25

Анонимен

преди 4 години

До 34. Все тая!

24

Анонимен

преди 4 години

Базите не са ли американски и натовски?

23

Анонимен

преди 4 години

Солеймани може да е всякакъв, обаче убийството му си беше чист терористичен акт, напълно в стила на САЩ, световен терорист номер 1.

22

Анонимен

преди 4 години

Отново манипулирате фактите. Ударът не беше срещу иракски бази, а срещу американски бази.

21

Анонимен

преди 4 години

Абе тия на Умни ли се прават или на Нормални. Кви Иракски бази са това бе това са Краварски бази превзети след падането на оня с Пушката дето го обесиха. Абе наистина ли ни вкараха при Умниците у еврог, ея. Чих го дирят Краварите в чужда държава като парламента на Ирак прие закон за изнасяне на Краварите от Ирак. Хем нагли хем безочливи хем триполови.

20

А бе

преди 4 години

Да го веят джендърите!Нито те имат място в Близкия изток,нито мюс*литата в Европа!Всяка жаба да си знае гьола.А ако на американците им трябва световно господство-да си го постигат сами.Стига да могат,де.

19

баба мара

преди 4 години

кои ви е викал в сирия и ирак я се махаите от там и оставете хората да живеятв мир нямате никакво отношение към петрола на чужда страна какво прави сащтам на 20 000 км кои са точно интересите

18

Анонимен

преди 4 години

САЩ на своя глава ликвидирайки Солеймани застрашава военните на съюзниците си. Защо не осъдят тях?

17

Bagyra

преди 4 години

На някой от дървените философи във форума да му минава през ума, че Иран отправя предупредителен огън.На какво се смеете не знам.Да не стане после играчка-плачка.Едва ли ще Ви е до смях , когато блокират Ормузкия проток и цената на нефта удари тавана.На нашите продажни медии отдавна не вярвам, но когато фактите говорят...САЩ непрекъснато тикат света към нов световен конфликт и си мислят , че са недосегаеми."Блажени нищите духом"

16

Анонимен

преди 4 години

Иракското правителство поиска Американците и разните други марионетли да си тръгнат! И не е осъдило ракетните удари на Иран - защото те са на Иракска територия - но по Американски бази (които се оказа че въпреки искането на правителството на Ирак те не искат да напуснат - това не ти ли прилича на окупация?)

15

Предсказанията на

преди 4 години

Слава Севрюкова се сбтдват. Започва световният каламбур.

14

Анонимен

преди 4 години

До15. То и България е хубава. Но човешкия фактор е без качвство.

13

Анонимен

преди 4 години

Западняците да не страдат от амнезия?

12

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 1 Не е кой знае какво наистина - казват 80 човека жертви, няколко хеликоптера и изтребителя (не се уточнява колко). Доналд прати 110 крилати ракети (по милион долара едната) по Сирия - резултата бе 4 човека жертви, и 2-3 бракувани самолета! Направи сравнение ако можеш разбира се.

11

Активист на БКП

преди 4 години

Краварите нямат място там !!!

10

шматка

преди 4 години

До 4Окупаторите са там по искане на Иракското правителствоИран нападна друга държава без тя да е пряко свързана с Солеймани.САЩ го убиха.Да нападат САЩ.По същата логика могат да стрелят по СА Израел Кувеит Турция

9

Анонимен

преди 4 години

Имам чувството ,че Иран се състои от 80 милиона психично болни ***.

8

Анонимен

преди 4 години

Нали всяка страна можела да преследва терористи на чужда територия ? Иранците обявиха американските военни за терористи, а иракчаните поискаха да се изтеглят американците. Американците били "по покана" в Ирак, ама като им казват да си тръгват, казват - "по-добре не"!

7

Анонимен

преди 4 години

Иран са силни само в клетвите и заплахите.

6

Барабар Петко с ....

преди 4 години

И ние , като изтъкнат член на нато , ще изпратим войска в Ирак да подкрепят нашите партньори от сащ ! Но нашата част , ще бъде съставена от доброволци : за командири са се записали Мони Паси и Роската Пл. , за старшини/*** - калеко алеко и чибурашка - и двамата пропагандират по форумите а за редови аскер - дузината български евро-атлантици русофоби, смело творящи интернет пропагандата !Слава на героите !Ще имат подкрепа от 1 самолет Ф16 - когато бъде готов !