352

BOBATA

преди 4 години

До мухахахаха: ЕВАЛА ПИЧ !!!

351

Анонимен

преди 4 години

Кой е митичният ген. Солеймани, убит от САЩ?Един най-долнопробен терорист.

350

смях в залата

преди 4 години

Чета коментарите и се смея. Преди две-три години социалистите в България бяха тръписти или какви там почитатели на Тръмп. Вятъра се смени и сега колко коментара срещу Тръмп. Пролемът им е основно в липсата на собствено мнение.

349

Ариан

преди 4 години

В БГ армията няма такъв офицер или генералче.Дори и пилотчето .

348

Ариан

преди 4 години

До АнонименБГ армията в сравнение с този човек не струва нищо.Абсолютно.За 2 години казарма ги видях каква *** са.Крадливи,некадърни ,и страхливи.

347

Ариан

преди 4 години

Бог да прости героя.

346

агитпроп

преди 4 години

Фактически Тръмп обяви война на Иран.

345

мафията

преди 4 години

Нато накисна Трумпета гледайте филма отмъщението убийството на генерала.

344

политбюро

преди 4 години

според американците човек,който се бори с ИД е терорист и е отговорен за смъртта на стотици американци,ясно значи най-после си признахте,че ИД е американско творение

343

Анонимен

преди 4 години

Сега можем да очакваме на някой площад в Техеран или в друг ирански град да бъдат публично изпълнени вече издадени смъртни присъди на лица, намиращи се в места за лишаване от свобода на територията на Иран. Лица, които са осъдени за шпионаж в полза на САЩ или за друга проамериканска дейност. Ако сред тях има граждани на САЩ, никак не е малка вероятността някои от тях да бъдат сред отведените на площада. На първо време толкова.

342

Анонимен

преди 4 години

На нас този никакъв не ни е: чуждият генерал е най-много редник в България та ако ще да е и Сталин! Такъв ще го карам да козирува на Българските редници ако ми падне: тоя и Сталин на наша земя са по-долу дори от редници!

341

мухахахаха

преди 4 години

Платените *** май още не са разбрали всъщност колко велик е Тръмп и колко са мощни САЩ! С едно щракване на пръстите и с една-единствена ракета, Тръмп ликвидира втория най-влиятелен човек в Иран! Дето се вика - шах с пешката!

340

Анонимен

преди 4 години

"А бай ти Дончо е Републиканец"Републиканец, ама приел юдаизма. Ахахаха!!! Даже и не го крие. Жена му също е приела юдаизма.

339

Сата НАТО

преди 4 години

Говори се, че майка му е християнка.------Нали! Аз пък чувах да се говори, че бил заченат непорочно. Ах какъв кристално чист човек са утрепали тия кравари!

338

axa

преди 4 години

какви грешки на сащ бе *** ***. Демократите *** оплетоха целия свят, командват меркел и макрон а оттам цяла Еврепа. А бай ти Дончо е Републиканец, и чисти техните идиотщини и те реват.Чуваш плюенето на демократите, но ако те дойдат на власт бедна ти е фантазията как ще ревете както действат задкулисно и просто няма да чуваш какви ги вършат. Толко сте зле че няма накъде.

337

Марин

преди 4 години

Този мъж беше перс, а не шиит реално.Беше против несъвременните мюсюлмански дрехи при жените(забрадки, и др.,както и крайните изисквания за отношения мъж/жена в исляма).Изключително адекватен, националист,точен като човек,смел, обичаш бойците, умен, и силен.Той имаше много противници сред крайните мюсюлмани, които се дразнеха до болка,че иска модерен и съвременен Иран.Говори се, че майка му е християнка.Така, че се отвори отново пътя на крайния ислям в Иран, с чиято помощ бе убит.

336

Анонимен

преди 4 години

Ми те 3/4 тук са такива.От окастрените и лошо преведени новини, които четат на български половината не разбират, а една четвърт не запомнят и коментират ли коментират.

335

baffff

преди 4 години

не го искат либерастите демократи дето ги изритаха, а американците не ги интересуват мераците на обонговци, клинтъновци и шайка и ще изберат Тръмп пак и пак. И освен това Тръмп няма притеснения от импийчмънта защото няма как да минат измислиците на демократите пред Сената.Така че вземи влез в час кой кой е.

334

Анонимен

преди 4 години

В последните години САЩ правят грешка след грешка. Тия хора нямат ли дипломати? Глупост след глупост. Не е тайна, че САЩ много искат да започнат трета световна война, но пълните им глупости във външната политика нямат обяснение. Иначе резултатът е че никой вече не се плаши от САЩ.

333

Войник

преди 4 години

Това е Генерал, а не като онзи с прякор на зеленчук.