42

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 44A защо всички останали язовири около тоя са пълни?Само над язовира ли не е валяло капка дъжд?Ако забележите докладите на прокоратурата ще установите че до месец октомври миналата година взеки месец са източвани 2 милиона кубически метра на месец.Оня брадат *** го е подписал.

41

Анонимен

преди 4 години

Кво предизвикана. Цяла година не е валяло. Стана 20 Януари не е паднала капка дъдж само вятър и слънце . Вие в кви филми си живеете не знам :) селски конспиратори.

40

Анонимен

преди 4 години

пълна пародия беше тази сбирка

39

Анонимен

преди 4 години

Цялата България седи на минерални води. Ама да продължаваме да се правим на бедни и жадни :) има десетки градове, където такава вода извира и просто си тече някъде из поляните или горите.

38

Анонимен

преди 4 години

Така и така внасят отпадъци от Италия, да внесат и вода. Венеция има предостатъчно.

37

тъпанари

преди 4 години

Нали София не е България - сега винкелите да не циврят Софиянци да им прехвърлят вода, а да си докарат от Румъния примерно. Може и от Македония- тя е по-близичко. Софийските Общински съветници трябва да са луди да гласуват подобно нещо. Първо винкелите да си оправят тръбите които са на решето и тогава да искат.

36

хайде

преди 4 години

Сега е ред на изкуфелите зрители на ТВ Алфа да се заизказват.

35

Гробокопач

преди 4 години

До ЕлемагЧерезвичайните обстоятелства са въпреки народа, Елемаг, а не заради него;))) Те са въпреки народа;)))

34

Проблем

преди 4 години

Явно за днешните управляващи най-важно е да са нахални.Повечето са такива,барабар с Тръмп.Затова са милиардери.Знание,възпитание,култура са без значение.Връщаме се в неолита,където "мъжкарите" са начело на питекантропите.

33

Анонимен

преди 4 години

Да тея стари Лафове с поговорки :) Ти сменяйй глави.. Доакто всички службари дремят и правят схеми :) живей си в измисления свят.Цял ден врякаш ББ... А знаеш ли как се казва шефа на твоя полиция в града? Човека който пази теб и семейството ти? Чувал ли си го? В САЩ във всеки град го знаят и разчитат.

32

Анонимен

преди 4 години

то за рибата е вярно - и не е от днескаама май народа свикна с миризмата

31

Анонимен

преди 4 години

тоя и *** като го види повръща

30

Елемаг

преди 4 години

ВЕЦ-овете на олигарсите,които са абсолютно незаконни източили,той събира да умува!!!*** така е,парите са прибрани,водата я няма.Ама на тоя народ,природата ли трябваше да се намесва?То не бяха руснаци не беше чудо,сега природата му помага.Да вземе да си помогне сам накрая!!!

29

Емил Странжев

преди 4 години

С идването на ГЕРБ- ББ се изля дъжд от европари, вместо да ги вложат за водата и други жезнено важни инвестиции те ги профукаха за саниране блокове , магистрали , площадчета , гадинки , спортни съоръжения, самолетчета , МПС............

28

Анонимен

преди 4 години

плюха бае тодора дето им остави 400 язовира действащиразпъваха ни локуми всеки ден за чернобил- и ни тъпчеха с отровен *** от европаталовихя руски агенти- докато ортаците му ограбваха държавицата низатривта ни тия и ние сме си миновни

27

Анонимен

преди 4 години

Да,де ама поговорката гласи,че рибата мирише от главата.Не може да махаш люспи и да чакаш благоухание.

26

Анонимен

преди 4 години

Единствените адекватни решения са спиране внос на ***, спиране работата на частните ВЕЦ-ове, спешни ремонти на язовири и стриктен контрол! Всичко друго е прах в очите на хората.

25

Поручик Ржевски

преди 4 години

Бе няма ли някой с више образование да вземе да управлява?

24

Анонимен

преди 4 години

Това е като битовата престъпност. Всеки вика Бойко Борисов.... Един не чух да каже абе ние имаме районно управление, после имаме и шеф в града. Тея хора седат на заплати, какво правят? Вършат ли си работата, не я ли вършат. Разберете, че трябва да се научите да натискате вашите съседи по държавните постове. Правителствата ги сменяме 20 год и се там. Защото въпроса е да накараш чиновниците да работят. Проумейте го най-после това.

23

Анонимен

преди 4 години

И Тоспод и природата ни наказват със сушата, а и скоро ни дъжд, ни сняг не се очертават. Наказанше, че сме оставили тази групировка да управлява и хората, и земята ни. Бедствие след бедствие. Верно сме корави, ама колко още ще издържим!?