12

Анонимен

преди 4 години

Вечерят с надуваеми кукли защото не могат да си намерят подходящ приятел или партньор.С развитие на роботиката ще може да се поръча робот който озглежда по точно определен начин с интелект значително по-висок от средностатистическият български младеж.Няма да се отегчава няма да има нужда от забавления но напротив ще е източник на безкрайни теми или пък просто добър слушател.Както си го поръчаш.И тогава закво ти е някаква/някакъв?Защото е "истински"?Пхах доста голяма част от хората не са истински

11

Анонимен

преди 4 години

Това е противоестествено. Опитват се да наложат като мода, че трябва да живеем сами, да нямаме деца, да работим като роби до откат. Сега ще повишават пенсионната възраст, ще забранят болничните. Те в Япония затова се самоубиват, наемат си актьори за семейства през почивката, живеят с надуваеми кукли. Няма лошо да излезеш сам да се разходиш или да хапнеш, но да ме убеждават, че искам само да работя и да нямам семейство и приятели, извинете! Времето лети, вобръщаш се назад и... едно голямо нищо!

10

до 4

преди 4 години

Не,след известно време ще започнат да им слагат чипове-импланти.Отначало за да ги следят след това и за да контролират поведението им.Дори кога да правят секс и кога просто да не им става нито да им се иска.Сън,апетит,работоспособност.Какво те искат няма да има значение защото ще правят това което им подава сигнал електрониката в мозъците им.Богатите ще могат да си удължават животът те и сега могат с по 30-40 години.Ислямистите нямат никакво бъдеще.

9

до 4

преди 4 години

Ама естествено бе птиятел.Ти ако имаш достатъчно пари да си купуваш каквото поискаш.И да пътуваш където поискаш.И се срещаш с неква дето се чуди как да си купи храна,дрехи и да си плаща сметките.И някакъв.И тоя човек почне да ти държи сметка и да иска да управлява животът ти то нямали да е смешно. Някакъв бедняк,почти вехтошар хайде не просяк ама такъв подобен да ти командва животът и ти да му се водиш по желанията..То жалка история.

8

случаен минувач

преди 4 години

До АнонименИ като дойдат африканците, какво ще стане с Европа? Те не идват да градят култура или да се интегрират, а да цицат пари.

7

Анонимен

преди 4 години

Страхът от самота е психологически.По-добре сам отколкото с некви олигофpени които само ти пречат нали така?Ето в другият сайт имаше статия за една спортно-борческа група от млади мъже и момчета.Ходят по състезания и се чудят с кого или кои да се сбият.През останолото време се движат по групички защото ги е страх да ходят сами. И така докато не ги убият някакви подобни или не ги вкарат по затворите за убийства,изнасилвания,кражби.

6

Анонимен

преди 4 години

За 2019 г. са отчели само около 20 000 самоубийства.

5

Заключение

преди 4 години

От статията разбрах че тоалетните в Япония са по-чисти от някои кръчми и барове в България щом можеш да се храниш в тях.

4

Анонимен

преди 4 години

Тези които са образовани, разглезени, имат възможност да пътуват и пари за глезотии стават свръхконсуматори и егоисти- те загубват желанието си за компромис и за това в крайна сметка остават сами на себе си без деца и семейства.Не е нов феномен в крайна сметка нашата цивилизация на белите европейци вече е преминала апогея си- ние ще изчезнем и ще дойде ислям от Африка - така е в живота

3

Да

преди 4 години

Много вярно!Но човек идва и си отива сам

2

Мен мен

преди 4 години

Свят на самотници.

1

Анонимен

преди 4 години

На тия *** им трябваха три хиляди години да се научат ,че е хубаво да се храниш сам.Сега какво следва ,да разберат до три хиляди години,че е нормално да имаш двойка и не е необходимо да скачаш от прозореца.