151

Смях

преди 4 години

Бушончо е въртял далавери от името на ББ.Сега понеже К.Костадинов и будни граждани показаха пряка демокрация ББ реши да отиграе със стара сценка.ОФФцете обаче си мислят,че нещо ще се промени.НЯМА!Ще си го разходят из прокуратурата и ще си го пуснат.Вие пак ще сте най мизерните.

150

Димитър Момчев

преди 4 години

Казвам се Димитър Момчев.Работех 10 месеца като инкасатор във ВиК Видин.Сигнализира за кражби на вода и безстопанственост Прокуратурата, лично директора на ОДМВР Видин, обл. координатор на ГЕРБ Видин, кмета на Видин, партийните централи на ГЕРБ И БСП.Сигнализирах и етичната комисия на ГЕРБ.След като изпратих сигнал и до министъра на МРРБ, който е собственик на ВиК дружеството и се срещнах със служителя на дирекция ВиК отговарящ за ВиК Видин Станчева, бях уволнен дисциплинарно.Недоумявам защо след като МРРБ чрез своята дирекция ВиК контролира своите дружества никой не търси отговорност от м

149

Отмъщение!

преди 4 години

Не му давайте вода в ареста!

148

Анонимен

преди 4 години

Скоро ще хапнат тоягите! Всички управляващи!

147

Анонимен

преди 4 години

Оставете човека на мира,не го тероризирайте,нищо не е направил!Нацисти!

146

Анонимен

преди 4 години

До ха хаКой може да не харесва патриотите,освен хората мразещи българите?Искате преврат,за да свалите Бойко,но патриотите не са ви виновни за това.Ами толкова партии бяха партньори на ГЕРБ,защо не подберете и всички тях,а?Защото тези,които искат да свалят Бойко са хора,които също му бяха десни партньори.

145

ха ха

преди 4 години

Абе тия Патреоте излязоха най-големите крадци и анти-българи бе. Патриоти ама на наш гръб, ха ха ха!

144

Анонимен

преди 4 години

Превръщате държавата в диктатура,оставете човека на мира,нищо не е направил!Защо го разигравате като *** на пазар?

143

Анонимен

преди 4 години

Защо се заяждате с човека?Оставете го на мира!

142

Перничани

преди 4 години

Ние отиваме на министърчето Димов на свиждане в ареста, да му занесем вода от яз. Студена и да му се нарадваме на нещастието тъй като той вече два месеца ни се радва на нашето..

141

Анонимен

преди 4 години

До знам 152ХА-ХА-ХА, ако този е интелектуалец то аз съм Елвис..........А щом такъв нагъл *** в твоите очи е ....интелектуалец ............ !!!

140

знам

преди 4 години

Простите мутри арестуваха един интелектуалец. Кефи се прости народе.

139

Боби Михайлов също

преди 4 години

иде ред на черната мамба с длибелата седалка и цецуцлитизираната мръвка, след което на специялистката по тенейкиени подцинковани кофи чието долно чененце все повече и дава профил на Баба Юга, опс Яга

138

Анонимен

преди 4 години

Българинът ако не краде ке умре.За това тази страна е последна дупка на кавала.

137

Анонимен

преди 4 години

30 години си бъркате в носа, а сега постмилиционерските тарикати Ви бъркат в г...! "Да му имам акъла на българина,който му идва из от после"/турски цитат/. Опровергайте го!

136

Анонимен

преди 4 години

Мафията не обича такива ситуации.От една страна, трябват й пешки, които да са нейно лице за пред хората.От друха - ако пешките се издънят, накзването им ще откаже други да са им пешки в бъдеще. Ето защо наказан чиновник няма и няма и да има.

135

Анонимен

преди 4 години

Нено незабравай АСЕНсоьрчето на житния бегач и помни альото на Ванката и бадеролчето на Мишето Бирата

134

Анонимен

преди 4 години

Те седесарите са най големите ***.Девиза им беше..СТАНИ ДА СЕДНА''.

133

Анонимен

преди 4 години

До НАВСЯКЪДЕ Е МОР (132)А вие какво очаквахте като гласувате за Тиквата???Мед и масло ли?!Ама че сте глупави...........(това не е новина разбира се).

132

Анонимен

преди 4 години

Нормално , който си е продал на ко..му..ня..гите , винаги са го съдили -такава е практиката от 1944 насам , господин Нено нали преди беше някакъв седесар ,какво търси при ко..му..ни..стите..е , намери го!?!