103

Хм!

преди 4 години

Руската държава що така не вярва на народа си, та се налага да цензурира представите им за света?

102

Анонимен

преди 4 години

До АнонименАз разбирам и руски и чешки език,а ти разбираш ли го?Ето ти и на български език какво означава делона дело -на практика,в действителност"множествено число"мн. дела̀,"среден род"ср.Проява на човешка дейност;работа, занимание.Тук съм по служебни дела. Зает е с някакви важни делаСамо "единствено число"ед.Съвкупност от дейността на много хора,обикновено с важна цел.Всенародно делоКръг от знания, специалност.Военно дело.Банково дело.Реална проява, постъпка.Не на думи,а на дел

101

Анонимен

преди 4 години

107Този ли сУ, от който останаха 2 броя за наземно изпитание?

100

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 107Не мога да разбера каква е връзката между твоя български речник и недоносчето Су57, освен за бояришник за никаква друга връзка не се сещам.

99

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 99Пиши, пиши гадости, хората четат и виждат какво представлявате, колко пари чините! Моят български речник е много богат, мога да те посссера така, че да залитнеш, но не го правя, защото съм възпитан! 100,в Комсомолск на Амур правят най-добрия изтребител в света - Су-57, който значително превъзхожда Раптъра по скорост, маневреност, защитеност, боен радиус, въоръжение и други показатели.

98

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 105Голям разбирач си от славянство няма що. Само си пропуснал че руснаците говорят на старобългарски а не на славянски език. Дори и езика са ни го прекопирали и си е останал на онова ниво на което са го откраднали. И дело си е дело а дялкам си е сдялал на по-стар български език.

97

Анонимен

преди 4 години

До Анонименти толкова разбираш славяските езици,"сделал" е глагол и проилиза от думата "дело",а дело е нещо,което се извършва на практика и няма нищо общо с някакви дърва.

96

Анонимен

преди 4 години

Руснака дори няма думата правя а вместо нея използва сделал т.е. издялкал от дърво с брадвата. То и затова всичките им изделия са такива все едно са правени с топора.

95

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 101Това наистина не го знаех, но като знам руските възможности съм напълно убеден че е било така.

94

Анонимен

преди 4 години

Те още нямат централна канализация в големите градове, но сделали айфони на "прилично качество"

93

Анонимен

преди 4 години

До До руската изостаналВ Русия се произвеждат шевни машини още преди Октомврийската революция,да не говорим пък,че първата фабрика на Балканите е създадена в Сливен и машините за произвеждане на текстил и технологията са откраднати от Русия от един българин - Добри Желязков (1800-1865 г.) и са произвеждали текстил дори и за османската армия.Просто човека ги открадва срещу заплащане от Русия тогава.

92

Анонимен

преди 4 години

пеца качвай джУгана и вземи останалите двама Ва тници от чЕрвена зВезда и към кОмсомолск на аМур.

91

Анонимен

преди 4 години

До 95Прав е номер 95 руснаците имаха свои Айфони, бяха на всичкото отгоре и преносими, но от двама души. Единият носеше слушалката със шайбата на нея, а другият с ръчната количка караше акумулаторите. Двамата оператори на руския Айфон бяха свързани с една мостова жица със сечение 6 квадратни милиметра за да издържа на високия ампераж.

90

До Пецата

преди 4 години

България деградира заради мутрите, чалгата и идиотския преход режисиран от ДС. Не от демокрацията. Защо Румънците не искат СССР 2.0? Защото си решават въпросите сами. През 2000 бяха 5 години зад нас. Сега са 10 пред. Такива като теб само месии чакат. Жалко. Това което говориш долу е точен цитат на Соц историята за двойните освободители. Не всичко е точно така!

89

До 95

преди 4 години

Свои Айфони? Хехехехе браво. Имаха един опит за йота и го спряха. Някой вярно е написал по-долу, че номиналния БВП на Русия е колкото на Испания. Няма какво да добавя

88

До руската изостанал

преди 4 години

"Та руснаците една лека кола или дори шевна машина не могат да произведат като хората..."Дир-ник, през 60-те години на софийската гара всички връщащи се от Москва носеха шевни машини. Един мухъл не знае, че в Русия произвеждат свои айфони с прилично качество. Те правят всичко, което си наумят! Казал съм, че единственото, което не могат да постигнат, е качеството на роялите на "Стейнуей" и на "Ямаха". И си ги купуват.А *** едно време поне можеше да прави пирографирани кутии и мускалчета.

87

Анонимен

преди 4 години

До пецатаПеца, живеем в свободна страна, щом ти е толкова лошо и нетърпимо в България прав ти път в Русия, там армии колкото искаш, технологии колкото иска даже и отгоре, образование академично от първи клас даже от детската градина, щом се чувстваш толкова деградирал в България имаш свободата да отидеш в земния рай Русия и да станеш свръхчовек. Навремето твоя СССР не ни даваше дори и тази свобода да се махнем от вонята му, сега поне ти я имаш възползвай се.

86

Анонимен

преди 4 години

До пецатаХора с твоето мислене е най-добре да изчезнат, защото еволюцията върви само напред и никога не се връща обратно. Ти искаш отново да дойдат динозаврите на Земята но няма как да стане това.

85

Анонимен

преди 4 години

До До 82Не ,бе,наистина проверих току-що,пуснах историческа информация,защото в тази област имам повече знания и наистина дава повече информация и по-конкретна!

84

пецата

преди 4 години

Дано скоро да има СССР 2.0 защото иначе ще изчезнем като народ