13

Анонимен

преди 4 години

Я ДА ВИДИМ? АУУУУУУ РУСКА ПОРНОФАНТАСТИКА ХАХАХАХА

12

Руснак

преди 4 години

Не им трябва ядрено нападение, спирам им електричеството и за 2,3 дена полувината са полудели.

11

Анонимен

преди 4 години

До До 8Османската империя ни превзе, но не ни задържа вечно и рухна.Германия 2 пъти ни беше съюзник и 2 световни войни загуби.СССР се съюзи с нас и взе, че рухна. ТЕЖКО ИМ ГОРКО НА САЩ!

10

До 8

преди 4 години

Прав си за всичко. Ама познай коя държава от 2020 г. ще отделя почти 3% от БВП за отбрана?! Ние, да.Аман - от 16-та република на СССР, ни превърнаха в 51-ви щат на САЩ.Винаги сме със силните и винаги сме слаби, жалки и нещастни!

9

Анонимен

преди 4 години

След като римската империя рухна най-голяма държава по икономика и население е била Китай до преди 150 години с някои кратки моменти, когато не е била първа. Сега отново предвид необятния човешки ресурс на тази държава тя си връща първото място. Това е естествено, не казвам добро или лошо. САЩ трябва да постъпят правилно и да пуснат първото място на Велика сила, по възможност елегантно както го направи Великобритания без никой да разбере.

8

Анонимен

преди 4 години

Тияосвен да плашат с война, да говорят за война, да се готвят за война, да обвиняват някой в подготовка за война, да плащат за война, да събират пари за война, да раздухват войни, да подготвят армии, да правят военни учения, да се разхождат със самолетоносачи по цял свят, да поддържат бази В ЦЯЛ СВЯТ и т.н.... за друго мислят ли? Почва да ми писва да ме плашат с война. НИКОЙ тук не иска такава и няма интерес. Само САЩ има интерес ние да сме им пушечно месо за болните амбиции на великия им 1%

7

Другарят Хрушчов

преди 4 години

Кенеди напълни гащите през 1962 г., като тръгнах да разполагам руски атом в Куба.С хамериканските ненормалници нормално може да се преговаря само с езика на оръжието.

6

джо

преди 4 години

Аман от глупави статии.

5

Анонимен

преди 4 години

А кой първи метна ураня по невинните японци през 1945?

4

Анонимен

преди 4 години

Една Цар Бомба от 50 мегатона им трябва и с бургерите е свършено.

3

Анонимен

преди 4 години

Абе престанете да ни плашите с войни,не искаме война!Намерете си някакво друго занимание,по-градивно и по-полезно от войната и от дрънкане на оръжия.

2

Анонимен

преди 4 години

Писна ми тия само за ядрени войни да говорят и без това.

1

Мразя АНГЛО-САКСОНИЯ

преди 4 години

Хвърляй атома, Владимире! Изгори задокеанската чуума на злота! Ядрената гъба да изгрее над ционистката столица Уошингтън!Отрови с уран земята, която откраднаха от индианците! Руски ботуш да набива крак пред Конгреса!