7

Синема Гугу

преди 4 години

Ето го и другия с коментар за въздуха и колите. А защо никой не споменава, че като няма коли съответно няма и хора, които да се отопляват? Или хората са се махнали с колите, но в къщите и апартаментите им са останали включени парното, климатиците, печките? Ех, колко елементари и манипулируеми хора тип папагали има в тази столица. Добре, че измислиха интернет, че да може всеки да изказва *** си мнение.

6

Orba

преди 4 години

Много повърхностен коментар от 1. Осъзнаваш ли, че икономиката на София се крепи на множеството хора, които живеят в нея? Ако ги няма хората, сума магазини, таксита, училища, детски градини, транспортни линии, молове и пр. не биха съществували.

5

Таню

преди 4 години

Айде, почва се голямото хейтене от двете страни...Факт е, че софийският въздух се поизчисти, така че стига митове, че колите не били осн. замърсител. Верно, буквално всеки се е качил на дарак и писка. Малко по-сериозни данъци и пак ще е по-чисто. Честита да е новата 20-20!

4

Граматически грешки

преди 4 години

"да бъде засилен трафикЪТ"

3

Кореняк

преди 4 години

Ужас! Спрете ги.

2

Анонимен

преди 4 години

Аз още не съм изтрезнял, а и бая едене и пийне остана от вчера. Утре ще идвамбкъм София.

1

Анонимен

преди 4 години

Точно си отдъхна града от селяндурините и сега ще се върнат пак с гадните си брички да замърсяват въздуха ни и да трошат улиците ни.