36

БАЙ

преди 4 години

Всеки прочел поне една статия за имплозия "вярва в истината на янките" за 11.9 !!!!

35

телевизията

преди 4 години

телевизията е канал 3

34

БАЙ

преди 4 години

Още ли има някой който е убеден , че с техниката си преди петдесет години САЩ са могли да изпратят хора на 400'000км / Луната/ , а днес след 50 години напредък - не могат дори на 400км да изпратят някого ?!?!?!?!?!

33

БАЙ

преди 4 години

Нужна е корекция в заглавието :САЩ продължават да водят информационна война с целия Свят !!!

32

до 37

преди 4 години

Няколко пъти прочетох безмислиците Ви,госпожо,или господине...Не става ясно защо сте ПРОТИВ САЩ И АРМЕНИЯ И СРЕЩУ РУСИЯ?!?!иНТЕРЕСНА ГЛЕДНА ТОЧКА.

31

Mda

преди 4 години

Знаем го ние киберкомандването... от времето когато пускаха бомби-детски играчки над София.

30

Ха-ха

преди 4 години

Страх ли надушвам?Ако смятат да направят Америка отново велика,няма да стане,като саботират всички други...Не че не са го правили винаги,но сега нямат собствено развитие и разчитат само на препъването на останалите!И май печелят само омраза.

29

Анонимен

преди 4 години

Ердоган е много силен политик.Мислех да напиша нещо за Борисов,но ще се въздържа,щото ми е неудобно...Не заради мен, а заради Борисов...

28

Анонимен

преди 4 години

Руснаците още не могат да проумеят че САЩ не са Армения и бият много лошо гамените като Русия, занимаващи се с хибридни войни.

27

Анонимен

преди 4 години

Ауууу!!! Съобщения със заплахи???Колко заплашително! И всичко това ни го изпява "Фашингтон поуст"?ХАахахахахахахаахахахахахахх!!!

26

Анонимен

преди 4 години

Дано от информационната война не стане истинска.

25

Ром"с

преди 4 години

Еми те(американците) си я водят още от 50 -те години на миналият век,сега в последното десетилетие я увеличаха многократно ,само в Украйна за 3-4 години хвърлиха 5 милиарда долара за инфрамациона война срещу Русия .А сега когато получиха реултат в Украйна и 5 милиона не искат да дадът на украинците без МВФ ,А ТАМ ТОВА ЗНАЕТЕ КАКВО ОЗНАЧАВА!

24

du yanko

преди 4 години

Русия не заплашва никого.Но...който е срещу Русия,губи.Затова вече никой не напада Русия,щото после става страшно!!!

23

Анонимен

преди 4 години

Тези мерки са от рода "страх лозе пази" и показват доколко в САЩ ги е страх да не загубят превъзходството си. В момента от САЩ масово се гонят китайски учени, студенти, аспиранти и обикновени хора под предлог,че могат да откраднат секрети и научни открития. Параноята им е пълна, но истината е една- САЩ залязват, колкото и да не им се иска. В тяхната преса и телевизия има много материали за това, но те "демократично" не се публикуват у нас, особено от БТВ.

22

за Китай

преди 4 години

Китайците ще излезнат по-умни и от руснаци, и от американци!Двама се карат, трети печели!Вече много западни експерти признават, че най-голямата заплаха за САЩ и Запада е не Русия, а Китай!!

21

Смях

преди 4 години

САЩ срещу РУСИЯ???Ха-ха- ха...

20

В.Узунов

преди 4 години

Всевишният да помага

19

Анонимен

преди 4 години

В живота все някога има и първи път...

18

Анонимен

преди 4 години

до 22''Ти какво очакваш да стане? Да започне война ли? Малко по малко Турция ще си понесе последствията. Както и Русия си носи кръста заради Крим и ще си тъне в мизерия още векове.''Да щеше да е чудесно ако се случи това,но ти май все още вярваш в дядо Коледа.За съжаление това са приказки за пред света,а нещата се случват по друг начин.

17

русофил-2

преди 4 години

На Путин изобщо не му пука за мнението на САЩ.Русия при Путин вече е в пъти ПО-СИЛНА ОТ РУСИЯ НА ЕЛЦИН...