7

Не извратен тип

преди 4 години

Русия не спасява и не освобождава народи,Путин служи на олигархичен кръг ,като президент ,Путин разполага със руската армия която се явява частната армия на кремълските олигарси които откраднаха ресурсите на Русия от руснаците.Русия харчи от бюджета милиарди за да обслужва частни интереси във Сирия

6

Анонимен

преди 4 години

"Солеймани спаси Европа от ИДИЛ"И затова САЩ го наказаха от злоба, че им прецака плановете за европейския "11-ти септември". Целта беше ЕС да потъне в кръв след което Вашингтон да цъфне в Брюксел с изготвена европейска версия на "патриотичния акт", за мащабно следение на всички европейски граждани и принуждаването на европейските армии да участват във всички авантюри на американската армия.

5

Гостенин

преди 4 години

Гръбнакът на ИДИЛ бяха бивши военни от армията на Саддам. Саддам е сунит. Идил са сунити. Иран са шиити!Та на Иран целта бяха сунитите, а не ИДИЛ!И колкото и да се напинят аятоласите държавата им не струва. И Сюлеймани и отговорен за избиването на протестиращите срещу аятоласите и срещу вдиганито цените на Фсичко!Главорез от класа!Но както изведнъж се оказа - любим на всичко левичарство по света.Щото левичарите най-обичат да тормозят и да избиват различните от тях.

4

inatut

преди 4 години

Ей тия *** що не си съберат багажа и да се прибират в близкия изток..

3

Гостенин

преди 4 години

Чшшш, алоуу....ИДИЛ я разби путин - и то поне на два пъти! И то преди 3 и 4 години!Да си имаме уважението, а?Моллите сте ни скъпи, но путин е във пъти по-скъп за нас!Да ви се изясни!

2

я гледай...

преди 4 години

ИДИЛ се радва на добри здраве.Даже стават по силни. Вчера го пишеше.

1

Факт

преди 4 години

Прави са Иран заедно с Русия спасиха Сирия и Европа от творението на САЩ,ИД...