИ УЧИТЕЛКИ И НЕГРАМОТНИ.ТОВА НАЧАЛНИТЕ ВИДИМИ < ДОСТИЖЕНИЯ>НАДАЛИ И ПОСЛЕДНИ ? ? МИЛА РОДИНО ТИ СИ ЗЕМЕН РАЙ ЗА ИЗБУЯВАНЕ НА ВСЕКАКВИ КУХИ ГЛАВИСЕГА Е САМО НАЧАЛО

205

Анонимен

преди 4 години

Бокича вместо да се мандахерца по света за развлечение ,да заработи малко по специалността си със маркуч и помпа да подава вода.Поне затова може и да и става ...не е много сигурно.

204

Анонимен

преди 4 години

Скоро във връзка с кризата казаха, че консумацията у Перник е 26 хиляди на ден!Въпросния байпас щял да прехвърля 700 хиляди на месец което разделено на 26 прави 27 дни излиза, че само 3 дни ще ползват вода от я. Студена!Значи водата в язовира ще се позва за други цели като ТЕЦ, ВЕЦ и Стомана Индъстри.

203

Waffen SS

преди 4 години

Преди "Стомана Индъстри АД да стане част от Сиденор Груп,тя е собственост на Людмил Стойков,който Преди промените е бил барман в Балкантурист. Висшето си образование е завършил във ВИФ, който се превръна в ковачница на бизнесмени и министри в годините на прехода.Станал частник веднага след промените, като завъртял търговия със сирене. В родния си Перник е известен като представител на силовата групировка ВИС 2.

202

Анонимен

преди 4 години

Тия от ВЕЦОВЕТЕ са вдигнали банкет ся могат да точат колкото си искат в София има вода колкото да искаш па и е най-евтина в страната.

201

Анонимен

преди 4 години

Айде сега и за софето ли да се тревожим.Повечето не са оттам да си бегат по родните места там вода има си няма да пустеят ,стига с тез столичани в повече.

200

Анонимен

преди 4 години

Едно време са взривявали железопътни линии идва време когато ще се взривяват байпаси заради водна криза!