96

АТАКИСТ

преди 4 години

до 105 Я ми обясни, ти...тоя който си разбрал сериалът "Под прикритие" дали наистина разбра, че Попов искаше да вкара Джаро в затвора за дълги години и да се мъчи вътре, а не да го убива??? Самият Попов казва на полицайчето под прикритие: " Много е лесно да убием Джаро, но аз не го искам мъртъв, а в затвора". Разбра ли сега защо Джаро пак "изигра" без да иска Попов, като го принуди да го застреля??? Съмнявам се с твоя оскъден мозъчен капацитет!

95

Данков

преди 4 години

Уооу... наистина ли Санков.Добре днес.бг.

94

Все сте недоволни

преди 4 години

Стига сте плюли. Бойко прави каквото може. Ако мислите че сте по способни и достойни да управлявате и да строите ами направете си партия и се кандидатирайте на изборите. Щото всеки може да плямпа отстрани и да критикува, ама когато трябва да се свърши реалната работа едни се покриват като мишоци други се осират мощно.Факт е че като мащаби това което се построи за 10г по времето ГЕРБ е сравнимо само със мащабното строителство през 60-те и 70-те години на миналия век.

93

ПроСоТо

преди 4 години

До АТАКИСТимаш една бира за снизходителното ти,но милостиво "ПОЛУидиота просото"!"ПОЛУ"-Това звучи гордо!..А "атакист",...това си е направо ДИАГНОЗА..

92

Анонимен

преди 4 години

До АТАКИСТ Танкиста не си разбрал нищо от сериала Под прикритие

91

Анонимен

преди 4 години

Изплашиха се 230-те километра, че ще ги строят ... ама хем има 2.5 милиарда заделени за хемус, хем се работи само по 2.5 км от всички, за които са тези пари :D С този темп магистралата ще се свърже след 200 години. Засега явно харчат от парите само за администрация :D Да не се окаже, че милиардите са свършили, а нищо не е построено.

90

БАНко

преди 4 години

"Любимците " на своите народи властвали дълго и запомнено :Ленин , Сталин , Хрушчов , Кастро , Пиночет , Чаушевску ,Хитлер .........Бойко Методиев Борисов !

89

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Танков, без заплахи... - давай го по спокойно...

88

АТАКИСТ

преди 4 години

до 101 Е, не се успокои в крайна сметка бай ти Попов, защото Джаро не влезе в затвора , точно заради Попов- не му издържаха нервите на ченгесаря и го застреля. Джаро пак изигра Попов образно казано!

87

Анонимен

преди 4 години

Тонката, имаш фенове и фенки. :)

86

Анонимен

преди 4 години

И а като Попов от сериала Под прикритие , няма да се успокоя докато не видя Джаро- тиквата в затвора

85

Винету

преди 4 години

До БАНко. Амииии, не позна. Тоя край все го чакате, 0т 10 години, и все не идва. И сега скоро няма да е.

84

Реалист

преди 4 години

До 72. Хубава рима, ама не хваща дикиш. Хората отдава разбраха кой върши работа и то се вижда на изборите. А като се махнат герберите и дойдат ония, другите, тогава ще видиш "успехите" - глад, празни магазини, режим на тока и вън от ЕС. Не помниш ли?

83

БАНко

преди 4 години

Привет от Скопие ! Имаше Ципрас , днес Заев .....до месец Тиквата !!!

82

Данков

преди 4 години

Тонката е врпегнал слабоумните и айде щастие за глупаците.Тонка не те познавам лично, но бих ти забил един право в мутрата, ако те срещна плазмодии.

81

Анонимен

преди 4 години

Южна България просперира тъкмо заради магистралите Марица и Тракия. От злоба ще се изядете!

80

Анонимен

преди 4 години

Тонката, за много години!

79

ПроСоТо

преди 4 години

До Тонкатана здраве!..Виждаш ли,и аз се грижа за имиджа ти!..Защо обаче ти правиш всичко възможно да си го забиеш в земята /имиджа/ с това ..недефинируемо тролене в полза на Женерала ти,не е ясно..Но,в маалата-образи "дал Бог"..

78

Анонимен

преди 4 години

Всички знаем че толкова усърдно строи магистрали заради поръчките за строителство които се дават на подходящите фирми.Как ще живне северна България с пенсионерите и мексиканците ли дето се плодят като зайци?Всъщност никъде в историята на човечеството просто построена магистрала някъде е водила до икономически просперитет.Тва не е от преди 700-800 год когато керванът спира и се почва търговия върху черга.За съжаление Вождът е още от преди онова време като мислене.

77

Анонимен

преди 4 години

Разсипаха държавата толкова години и сега вече ще чакаме да цъфне и върже. Магистралата е хубаво нещо, но не се надявам софийските хиени да отпуснат кокала и да процъфти бизнес и по другите градове.