67

ОМЕРТА

преди 4 години

"Що не погнат кметовете по общините, да ги видят..."----------------------------------------------------------------------------70, Братчед, там е мафия !Тръгне ли някой срещу нея, дървения костюм го чака.

66

АНТИ

преди 4 години

Дръжте се българи !Бежанци ще приемате (храните и поите) !!

65

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 68Това за което говориш е тежко непонятно за *** !!А относно бедствията в Бг то те тепърва предстоят.До 2-3 години половината държава ще е на воден режим.Следва тока и т.н. но както правилно си разбрал този народ е изключително *** та нещата са НЕОБРАТИМИ.Всичко ее въпрос на малко време.

64

Анонимен

преди 4 години

Що не погнат кметовете по общините, да ги видят кой върти бизнес, кой разпределя и продава общински имоти, кой прави собственик на фирми хора от родата? Ето там колко сиво има... а не в автосервизите, където всяка част струва реални пари и надценките са смешни, а трудът си е труд, той се заплаща. Нека да погнат лесно забогатяващите, а не трудещите се!

63

Анонимен

преди 4 години

Едно бедствие никога не идва само...Тука един пита - е няма ли млади хора да се занимават с тая държава. Има, просто с тая дефектирала психика в обществото - само бедствия го очакват.Държавност се изгражда от отговорни общества. Модерните общества вървят преди бедствието и правят всичко възможно то да не се слулчи, а не да ходят след него и да се молят в църквите на Всевисшния.

62

! ! !

преди 4 години

Б.Б. - Бибитко има повече гънки по челото, отколкото на мозъка.Наздраве, Преститутки! Хвала на Вожда, спаси България пак, отново и again.

61

ПРОБА-ГРЕШКА

преди 4 години

Ахааааа...........засега!

60

мак

преди 4 години

Още един град на прага на водната криза. Кой ще е следващият? И пак спасителят нарежда, иначе, без Него, никой не си върши работата. Чакат да стане непоносимо и чак тогава се задействат, ама след като Той им каже. Иначе, заплатите има, а и бонусите не са фикция.

59

Бързо

преди 4 години

Спешна проверка и подробни актуални доклади за всички язовири.

58

Миро:

преди 4 години

Нека всички българи и това да знаят!ГЕРБ Е ВЕЧЕ ЕДНА КРАЙНО ИЗНОСЕНА И ИЗХАБЕХНА ПАРТИЯ!ТОВА Е АМОРТИЗИРАНА ПАРТИЯ ВЪВ ВРЕМЕТО И! ВСИЧКО ТОВА ЛИЧИ ОТ КРАЖБИТЕ ОТ ПОСТЪПКИТЕ НА ЧЛЕНОВЕТЕ Й! ПИТАМ ТУК ХОРАТА РЕРБ ИМАЛИ ПОДКРЕПАТА НА НАРОДА? ЕТО ЗАЩО Е ИЗХАБЕНА ПАРТИЯ!ПРАВИ ЛИ ТЯ НЕЩО ЗА НАРОДА-ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ!

57

СЛАБАКОФ

преди 4 години

Аз нямам вина за безводието - нито се къпя, нито пия

56

Анонимен

преди 4 години

Нема ли млади и способни хора останали в тая държава.Почти не останаха. А тези, които са останали, или не искат да се цапат с политика, или нямат шанс да достигнат до значим пост. Ако ли достигнат, веднага разбират, че са малцинство и не могат да променят нищо.Ама това е. Тук винаги са се толерирали на първо място верни и послушни хора. Качествата им винаги са били на заден план.

55

Анонимен до Факт

преди 4 години

Обаче испускаш най важния факт в ГЕРБ са100% некадърници събрани в една партия.

54

Миро:

преди 4 години

Нашият народ си има една прекрасна поговорка!Отнася се за всеки един,дори за Тиквата!Поговорката е:"Какъвто е човекът,такива са и думите му!"

53

Анонимен

преди 4 години

До Анти-мафиотАе едни и същи са. Гледам ги от време на време в НС. Тея 240 *** вместо да решават проблемите на държавата, като махленски такова се обясняват кой от коя партия бил и т.н. Абсолютен провал са всичките.

52

Анонимен

преди 4 години

До ПенсионерЕ той Бойко ще си остане поне още два мандата, след това и президент ще стане. Абе тия дето го чакат да падне, бая ще почакат хахаххххахаххахах

51

Пенсионер

преди 4 години

Жалко . И тази мантра не мина.Борисов си остава.

50

Миро:

преди 4 години

Боийко е една ПРАЗНА КАРТУНА!БЕЗ ВСЯКАКЪВ УМ И РАЗСЪДЪК!ЗА КАКВО Е НА БЪЛГАРИЯ И НА БЪЛГАРИТЕ ТАКЪВ ЧОВЕК!?ДА СЕ МАХА И ИЗЧЕЗВА ОТ РОДИНАТА НИ! БОРИСОВ РАЗДАДЕ И РАЗПИЛЯ ПАРИТЕ НА БЪЛГАРИЯ ЗА ОРЪЖИЯ ЗА РАЗНИ ПРОСТОТИИ!

49

Анонимен до Анди

преди 4 години

Искаш да кажеш че ще гътнат комунистите от ГЕРБ.

48

Анди

преди 4 години

Ботевградските комунисти май се опитват да гътнат бате Бойко.