68

велик е нашия войник

преди 4 години

Армията ни и без това е пенсионерска.Полвината са на заплата и пенсия.Държавна ясла.Пенсия1000 лева и заплата 1000-1500лв.Мога да служа и до 90 години.И за какво .С кой ще воюваме,с мароканските скакалци.

67

В.Узунов

преди 4 години

До 66Сайбията да те накаже! Алла да даде бащати да ти роди син!

66

голю босев

преди 4 години

Наборе, като съм на 70 години шъ мъ земът ли. Запазен съм, с очила виждам дубре.

65

А сега

преди 4 години

Давайте най- добре да задържите всички над 50 годишна възраст - действащи военни в армията! При това, докато смъртта ги раздели с нея! Нещастници! Това армия ли е?

64

Waynegraky

преди 4 години

Pеклама 1541.ru/ и продажи в Pinterest для Etsy, Ebay, Amazon, Notify и др. от 140 usd. Тысячи за месяц Обратных, Вечных ссылок через размещение объявлений на 10-ки тысяч форумов 40 usd за месяц на 2 -х компах по 2-м базам сразу. Всего около 15 000 млн. форумов. Viber/whаtsapp +380976131437 ckайп evg7773 Telegrаm @evg7773

63

Истукан

преди 4 години

Казарма и шамари, това му трябва на българския нард и сам ще се оправи.

62

Пенсионер

преди 4 години

ЩЕ дойде време да предлагате работа в армията и до 60-70 годишна възраст.За 30г.унищожихте БА.Съсипахте всичко.Разпродадохте всичко.Но този горе вижда всичко.Ще съжалявате един ден и то много, защото трудно се гради армия с боеспособни кадри.

61

До 59

преди 4 години

Нещо ти е много мътно в главата! Армията е функция на Държавата,след като нея-Държавноста я няма,всичко друго си идва по "местата"

60

T

преди 4 години

Е как няма кадри?! Под всяка статия за наборната казарма има коментари на хиляди привърженици, а сега нямало кадри.Аааа, почвам да схващам. Те са фенове на наборната казарма, ама не за тях, а за някой друг да ходи. Тарикати.

59

Истукан

преди 4 години

Ако бях на мястото на Бойко, щях да върна наборната казарма, и тогава шамари. Бързо ще оправя България не на приказки, а на действия. Всеки да бъде семеен задължително, иначе данък ерген. Бързо ще изгоня чуждите компанни и ще национализирам всичко, ако ще да изолирам България. Ще върна живковото време. Да, ама няма да ставам политик и не е моя работа. Иначе бих направил това, което написах и мисля, че държавата щеше да просперира.

58

Анонимен

преди 4 години

Българина няма оръжия а армия иска да има.

57

Драган

преди 4 години

В наемна армия не отивам....да влизам с оръжие при други народи(което е подсъдно) и да стана пушечно месо на чужди интереси...За България бих дал живота си но не и за тази смрадлива либерал-демокрация...

56

Анонимен

преди 4 години

До 50 ..Точно защото няма реална и истинска армия..Няма и държава бе човек! Армията.Е гръбнака на всяка една държава! Защо Турция примерно.Си играе с довчерашният си "съюзник" НАТО. И си купи руски ракети които и НАТО си нямат даже? И може да излезе когато си пожелае от Американското НАТО! Защото може да разчита на собствена армия и въоръжение дечо малък! А ние сме голи като пушки! Щото години "разчитахме други да ни пазят"! Те ни контролират Не ни "пазят" Но това е друга тема!

55

Анонимен

преди 4 години

Пушечно месо за американски империалистически интереси, не благодаря, да ходи Каракачанов да даде пример!

54

Истукан

преди 4 години

Нещата ще се оправят като се върне казармата.

53

ВЪПРОС

преди 4 години

Защо не вдигнат с 3 години възрастта за Пенсиониране на Военните и Полицаите ?Така хем ще има кадри , хем НОИ ще си вземе глътка Въздух от тях ?

52

До 50

преди 4 години

Прав си, учени и изследвания на ЦРУ и други организации ни дават още към 40-50 години и българската нация ще се споменава само в учебниците и че някога е имало българи по тези земи, а те за армия се загрижили.

51

Пияния помак

преди 4 години

До В.УзуновНа мен прадядо ми Байрям ми е разправял как са служили при тъмрашлията Аамет ага. като са слизали в Пловдив, всички каури, път са им правили от страх. Сега не знам какво стана, синът се покръсти. Абе помашка работа....

50

българин

преди 4 години

За 1000 лв заплата..извинявам се за което...Та срам и позор е за България.Да "членува" Щото ние сме безгласна буква. И само си "членуваме" в този Военен Американски блок. Обслужващ само и единствено интересите на Америка! Та срамно е за нас самите.Вземайки някакво решение от НАТО което "подкрепяме ".Да нападат държави около нас.И ли Европейски държави в Европа.Защото Америка така желае! Съучастници сме в тяхната изостаналост и изолация!ЕС да! Но НАТО НЕ! Европейци сме! Но Не и " Американци"!-:)

49

КРЕМИКОВЦИ

преди 4 години

Министъра напълнил партията си с безопасни игли, пък търси пирони за армията