167

Анонимен

преди 4 години

До просото :същото важи и за хвъркатото.

166

Анонимен

преди 4 години

Сблъсъци? Радев не се бие с мишоци :)

165

ПроСоТо

преди 4 години

понеже числата се менят бързо тук,да уточня:-Предната ми забележка е към "просото"-МЕНТЕ,което написа:-"бориссоф има много слабости,но няма алтернатива.."МАНТРАТА ТИ Е ПРОБИТА ОТ ВСЯКЪДЕ,кукло!!!!!!!!!НЯМА незаменими хора!..НИКОГА НЕ ГИ Е ИМАЛО В СВЕТОВНАТА ИСТОРИЯ!а що се отнася до пожарникаря,то всеки селски пъдар би се справил по-добре от него!..айде дхай!

164

Mr STARBUCKS

преди 4 години

Разликата между двамата е от тук до небето.Борисов е работохолик,резултатите се виждат.Радев фигурант.12 000 заплата, и още толкова ЗА РОКЛИ И ДРУГИ ИГРАЧКИ за Деса.А от Президента в хазната , едно голямо нищо.И да ви кажа , как го избрахте. Нали сте овце, пуснаха ви едно видео,как фърчи със самолета,а вие го препознахте за Президент.А всъшност избрахте авиатор МРЪНКАЛО.

163

..

преди 4 години

Вие луди ли сте бе, нямало алтернатива...на кое да има алтернатива? На геноцида на ГЕРБ!? Геноцид без алтернатива, хаххаа - жаби такива....

162

Шефа

преди 4 години

Глупости на таркалета - политолог?Президент Радев защитава истината , а Борисов авантата на ордата си!За какъв *** похарчи толкова пари за самолети, когато САЩ пак ни санкционират за "Турски поток"?Борисов не е в час , той мисли за Външната политика като отношения между мафиоти, няма хабер от дипломация , все се дупи на САЩ и други които ни обират до шушка!Борисов е падението на България!Носи ни само срам и позор!

161

Анализатор

преди 4 години

Г-н Северозапад, благодаря за отговорите! За мен, плюсовете на Президентска Република съвпадат с Вашето мнение. Мога само да оспоря зависимостта от олигархичните кръгове. Минусите за мен се свеждат до външни влияния, поради причината, че България е с географско-стратегическо местоположение.Все пак, не звучи непостижимо за мен - Президентска Република, с обявен неутралитет. Но тук говорим вече за изход от НАТО и ЕСПоздрави от 25-годишен, не смятащ да бяга навън, българин!

160

ПроСоТо

преди 4 години

добре,ще го повтора,тоя път по-меко:..-Другаря Борисов е в агонията си,а Радев гради имидж...Нормално е др. Бориссоф да атакува президента!..което нема как да го спаси,разбира се..Просто са пъне да отложи края си....

159

ЕЕЕ

преди 4 години

сПЕРОТО НА ЖУРНАЛИСТА В .УЗА НА ЧИТАТЕЛЯ.пОМНЕТЕ

158

ПроСоТо

преди 4 години

айде пак затрит!..АМАН бе!

157

-

преди 4 години

Няма сблъсъци- има истина казана точно ясно и честно и от другата страна един голям хвалипръцко и престъпник! КЪДЕ ТУКА ИМА МЯСТО ЗА СБЛЪСЪЦИ??? МАЧКАЙ Радев оФчата рая!!!!!!!!!!!!

156

Анонимен

преди 4 години

Да не се чудите че северозапада е един от най бедните региони в България, само прочетете какви ги дрънка техният представител.

155

Анонимен

преди 4 години

До ГражданинСтига , стига..............по-добре кажи как припадна в Рафала- прословутия ни "ас".

154

Анонимен

преди 4 години

До Един от Северозапада:)))))))))))))) Значи Русия като е президентска република олигархия няма, а? :)))))))))))

153

До 159

преди 4 години

И мен ме срам от такива неграмотни и с примитивно мислене българи.Жалък си.

152

Един от Северозапада

преди 4 години

До Анализатор Плюсовете на Президентската република са, че се премахва зависимостта от всякаква олигархия, абсолютната власт е у един човек, и се знае кой е отговорен.А и народът го избира директно, и може да го смени в края на мандата. Герб е всичко противоположно на това-Самоизбират се, зависими са от всички, и всички олигарси са в престъпна симбиоза с тях, а народа-даже и да иска-не може да ги смени, те си плащат , за да са на власт, и у нас, и навън, на когото трябва...

151

Анонимен

преди 4 години

Тиквата да каже с какви пари купи имение на дъщеря си в САЩ и построи палат,уж ме негов в Барцелона.

150

Един от Северозапада

преди 4 години

До Българин "Срам ме е че радев е президент!"---Ами, щом ти харесва повече Цецка Майката...........

149

Анонимен

преди 4 години

БСП ИЗТОЧИ ЯЗОВИРА ЗА ДА ПРАВИ ПРОТЕСТИ

148

Краси

преди 4 години

Ми те и двамата са комунисти,русофили-***.