142

Анонимен

преди 4 години

Адвокатите са свещенните крави.Само за добър ден 20 лева,след което то одират кожата,без гаранция за защита и компетентност или фактура за пред НАП.

141

Анонимен

преди 4 години

Сивият сектор у нас - близо 23 млрд. лева!------------------23 Милиарда лева???????Бах таз симфония!!!!!!Че, с толкова пари и с това население ние би трябвало да сме Швейцария на Балканите, бе!!!!А, ако Ударим и корупцията, "всичкото българин" ще се върне в Бг!!!!!!!Ех, мечти, мечти......

140

Гост

преди 4 години

А лекар да отидеш на частен кабинет касова бележка дава ли?Плюете политиците,ама си плащате нали?Защо искат пълен контрол?Защото за алчността няма лек и робите трябва да бъдат цедени до дупка,но скоро ще осъзнае голяма част от народа,че полза от държава и политици няма.Може ли с едни и същи действия да се промени нещо в държавата? Благодарение на кой са богати богатите? Като изчезне работната кадърна ръка,кой ще им слугува на богатите?

139

АГЕНТ 007

преди 4 години

шефовете на сивата икономика са--В НС БСК БЛС И 2--та СИНДИКАТА плюс МС ШАПКАТА Е---Б Б ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ СА ДЖЕБЧИИ---ЛЕКАРИ ЗЪБОЛЕКАРИ ПРОДАВАЧИ т н

138

А1

преди 4 години

Лукойл, ДДС измами, ВЕЦ, ТЕЦ, АЕЦ, Нефтохим, футбола, хазарта.Това сравнено със автосервизите и баба Минка дето продава три шишета истинско краве мляко.Оядените безскрупулни *** гледат на нас като на машина за пари.Бягство = Терминал 2Къде ми е грешката, ако ЖИВЕЯ и да бачкам в Чехия, Германия, Испания за 1000-1500Е ?И жената - толкова.И водим Нормален живот.

137

А1

преди 4 години

още една причина за липса на надежда.Левски през 1870 започна организацията на народа за революция.Само, че тогава хората на 20-45 год не бяха избягали.Сега, ги няма.Кого да събудиш сега ?????

136

чичо Гошо

преди 4 години

Най сивите сектори били строителството и селското стопанство.Нямате си представа колко сте прави!Това саниране,магистрали,язовири,субсидии за селското стопанство,всичко влиза в джобовете на сивите олигарси.Сега "глемите престъпници"били автосервизите.Да не говорим,че искаха да обложат с данък клошарите.Много онагляха герберастите и е време да бъдат ударени през крадливите ръчички.

135

Анонимен

преди 4 години

Автосервизите е ок, въпреки, че голяма част от тях са легални с хора на договори и т.н. особенно в по-големите градове. Обръщам внимание на друг вид търговия и улсуги - тези предлагани от търговци - малки магазинчета за телефони и аксесоари, както и такива за ремонти. В средно голям град има десетки, никога не ти издават касов бон, особенно за ремонт, лъжат масово клиентите си, нямат ценова листа и т.н. В страната сигурно има над 10 хил. такива, които окриват масово доходи.

134

той

преди 4 години

Всяка нова година започва с акции,обещания и велики дела от министерствата и тъкмо пукне пролетта и се случва съвсем друго-увеличение на ток,хранителни продукти и данъци.

133

Пациент

преди 4 години

Кога най-после ще погните зъболекари и лекари! Никой не дава касови бележки! Прибират си паричките и довеждане!

132

счетко

преди 4 години

... и какво сега, Инспекция по труда ще извади автосервизите на светло и ще напълни 23 млрд в бюджета ли...

131

Анонимен

преди 4 години

Кради народе възродениза светли бъднини кради!

130

Анонимен

преди 4 години

Държавния сектор се издържа от декларираните доходи, частния - от укритите.Това е икономиката у нас.

129

Анонимен

преди 4 години

Абе един познат пита - да си спецпрокурор и да си купиш апартамент като го декларираш на занижена цена - това сива икономика ли е или "широко разпространена практика"?

128

Анонимен

преди 4 години

Аз питам, кога данъчната система ще стане справедлива и бедни и богати ще плащат една и съща сума данък?------тя и сега е такава Пурко, просто вие бедните не може да смятате. Това и една от многото причини да сте бедни

127

Анонимен

преди 4 години

Ами най-голямата фирма в страната Лукойл кога ще започне да плаща данъци? Нещо повече от 0.001% от прихода им имам предвид.

126

Анонимен

преди 4 години

След кварталните магазинчета, време беше и за кварталните автосервизи. Няма място за дребни риби. Цацата, Цацатаааа.. е Пеликан!

125

Bdbd

преди 4 години

Е та има ли човек който не е в сивата икономика айде пак новина пак кинти за някой

124

Анонимен

преди 4 години

А кога ще "погнат" неплащането на извънредния труд?И изобщо смятат ли да въведат някакви санкции за бизнес, който кара хората да работят по 12 часа, 6 дена в седмицата, а накрая плаща МРЗ?

123

az

преди 4 години

Аз питам, кога данъчната система ще стане справедлива и бедни и богати ще плащат една и съща сума данък?