7

Анонимен

преди 4 години

Що не кажете от кой етнос са малките палавнички? Масово в обезлюдените села около Балчик се заселват роми. Вярно е че чичко с пари е много атрактивен, но мометата са решили освен удоволствието да изкарат някоя пара.

6

Нормален

преди 4 години

Е добре де само младите ли могат да имат влечения.Нечовешко е това.Всеки има право на любов.

5

1

преди 4 години

До АнонименФранцузин в България...Това за което говориш са митове останали от отминали времена. Реалността е западно европеец в наш затвор - ще има агент на БХК при него на всеки 8 часа да проверява как е и да обсъждат за какво могат да ни съдят. Това че е извратеняк е бонус са неговите джендъратлантически партньори и само ще му помогне! Другото са мечти! На вълка му е дебел врата, защото сам си върши работата, докато не излезем с дебели сопи да сурвакаме извратеняци за здраве, няма оправия!

4

Anonimna

преди 4 години

Понякога се чудя как такива ***, само защото живеят в заможни държави просъществуват. В себе си са долни животни и си мислят че като доидат в бедна страна са безнаказани. Да го тикнат дано в някои мизерен затвор.

3

Анонимен

преди 4 години

До РадостенВажното е какво ще му се случи в пандиза. Такива които посягат на деца не ги щадат

2

Анонимен

преди 4 години

Химическото кастриране вършело работа, ще го излекува!Все повече либерастията се опитва да ни пробута педофилията за "исконно" човешко право, виждате ли - някои хора изпитвали влечение към малки деца! Я ги дайте тия, изпитващи това влечение, да ги излекуваме....ПС. Джурналистката, дали можеш да хванеш смисъла на "...децата са на 10 и 11-годишни..."? Все пак ти си го писала!

1

Радостен

преди 4 години

63 годишен с чисто досие (все пак е при нас от 1 година) - след 3 години ще е излежал повечето от 5 годишната си присъда и ще е свободен и по-загорял от всякога. Браво на съдебната с-***. Гешев е радост - ние го искаме защото го обичаме!