175

До 111

преди 4 години

Ти хубаво се изказваш и се правиш на много умен но....................Пише севиСшист ;)

174

Тези...

преди 4 години

...за провинцията са идеални, но за Столицата са абсолютно недостатъчни.

173

Noname

преди 4 години

Добре ще вдигнат заплатите, ама заедно със тях ще вдигнат и тока, водата,храните всичко и то накрая пак същата. 😅

172

Дракона

преди 4 години

Междусъюзническата война е организирана от Русия. Това ние българите сме го разбрали и не случайно 1. Сме преименували катедралата Ал. Невски на СВ. Кирил и Методий и 2. Настояли сме Брест-литовският мирен договор ( капитулацията на Русия ) да се подпише на 3-ти март.По темата - ако мога да правя всеки по 2000 лв. ЧИСТО в град като Пловдив, ще оставя всякакви идеи за емиграция в арабските страни, каквито са ме споходили напоследък.

171

Аналлибераст

преди 4 години

Забравих нещо много важно.Българина НЕ вярва на друг българин, който му казва как е в чужбина. Българина вярва на басни и истории, които я са истина я не. Българина мисли, че специално в САЩ парите са по дърветата и само да отидеш и край-мъките свършват и почва лайфа. Хахаха Българина вярва и на Фейсбук, където нашите пишман имигранти се снимат с новите си коли(200 долара на месец) и се снимат по екскурзии(платени с кредитни карти).

170

IT селянин

преди 4 години

Аре стига вече с тея IT-та, те хляб, домати не ядат ли? Или кампютъри ядат?

169

Австриец

преди 4 години

Аѝде лягайте си вече, че утре пак на бачкане за 1500.

168

До Аналибераст

преди 4 години

Точно в Десетката,аз се помъчих да обясня че в България се живее по добре с 1500 лева нето отколкото средно статистическия емигрант в Германия и бях охулен здраво,лошо няма вярвайте си!

167

Аналлибераст

преди 4 години

Ако българите ня бахме такива *** и нихилисти , щяхме да се върнем в БГ и да изметем политиците и да вземем нещата в ръце. Но както и в БГ , така и в чужбина се делим на фракции, на стари и млади , на партии и т.н. Американците са расисти дълбоко в себе си. Разбира се има и изключения. Черните мразят белите, Латиносите мразят черните, Белите мразят черните. Една цъкаща бомба. Напоследък забелязвам и неприязън от страна на белите към всякакви емигранти. Това е дело на бай Дончо)))

166

Аналлибераст

преди 4 години

IT специалисти също са добре, но те са добре в цял свят , така че няма значение къде ще живеете. Гледам някои почнаха с минусите ххахах. Здраве да е.Емиграцията не е за всеки пичове. За да имаш какво да ядеш страдаш от социален живот и по цял ден говориш с хора от друга планета. Това са везните. Сащ създава илюзията за благоденствие. Работил съм какво ли не тук, вкл мениджър. Системата е против теб , макар че ние балканците все успяваме да се нагодим.Идвайте тука е рая хахахах.

165

Аналлибераст

преди 4 години

Продължавам....Хората ходят в чужбина и заради децата, да се изучат и да имат по добър старт в живота. Не всеки успява в това, разбира се. Зависи и от щата в който си , но в богат щат има работа повече, но е и по скъпо за живеене и обратно в беден щат е евтино ама няма работа. Системата е измислена специално в САЩ да не можеш да спестиш. Идвайте тук само със занаят, който се търси и ще сте ок. Електричари, заварчици, водопроводчици. След като минете лицензиране и изпити ще сте добре.

164

А. Матросов

преди 4 години

До СериозноВероятно става въпрос за София. В България само около София се въртят нещата. Централизация до дупка. Пропаднала работа. В Монтана и Ямбол едва ли има австрийки фирми дето дават 1500 лв.

163

Аналлибераст

преди 4 години

От 20 години обикалям чужбина и ми писна. Последните 8 са в САЩ. Масово там заплатите са около 2000/2500 долара. Тия пари се равняват на 1000/1500 лева в провинцията и 2500 лева в София. Баланса е същия не се заблуждавайте. Хората ходят в чужбина защото все пак има повече работа , пазара е по голям. Без местно образование в сащ ще бачкаш обща работа и ще си беден. За това и нашенците карат камиони, щото вадят 5.6 бона- това е повече от средния американец.

162

Анонимен

преди 4 години

Оооо "велики Норге"освен твоя милост никой не парадира с "благосъстояние"в анонимен форум! Така,че бъди добър и направи като Вятъра!

161

Реалист

преди 4 години

Ами, то останаха ли хора в тази губерния да работят? Повечето се изнесоха...

160

Норге

преди 4 години

До 171Великият Норге не можеш да го стигнеш, ако ще 10 живота да живееш. От начина по който пишеш ясно личи, че си един стопроцентов неудачник без образование, работещ на минимална работна заплата!

159

Анонимен

преди 4 години

И кои са фирмите,къде са и в кои бюра по труда стоят с месеци тяхните обяви?Я,хайде да не се лъжем!

158

Работник

преди 4 години

Едни време викаха-ако искаш бе, толкова давам, на портала чакат много. Ама то колелото се върти, ся ко стана...? Лошото,е че процеса е почти необратим......Ще дойде време и нормални заплати да се дават тука ама няма да има хора..... Аз като *** работник така мисля.

157

ПРОСВЕТЕН

преди 4 години

Малко се успокойте!!!!! Не сравнявайте Германия с България!!! Отидете и вижте как живеят в Нормалните държави!!!!! Тука повечето "си чешете езиците"!!!!!А тези дето коментирате, че в България е все По-добре аз да не почна да коментирам!!!!!Аз живея в НОРМАЛНА ДЪРЖАВА и мога да направя сравнението!!!!Положението в България става все по-трагично със всеки изминал ден и във всеки един аспект на живота, но за хората които имат СЕТИВАТА да го разберат!!!!!

156

Анонимен

преди 4 години

До 169 Напротив приятелю,ако влизат две нетни заплати от по 1500 лева нето в едно домакинство,ще живеете много по добре от "великият Норге"За съжаление,лошото е че такива заплати в България са рядкост!