15

Анонимен

преди 4 години

Кубрат Пулев никога няма да си признае за ромския му произход , колко роми у нас си признавт нито един А брат му Тервел има статия в интернет от 2012 г . може да се намери веднага в гугъл където си признава момчето , евала на Тервелчо

14

Иван

преди 4 години

А Бойко кога ще го направят Маршал за заслуги към държавата ?

13

Анонимен

преди 4 години

Не може да се мери с полковник Лили Иванова!

12

Анонимен

преди 4 години

*** та дрънка. Напълно му подхожда да е от ГЕРБ.

11

Радослав

преди 4 години

А лелката с метлата която се опита да спре 2 затворници да избягат през парадния вход на затвора защо не я направите Генералисимус и не я сложите за Министър на Отбраната? И без това показа нагледно, че е в пъти по кадърна от Каракачанеца! Тя поне ще спира с метлата напиращите да влязат в Европа орди! Скоро тия чинове в армията ще станат като диплома за висше, ще се падат от зрънчо в лафката!

10

История на България

преди 4 години

Дасикане-рома също се разделят на множество подгрупи. Това са например бургуджиите, джамбазите, тужарите и т.н. Сред тях са налице слаби тенденции към българеене, но някои групи съхраняват с гордост ромското си самосъзнание и традиции (Напр. част от бургуджиите в Шуменско се наричат "парпул-рома" - "истински роми").Втората голяма *** общност в България са т.нар. калдараши (известни също така като бакърджии). Те идват с "голямата келдерарска инвазия", като първо преминават през Австро-Унгария и Сърбия, поради което често им казват "унгарски роми", "австрийски роми", "сръбски роми" или

9

пише си в google

преди 4 години

Дасикане рома (роми християни, български ***):християни, спазват православните празници. Говорят ромски език, а някои групи само български. Също се разделят на множество групи по професионален признак: бургуджии, калайджии, звънчари и др.

8

Анонимен

преди 4 години

"" Ром Пулев,, Срам ме е ,че съм българин аман от роми ""................а оня който спаси момичето във влака какъв беше ... то от себе си се срамувай, защото на българите все другите са ни ... в гащите.

7

Анонимен

преди 4 години

много закъсня,а Божинката откога е генерал Божинов

6

истината

преди 4 години

Ром Пулев,, Срам ме е ,че съм българин аман от роми

5

Анонимен

преди 4 години

А на Андреа що не й дадоха нови силикони.

4

Анонимен

преди 4 години

В ТАЯ ДЪРЖАВА ОФИЦЕРИ, ГЕНЕРАЛИ И МИНИСТРИ НА ОТБРАНАТА СТАВАТ САМО ХОРА КОИТО НЕ СА ХОДИЛИ В КАЗАРМАТА.

3

Анонимен

преди 4 години

Това отдавна не е армия а цирк...

2

Анонимен

преди 4 години

Евала на пича а ще си признае ли сега за ромските си корени по бащина линия , хубаво е един професионален Спортист да е откровен и открит , щото на Манипулацията и Дрзинформацията краката са къси (пардон на лъжата , все там)

1

Анонимен

преди 4 години

Можеше да го направят книжен генерал като Боко.