34

Анонимен

преди 4 години

България също трябва да ревизира из основи руската версия, Историята, която преподават на децата е училище, е пълна с лъжи и обиди за българите.

33

Анонимен

преди 4 години

Изобщо не е ставало въпрос за избиване на евреите, а за създаване на еврейска държава на 5 пъти по-голяма територия от сегашната и на сто пъти по-хубав климат. Между другото, същите хора, които лаят срещу поляците, в съседния топик плюят Израел и защитават Иран.

32

СЛУШАЛ до 35

преди 4 години

Не пиши неверни неща като поляк - по времето на Соца не беше забранено да се слуша радио Свободна Европа - не се транслираше в България , всички го слушахме на къси вълни . А днес същото радио е забранено за слушане в България - опитай да видиш какви потресаващи анализи за България има - те възстановиха БГ Секцията от преди 10 години - ерата на ГЕРБ .

31

ИстоРик

преди 4 години

Всъщност , много има за криене от това което е ставало през Втората Световна Война . И от Руснаците и от Германците и от Поляците и от Американците ... Кой с кого е правил договорки... кой с кого е делил света ... кой кого е финансирал ... Тези въпроси сега подхранва хилядите, търсещи истината но документите все още са "засекретени" а неуобните истини се обявяват за "лъжи" и "конспирация" от истинските виновници за избиването на хиляди хора - световните лидери .

30

Луд козар

преди 4 години

Садо Мазо НАТО ти не си антисемитска свинья, ти си само *** и приятилите си поляци

29

Анонимен

преди 4 години

Не се сърдете на г-н Путин.Той е эвреин и е нормално да говори в защита на эвреите. Иначе аз съм антипутинист заради политиката му на дрънкане на оръжиэ и спрямо самите руснаци.

28

Анонимен

преди 4 години

на заточение, с други думи на загиване, на остров Мадагаскар----- Остров Мадагаскар е едно от най-райските кътчета на земята, хората плащат луди пари, за да ходят там на почивка.

27

Шогун

преди 4 години

Поляци, жал ми е за вас! Голям ще го ядете,голям!!! Хамериканците сега ви насъскват срещу Русия, после ще ви хвърлят на кучетата. Жалки сте.

26

Сата НАТО

преди 4 години

"Аз отговорих на Хитлер, че ако той направи това, (да интернира всички евреи в Африка), ние ще му вдигнем един величествен паметник в центъра на Варшава!"------И ?Може да го е лъгал.Може да го е ласкаел.Какво трябва да направи един посланик, да скочи да му прегризе гърлото ли? Че то изобщо не е ставало дума за убиване. Ставало е въпрос да им се направи държава на остров Мадагаскар.

25

ВЪПРОС

преди 4 години

Поляците ще си навлекат гнева на Израел - как може да се отрича заслугата на Полша в унищожаването на Милиони Еврей през ВСВ . Историята може да се Фалшифицира в Полша със Закон приет от Парламента - да се пишат Фалшиви исторически данни в Учебниците на Децата , или да се забрани излъчване на филми с исторически съдържание за периода . Но останалия Свят няма да го направи , освен ако Хитлер не се върне отново (не ми се вярва ) .

24

Анонимен

преди 4 години

Абсолютно правилно! И у нас трябва да се направи пълна ревизия на проруската пропаганда, насаждана от русофилстващите.

23

Чьрчил

преди 4 години

Чьрчил нарича поляците хиена на Европа. Това е факт

22

антифа

преди 4 години

Липски е отразил разговора си с Хитлер в доклад до Бек - "Аз отговорих на Хитлер, че ако той направи това, (да интернира всички евреи в Африка), ние ще му вдигнем един величествен паметник в центъра на Варшава!"

21

Поляк

преди 4 години

До20 поляците не смятат ви за бели хора. За о-ва мьлчат. Овците не разбират човешки езици.

20

антифа

преди 4 години

Още през 1920 г. тогавашното полско правителство крои планове да изсели цялото полско еврейство на заточение, с други думи на загиване, на остров Мадагаскар. По-късно полският външен министър Юзеф Бек лично посещава Мадагаскар, за да проучи какви са условията там.Идеята за изпращането на всички евреи на сигурна смърт в Африка се подхваща и от Хитлер, когато той идва на власт. През 1938 г., в разговор с полския посланик в Берлин, Юзеф Липски, Хитлер му споделя тази идея. Липски е отразил разговора си с Хитлер в доклад до Бек - "Аз отговорих на Хитлер, че ако той направи това, (да интернира вс

19

Джо

преди 4 години

Да, но САЩ си тръгнаха, а от руслямисттите още не мож се отърва!

18

Анонимен

преди 4 години

какво общо имат американците пък тук? говори се за полша, германия и русия. откъде накъде намесихте американците?как точно, за да довършат германия, трябва да минат през литва, финландия и латвия, или сърбия и албания? въобще карта на европа виждали ли сте? и след като са довършили германия, защо остават 50 години в чуждите земи, особено на съюзниците си?

17

Анонимен

преди 4 години

Поляците не искат да се оправят със собственото си минало. Поради това имат искания към Германия за репарации а неотдавна искаха да накажас със закон твърдящите,че Полша е пресладвала евреите, като че ли хитлеристките концлагери са били на Луната , а не в Полша. В Полша според архивни данни поляци са избили 400 000 свои евреи. Законът против руската пропаганда не е насочен против Русия , а против самите поляци, за да не мислят и поддържат само една идея.Не ви ли прилича на фашизъм?

16

Анонимен

преди 4 години

поляците са окупирани от нацистите и комунистите, подложени на геноцид и имат абсолютно всички права да говорят за истината и искат компенсации. и колкото и да ви е неприятно, те 100% винаги са ни помагали и са били с нас, поляк няма да чуете да каже обидна дума за България. докато прескъпите ви немци и руснаци редовно го правят.

15

Анонимен

преди 4 години

Тъй де някога според чернокапците и земята е била център на вселената и бая народ са платили за неверието си на кладата. Въпроса ми е който не е съгласен къде ще го горят на кладата или в крематориума поляците колкото и да им неприятно фактите сочат, че са натрупали опит.