183

дядомраз

преди 4 години

Да е жив и здрав Путин! Истински световен лидер!

182

Анонимен

преди 4 години

Приятелите на Шорос яко жулят, ЧНГ е трябват пари

181

до 215

преди 4 години

Ще ти повярваме, ако посочиш само едно единствено величие /достойнство/ на Феодална Рус. Чакаме те!

180

za RU

преди 4 години

Русия е велика сила и ще бъде завинаги велика сила, Крим е руски, свикнаха ли западните лицемери в САЩ, Англия, Франция и слугите им в България???

179

КИСИ:

преди 4 години

"По комунистите няма да дадем нито един изстрел, ние ще ги унищожим икономически" из доктората на д-р Кисинджър

178

Анонимен

преди 4 години

Изяли са си топките от яд неприятелите на Вова.турско-атлантически-сороидни хибриди драскат и вият от злоба, но полза няма.Русия е велика държава, мишки.

177

Анонимен

преди 4 години

путин ще свърши като кадафи

176

Анонимен

преди 4 години

русия най бедната страна в евразиския съюз

175

Анонимен

преди 4 години

русия 20 години Африканска държава

174

БЪлгария Е ЗЛЕ

преди 4 години

След нагла анти човешка диверсия срещу Источна Европа през платени чужди шпиони и диверсанти от Москва сега в света БЪлгария е най зле..*** на власт от 1947 ударно провеждат организирнаи диверсии с цел ликвидация на БЪлгарите в БЪлгария..Ликвидирани са милиони БЪлгари, крави,овце,прасета,домашни птици..БЪлгарите се ликвидират завинаги..В момента трябва да се дадат пари за раждане и отглеждане на деца БЪлгарчета /няма вече достатъчно годни за човешки майки българки

173

Руснак

преди 4 години

Дано направи и боряшника евтин като дъщерите ми

172

Анонимен

преди 4 години

Бомбардировките на територията на Югославия, осъществени без съответно решение на Съвета за сигурност, откъсването от състава на Югославия на територията на нейна провинция (бъдещата държава Косово), съпътстващите всичко това военни престъпления и актове на вандализъм, се превърнаха в последен пирон в политическия ковчег на Борис Елцин. Неговото пребиваване на поста президент на Руската федерация стана невъзможно и той трябваше точно преди 20 години да отстъпи властта на Владимир Путин.

171

Warnings

преди 4 години

Анализи на филми от ледниците около Антарктида и Арктика Гренландия подава че след нагло престъпни анти човешки диверсии срещу Сирия,Либия,Йемен,Египет и Украйна рязко се увеличи военното противопоставяне . Появиха се нови тежки оръжия вкл радари и сателити с които с е уврежда още по тежко Земята вкл и климатичната охрана.След наглия нарко преврат в Москва с ползването на обсебващи спец ваксини пси блокиране и подставяне на власт на нарочно наркотизирнаи като Елцин/1991 2014 преврат в Киев

170

Инциклопедия 2099 г

преди 4 години

путин Незначителен крадец и диктаторче на бедна и несъществуваща днес държава съвременик на началното управление на Двамата велики Ким Чен Ун и Бойко Борисов

169

До 205

преди 4 години

В Русия ясно се вижда кой командва, там патриарха е могъщ и силен почти колкото и министър председателя, а в голяма чат от Европа извратените надделяха и е ясно кой командва и ще комондва :), а Содома и Гомора и халифата няма да го изтърпи след време:)

168

За путин

преди 4 години

За 2020 му пожелавам пак да си смени пола тоя път окончателно

167

Анонимен

преди 4 години

След някой друг месец като се запролети, отивам да бера макове и ще посрещам новите вълни от рускини, бягащи през глава от путиновия поднебесен рай!

166

Анонимен

преди 4 години

До rusnakама седиш тука, не си отиваш в хубавата държава нали. :) Защото нито един човек не е отишъл доброволно да живее в Русия, няма и да отиде никога.

165

Анонимен

преди 4 години

Путин усилено ислямизира Русия. Там се говори, че при отсъствието му преди 3 години е бил обрязан. Построи най-голямата джамия в Европа и позлати чеченците с парите на изстрадалия руски мужик. За обикновенния руснак не остана нищо, освен да се запише наемник на "Вагнер" в Украйна, Сирия, Либия и по Африка. В Русия не остават руски мъже и рускините се женят за китайци.

164

БЪЛГАРИЯ ОБИЧА РУСИЯ

преди 4 години

Да е жив и здрав Владимир Путин !Да са живи и здрави нашите братя руснаци !България и Русия заедно завинаги !