148

юбералес

преди 4 години

До АнонименБеларус е руска земя и Россия няма отношение към нея, нито към историята и. Чети история за да ме разбереш.

147

юбералес

преди 4 години

До До162Сега ще оправим кашата в главата ти. Историята е наука и не трябва да се интерпретира, а евреите я интерпретират. ''Евреите се борили за истината'' - най-краткия виц който съм чувал. Лека нощ.

146

Анонимен

преди 4 години

До юбералес 163Няма никакви 70%! А и освен това, как е написана Беларус...............Бела-рус!!! Това е руска земя и към нея нито краваристан нито еуропастан НЯМАТ НИКАКВО ОТНОШЕНИЕ! Не си пъхайте носа навсякъде, за да не останете без носове! И още - този път номера с укропията НЯМА ДА МИНЕ!

145

До162

преди 4 години

Истината я казаха евреите, те помнят и я знаят, това не е наука да интерпретират, нюанси има, но фактите са ясни, прави чест на евреите, че се пребори ха за истината, въпреки нато и други предразсъдаци, научните заблуди нямат нищо общо в този контекст:)

144

юбералес

преди 4 години

70% от беларусите не искат аншлус с Русия. Лукашенко също се дърпа и иска да управлява до живот. Съдбата на тази страна ще се реши от Русия, САЩ и ЕС.

143

юбералес

преди 4 години

До До 158Визирам ти най-авторитетния исторически труд на средновековието - ''Библиотека мунди'' - 80 тома. Има и картинки на земята, рая и ада, разбира се и на господ. А полунемецът/полуполяк Николаус Коперникус са го смятали за ***. Така че не си мисли че историята е това което си учил. Тепърва ще излиза истината.

142

До 158

преди 4 години

Тук се изложи, тва е наука, за земята:))

141

Ron Burgundy

преди 4 години

Нека поясня за неосведомените евролизачи: Беларус иска субсидии от Русия. Путин каза че това е възможно ако съгласуват законите на 2те страни, иначе защо ще субсидираме чужда държава. Не е вярно че не са се договорили за газа. Не сте гледали пресконференциите. БЕларус няма как да е независим , тъй като 90% от икономиката им е свързана с Русия. А и с кого другиго, след като са един народ и са съседи а и къде ще изнасят продукцията си? В Швеция ли?Изобщо пишат се статии без да се мисли

140

До сказката

преди 4 години

Сказка та е бездарно съченена глупост, ако се направи подобно описание на положението в част от еврогейския либерастичен съюз, ще е като сказка за съвременния Содом и Гомор, там проституцията е извратена не само полово, а и не е за пари, камо ли от глад, а за кеф, да не говорим за тероризма и някои особености на тези от халифата и колониите, сказка та става зловеща, не като тази забавна заради бездарната и не вярната си същност, уви онази е вярна

139

юбералес

преди 4 години

До До 152Историята се променя. В 16 век историята е учила че земята е плоска и има господ.

138

До 152

преди 4 години

Ето браво за статистиката, но историята ще запомни победата на червената армия най вече и спасяването на евреите, които Израел призна 2018 правейки 9 май свой официален празник

137

Рудолф

преди 4 години

Това заглавие е като от весник Стършел. Защо точно Русия, а не примерно Полша или Германия?

136

Анонимен

преди 4 години

Най-напред беше ликвидиран земеделският отрасъл. Под диктата на Световната банка и САЩ и с лозунгите за демокрация и частна собственост правителството на СДС в началото на 1990-те години реши да върне земята в "реални граници". Така тя беше разпарчетосана на милиони малки парченца, стана хем невъзможно, хем нерентабилно те да се обработват, което направи земеделието напълно неконкурентноспособно.

135

До юбералес

преди 4 години

А в това, в което се превръща част от Европа и парите няма да могат да спасят, май ще излезе права Ванга дето казва, че през глава ще бягат от Европа, то България добре, че по бедничка та ни подминават и мигранти и опасния ислям, па и многото полове

134

юбералес

преди 4 години

До До богомилПрез ВСВ 360 хил граждани на СССР преминаха във Вермахта. Още 840 хил. души служиха като полицаи или помагачи на Райха. Преминалите немци в РККА бяха 29 души.

133

Анонимен

преди 4 години

Българи на просия в Германия: Намерят ли у някого скрити пари, го пребиват!От просия изкарваt по 30-50 евро на ден, някои повече!

132

Анонимен

преди 4 години

Положението е следното:Газ в Европа без доставки от Русия няма да има. Находищата в Северно море се изчерпват, а нови няма! За да има отопление и индустрия в Стара постколониална Европа трябва да купуват или руски ресурс директно от руснаците или от американски посредници, които диверсифицират същия този ресурс за европейските си приятели. Лека нощ!

131

Анонимен

преди 4 години

РУСКАТА ПРОПАГАНДА В БЪЛГАРИЯ Е ВРЕДНА И ГЛУПЕНДЕРСКА

130

Анонимен

преди 4 години

Поради кризата на бездомните ползващи улицата като тоалетна, която властите в Калифорния отдавна не са в състояние да разрешат, градът на екоактивистите Сан Франциско се "дави във фекалии", казва медицинският специалист д-р Марк Сийгъл за Fox News:. Според лекаря това е извънредна ситуация, която заплашва с разпространението на коремен тиф, бактериални инфекции и дори чума.

129

Анонимен

преди 4 години

Планира естествено, отдавна се знае. Въпроса е джуджи на колко фронта ще може да *** едновременно, без да го застигне съдбата на всяка империя - разпад и упадък. Все си мисля, че следващия крах на империята ще е последния. Ако някой вярваше в Москва при предишния, вече си е направил изводите и няма да повтори грешката.