13

Анонимен

преди 4 години

От близо месец въздуха в Софето мръсен, ама понеже гербавия бюджет продънен отвсякъде, чак днес Фандънджа реши да пусне зеления билет, за един ден, когато всички си тръгват и така или иначе ще си ползват автомобилите, ако ще и билет с нарисуван *** на Фандънджа да пуснат!

12

Анонимен

преди 4 години

До АнонименЛичи ти, че скоро не си ползвал градски транспорт.

11

Анонимен

преди 4 години

Бих искал навсякъде из цяла София да е такъв. Аз живея д Южните квартали,където дори и осветление няма вече,прибирането от центъра след работа е ад,и всеки път съжалявам хората които висят по спирките и чакат ,а в задръстването автобуси не се виждат. Искам да се работи и за тях а не само за централните части и да се реможтира ,,България за стотен път а Южната тангента да е в това окаяно състояние.

10

Анонимен

преди 4 години

Докато не започнат безплатно да раздават бира и кебапчета в автобуса не се качвам

9

a

преди 4 години

Без ограничителна мярка заедно с облекченията няма да стане! Българинът от съвети не разира, трябва и сопа

8

до 10

преди 4 години

Рейсовете не са стари. 90 процента са нови. Не е бавен. С метро или автобус от Орлов мост до младост се стига за 10-15 минути, колко по-бързо да е? Не е недостатъчен-стига да почти всякъде, вклч и много извънградски линии(а в лондон извънградските линии са на тройна цена, в сравнение с нормалната). Доста по-чисто от транспорта в Париж, например.Добре си е развит обществения транспорт. Огромен брой хора със субсидирани карти. Какво повече искаш?

7

Анонимен

преди 4 години

Градски транспорт? Не мисля че ще ми стигне и седмица да си свърша задачките за днес.Градският транспорт не може да обслужи хората ако решат да го ползват. Недостатъчен,бавен и остарял е. Метрото не може да покрие нуждите на всички. Купете нови и повече автобуси,следете за гратисчии. Закони за тези които рушат и съсипват и застрашават пътниците,решили да го използват. Направете бус ленти по всички направления за да се движат рейсовете спокойно и да не правят задръствания.. Започнете от тук...

6

скъпо е

преди 4 години

1 лев за карта за ГТ? Не благодаря. Гратисът е безплатен

5

...

преди 4 години

То и тая медия е поръчкова и ще ми изтрият коментара, но да пробваме.До Дружба, На К.Величков, До Люлин, До Суходол, Дружба, До Обеля и да не продължавам са най-зелените избиратели, които палят пластмаса, гуми и чиито обитания са 99% незаконни!!!За тях кога ще има данъци, закон и присъди?!

4

ай сиктир

преди 4 години

Общинските лентяи направиха градския транспорт прескъп и софиянци се качиха по колите си сега е невъзможно да ги върнат дори и да бъде безплатен.

3

Анонимен

преди 4 години

Както казаха, че след година ще вдигат тока с 50%, не зелен, а oпушен билет ще предлагат.

2

Да

преди 4 години

Билета ще спре ли кюмбетата?

1

Анонимен

преди 4 години

Стойностите на ФПЧ всяка година се превишават във всеки град и всяко село, но се отчитат отскоро, така че сега чак стана проблем. И то щото може да отнесем глоби, дреме му на някой от управляващите за белодробни заболявания и здраве.