54

Христо

преди 4 години

До Анонимен От влизането ни в клозета ЕС политиката на Брюксел тук е само една: да развъждат черни питеци по европрограми.Абсолютно съм съгласен и само да те допълня. Другото за което ни ползват е за ***..Ама от ония най гнусните..Дето никой не го е.е да го почисти малко!!!

53

?

преди 4 години

До кога ще ги търпим тея ***?Едно време що бой ядоха и си мълчаха и не смееха да се подадат извън гнусните им гета. Сега са навсякъде,ходят тежко,нагло,надменно,позволяват си да се държат ужасно с хората и се мълчи...Защо?Трябва пак да събирам четата в махалата и да ги подпукваме,нещо много си повярваха

52

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 66не е политкоректно

51

Анонимен

преди 4 години

Ужас,напишете им имената и им покажете снимките на тези изверги!Какво ги криете?

50

Тъпия/тъпата

преди 4 години

опитах с "тонката",опитах със "странджата" напъвам са и с "анонимна",ама ..некакси ни ми са получава....Виж,"просото" си е друго нящо,и за това реших да му ползвам "имиджа"..Сега чизмите на Женерала ше бъдат лъснати от мен до блясък...Завиждайте!

49

Тъпия/тъпата

преди 4 години

и аз са напъвам тука,Просо, да блъскам дивотии,ама нящо ми са не получава!..как го правиш ТИ,та така *** омая да влизам тук с твоя ник?..Опитах с "тонката",опитах със "странджата",ама...какво?-НИЩО ..ТИ си ми спасението!..Жив да си!

48

Анонимен

преди 4 години

До ПроСоТо,Ей ПроcТ, аз съм навит, да дойда, ама колко плащаш?Да не се окаже някоя тенекия?

47

Анонимен

преди 4 години

в северозапада 70 % от къщите по селата изглеждат като на снимката , опоскани от берачите до основи .

46

от Галиче

преди 4 години

Познаваме ги тези всички, нагли безскруполни и са от червеният електорат.

45

Бай х

преди 4 години

То затова предният им кмет ги вързваше по стълбовете, като направят някоя беля...нямаше прошка ... ще го търся Ценко чоков

44

Mockingbird

преди 4 години

на практика служителите на "правораздавателната система" на масоните, която е на издръжка при нпо са съучастници И в това престъпление!!!но инак всички ***-лицемери и "филантропи" са сериозно загрижени за насилието над жени... изобщо не мога да изплюскам толкова много, колкото ми се ще да повъpна!

43

Анонимен

преди 4 години

Преди година пребиха човек с камъни, но имат голяма рода която гласува за ГЕРБ и им се размина.

42

Тъпия/тъпата

преди 4 години

иначе аз-известната бокова "пиарка" "тонката-странжата",съм готова да поема сички разходи по защитата но съплеминника ми!Дайте некой лев и вие!...Да помогнем на братчеда де!

41

Бай х

преди 4 години

Да не са две българчета, като ония пет българчета/както казаха по бтв/ дето групово изнасилиха ученичка в Германия.. и ги пуснаха щото били малолетни и само един е задържан и ще бъде съден. Тая Германия направо рай за социално подпомаганите.

40

Анонимен

преди 4 години

От влизането ни в клозета ЕС политиката на Брюксел тук е само една: да развъждат черни питеци по европрограми.

39

ПроСоТо

преди 4 години

До ПроСоТо-МЕНТЕ,което са напъна:-"Това е политическо убийство като това на русенската журналистка."..Ей,нема да мирясаш!...МУХЛО!..Обещах ти нещо,не се майтапя!

38

Анонимен

преди 4 години

До Анонименнапротивв животинския свят лъва убива хиената за кеф и защото му е конкуренциячовекът също е животносамо че с повече разумвие да не се мислите за извънземни?освен това тук имаме един етнос с особености към коленеплюс евроаттланчтическа култура на наркотиции това е резултатаНали няма социализъм и огграничения от партията?Радвайте се

37

Mockingbird

преди 4 години

заподозрените са криминално проявени. Преди година те са пребили жестоко жител на Галиче с камъни. значи са си аверчета с "правораздавателната" система на милозливият към психопатите съд на масоните, платен с парите на нпо на "филантропите", а жертвата е от женски пол, за който същите "много са се загрижили", та чак конвенции трябва да приемаме, но психопатите им пак ще са на свобода... нищо лично, просто колегиалност...

36

Анонимен

преди 4 години

Какво му става на този народ,толкова злоба и жажда за кръв,да отнемеш живот? Даже в животинския свят няма такива *** - да убиват за кефа си!Смъртното наказание си беше най-добрата превенция за тези неродени едноклетъчни човеци..

35

Анонимен

преди 4 години

Каква е тази съдебна структура, която наказва убийство със задържане в някаква сграда, наречена затвор, в която има закуска, обяд, вечеря, телевизия, спорт и разни други развлечения? Каква е тази толерантност? Ама ние като народ и общност може да не искаме да храним убийци, аз не искам моите данъци, осигуровки и задължения към държавата да отиват за обяд и вечеря на такива индивиди! Референдум да направят и ЕС да си мушне Хартата за правата на човека където може! Какви са правата на мъртвия, ЕС?