59

Анонимен

преди 4 години

Целият град да стане зелена зона! Семейства на строителни работници в кварталите с по 4-5 коли за 1000 лева. Паркира по местоживеене да стане 1500 лева. 50 процента от пушещите и бълващи отрова кошари ще изчезнат моментално. 18-годишни безработни naчaвpecu и koчoвe моментално биват оборудвани с щайга за 1000 лева. Да бълва помuя във въздуха и да задръства по тротоарите и градинките!!!

58

Анонимен

преди 4 години

До 50Може би въпросът с повишена трудност ще е дали броя на автомобилите, паркирани из близките сокаци от собственика на въпросната гарсониера и неговата фамилия, е едноцифрено или двуцифрено число? В каква прогресия ще се увеличават те и как това ще повлияе на възможностите за преминаване по уличките в квартала днес или по булевардите утре? И в каква прогресия ще

57

Анонимен

преди 4 години

В Барселона е било същото положението но от 1975г. хората активно разширяват и подобряват инфраструктурата. Само в България може някой да е толкова нагъл и да обвинява потърпевшия - селянин/гражданин, всички собственици на жилища плащаме данъци, които благодарение на презастрояването не са малко. Където има хора има и пари, така че проблема не са хората, а некомпетентните кратуни, които като нямат решение лансират опорката за граждани срещу селяни. Без хората, София би била един ***

56

Анонимен

преди 4 години

В София реално живеят доста под 1 милион човека. Няма как да са повече. От 7 милиона български граждани, 2,5-3 милиона са в чужбина и в България сме 4-4,5 милиона. Да се твърди, че в София сме над 2 милиона, означава, че половината живеещи в България са в София, което е очевидно невярно. Около 1/5 от хората са в София, т.е под 1 милион.

55

Софиянец

преди 4 години

До HELLРазбираш ли си?

54

HELL

преди 4 години

"Софиянец"То е истина ама защо не бие шутовете и да се предбират по родните места Кръстев не е роден ШОПФастЪкова е САМОКОВКА от САМОКОСКАТА МАФИЯ НА САМОКОВЕЦА!!!!!

53

селянин

преди 4 години

до 45не знаеш колко си прав във всеки провинциален град навремето имаше заводи и предприятия имаше работа за всеки сега сичко се набута в София а другото е пустош

52

Анонимен

преди 4 години

Твърди се, че в София по постоянен или настоящ адрес има около 1,25 милиона човека, но по никакъв начин не се отчита колко от тях са за постоянно в чужбина. Около мен е пълно с хора с роднини в чужбина, най-често децата им, но всички те продължават да се водят, че живеят в София. Колко са те, един бог знае. Може би са 500-600 хиляди човека, т.е. София е със значително по-малко население от официалната статистика.

51

Софиянец

преди 4 години

Драги ceляни, човека ви казва истината!!!

50

Дедо

преди 4 години

Тия за 10 г, направиха ПОЛОВИН ПАРКИНГ,а сега щели ТЕПЪРВА да работели за още паркинги!!!БУН.А.ЦИ СТЕ,"СОФИЯНЦИ",буна.ци!!Също като ПЕРНИЧАНИ!!!

49

Анонимен

преди 4 години

Много ми харесва изречението "ще правим ОЩЕ паркинги". Колко паркинги направихте изобщо? Защото аз не виждам нито 1 нов, построен паркинг. Тук таме има някакви мънички кални парцели, без обозначение чии са, които събират по 20тина коли. Това ли са ви паркингите? Или паркинг е увеличаването на зелената зона. Реално не сте построили НИТО ЕДИН ПАРКИНГ! За 10 години управление. Пълен абсурд е управлението на София. Сега и Перник съсипахте, който на практика е предградие на София.

48

Анонимен

преди 4 години

Този лъже и маже като типичен гepбepacт. София може и да е проектирана за три пъти по-малко хора в някакъв момент от време, но София се разширява. Едно, че се направиха нови квартали като Младост, Люлин, Дружба, Надежда, Левски В и Г и т.н още преди 1989 година, второ, че към София се присъединиха поредните села и трето след 1989 продължи застрояването на празно място с нови квартали, т.е. териториално застроената част на София е 5-6 пъти по-голяма от онова проектиране.

47

Анонимен

преди 4 години

Всеки образован човек, който може да чете да отиде в библиотеката и да види данните за София. Проектирана е за 500 000 души , а сега гоним 2 000 000 човека. Как мислите за това. Например живееш в гарсониера , а имаш две деца женени с по още две деца и как ще се чувствате .

46

Анонимен

преди 4 години

Доста нагла манипулация правят в България с броя на автомобилите на 1000 човека население, за да изкарат, че автомобилите са много. За всеки областен град в България, взимат броя на всички автомобили в областта и ги делят на броя на жителите на областния град и така градовете в България са с най-много автомобили на 1000 човека в света. Отделно, че в другите държави броят само така наречените passеnger cars (пътнически автомобили), а не всички автомобили. Така във Видин, колите са 910 на 1000 чов

45

Анонимен

преди 4 години

До 31в статията май не се споменава големината, а се набляга на факта, че градът е проектиран и строен за три пъти по-малко население и трафик. Така че, цитираните факти относно изминаваните километри на автомобил на квадратен километър средно на ден (последният да затвори вратата!) идват някак си малко не на място.

44

Totenkopf

преди 4 години

Така е пълно е със селяни овчари чесъни, вместо да си пасат стадата на село те се бутат

43

Анонимен

преди 4 години

Това, което дърпа хората към София са инфраструктурата и работните места. Ако се направи инфраструктура другаде, ще се нормализират нещата, но докато мафията управялва и управниците повече крадат отколкото работят за България няма да се променят нещата.

42

Факт

преди 4 години

Защо София е пренаселена?Ами защото цялата останала част е съсипана!Стремежът всяка една голяма фирма да се докара в София(за да е удобно на корумпираните чиновници) унищожава страната!Може би най-добре е столицата да се премести някъде другаде,не на това прокълнато място,ама и доста други неща трябва да се променят радикално...

41

Анонимен

преди 4 години

Това са калинки, а не чиновници. Няма никой е черепната кутия. Пример: бул "Константин Величков"

40

до 33

преди 4 години

От къде са ти тия данни? Имаш ли представа от реалната бройка лични автомобили в София, и колко пъти е над тази глупост която си написал?