67

Сериозно

преди 4 години

И ако не беше "лошата" Червена армия да освободи лагера и буквално да извади от пещите му "благодарни" евреи, поляци и др., какво щеше да се случи - да ги "освободят" приятелите им ингилизи и мириканци ли? Щото ако на тях са разчитали лагерниците, да са излетели през комините цели нации.... Днес не е модерно да се казва истинската история!

66

Анонимен

преди 4 години

империй... наций... олигофрений...

65

Анонимен

преди 4 години

всички империй се распаднали заради алчноста им и за власт сега е времето на сащ англия франция всяко чудо е за три дни но никак не идва краят на тези 08дни на сащ и нато другите наций ги имат за полу хора а ес ги имат за втори сорт

64

Нормален

преди 4 години

Няма как да се оспорва Холокоста тъй като е доказан и нагледно документиран.Отеичат го само хейтърите както арменският геноцид например.Нещата са ясни.Съд и затвор за самозваните историци химици и тн.

63

Василев

преди 4 години

Не бе, няма конспирация селяни прости, комунизма не е конспирация, холокоста не е конспирация, нацизма не е конспирация, държавата Израел не е създадена чрез конспирация, в България престъпната приватизация не беше дело на конспирация!Няма конспирации, това са измислици, ние хората сме си виновни, понеже сме прости и то селяни прости!Меджу другото, кой е направил ремонта на язовирната стена в Перник, да не е бил доктор Менгеле!А някой знае ли кой е доктор Иван Костов???Агент Иънг Дефоул!ЦРУ!!

62

Анонимен

преди 4 години

Мине не мине седмица и хоп про-еврейска статийка...Защо не напишете и за геноцида на Израел срещу Палестина, който продължава повече от век с одобрението и поддръжката на САЩ?

61

Анонимен

преди 4 години

Жертвите на Втората Световна Война между СССР и Германия са:СССР:- 11 Милиона убити и безследно изчезнали Войници и Офицери.- 16 Милиона Гражданско Население убити и безследно изчезнали, включително и в концлагерите.Германия:- 9 Милиона убити и безследно изчезнали Войници и Офицери включително и в воено- пленическите лагери.- 2 милиона Гражданско Население убити и безследно изчезнали.

60

Анонимен

преди 4 години

както в момента много учени, пистатели и журналисти и общестеници в ЕС лежат в затвора---Кой, бе?

59

Анонимен

преди 4 години

Тонката, имаш фенове и фенки.

58

Totenkopf

преди 4 години

Петминутката на омразата. Един ден ще си получите, това което търсите, ***.

57

Анонимен

преди 4 години

Преди войната 12 милиона евреи. В Холокоста загиват 6 милиона - половината. След войната - пак броят на евреите е 12 милиона, и то според официални данни---Преди и по време на войната евреите са преследвани в държавите, съюзници на Хитлер, и нежелани в много от останалите, така че много от можещите да скрият произхода си сигурно са го правили, така че след войната са станали повече.---А как се обяснява факта, че от 12 милиона при избити 6 милиона след войната броят им пак е 12 милиона?

56

Анонимен

преди 4 години

До АнонименНа тия тъй наречени Порти на Ада пише "Трудът те прави свободен". Няма по-голям ад за един евреин от това да го накараш да полага физически труд.Не е това което си мислиш. Надписът идва от "Stadt macht frei" - Градът прави свободен, в Германия при феодализма е имало закон, гласящ, че крепостен който се добере до града и преживее няколко месеца, вече автоматично може да се счита за свободен от феодала си. Това са имали в предвид

55

Анонимен

преди 4 години

Преди войната 12 милиона евреи. В Холокоста загиват 6 милиона - половината. След войната - пак броят на евреите е 12 милиона, и то според официални данни---Преди и по време на войната евреите са преследвани в държавите, съюзници на Хитлер, и нежелани в много от останалите, така че много от можещите да скрият произхода си сигурно са го правили, така че след войната са станали повече.

54

метълкУрест

преди 4 години

Никак не съм доволен от метъла в наши дни и слушещите го... Не оценяват истинския метъл като хеви метъла, пауър метъла, мелодичния и симфоничен, готик, блек и дет метъл... А се прехласват по бози като метълкора, деткора, рап метъла, ню метъла, глупавия *** метъл и още някои тъпизми... Истинския метъл е мелодичен със яко жици!

53

Анонимен

преди 4 години

До ТонкатаА защо визите със САЩ са на въпрос, нали САЩ имат договор с ЕС за безвизово свободно пътуване и ние го спазваме и пускаме американците в РБ като че ли им е бащиния, а САЩ не го спазват. Да не би нашите американски партньори да ни считат нещо за полухора, с които не е необходимо да се спазват договорите - би ли обяснил?

52

руснак

преди 4 години

Па евреите са по ценни от простолюдието и в библията даже пише че изралтяните са всичко

51

Анонимен

преди 4 години

Това което не може никой да оспори е, че германците нахлуват в чужда държава и убиваха, палеха и разрушаваха градове, изнасилваха и убиха 25 милиона руснаци, моряха цели градове от глад. И всички германци го знаеха и стояха единни зад Хитлер, нямаше никаква съпротива срещу Хитлер по време на войната, дори на високите етажи е имало много опити за атентати, но немският народ винаги е стоял зад Хитлер и убийствата на руснаци. И същите тези днес ни размахват пръст и ни поучават!

50

И лошо

преди 4 години

Евреите затова си патят от историята,защото не си знаят мярата в лакомията,особено когато се докопат до власт.От Британия са ги изгонили за 200-300 години. В Испания са били дупе и *** с арабите и са събирали данъците.Изабела затова ги е изгонила. Наполеон ги е награбвал и затова го катурнаха. Русия им въведе линия зя уседналост..и и направиха Майдан през1917г.Хитлер ги изтребва и на него видяха сметката. И какво като са умни - повечето хора не ги харесват. Ще подлъжат САЩ да ударят Иран и...

49

Анонимен

преди 4 години

Да га беиме под руско бехме по богати пазарувахме с пари но с купони и под режима на тока се въдехме

48

Анонимен

преди 4 години

На тия тъй наречени Порти на Ада пише "Трудът те прави свободен". Няма по-голям ад за един евреин от това да го накараш да полага физически труд. Всичко друго там за газови камери, душове на смъртта и крематариуми изгарящи милиони хора на ден е чиста проба пропаганда.