12

Анонимен

преди 4 години

Квото щете дрънкайте псувайте и минуси пишете то нали едните за това ви е платено а другите само това можете.Хич няма и да ви ги чета, промотирайте си простотиите на жените и децата си у вас само те ви се връзват.Родител не е който ражда, и едно куче може да надруса четири малки, а който отглежда.Ако едно дете го гледа държавата, пансиона или гувернантката, то ще припознае и с право за родители тях а не вас.Кой сте вие? Някаква абстрактна инстанция дето дава пари и детето не я вижда хич или я

11

БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР

преди 4 години

Ха,те ако трябва ще направят да тръгват още от родилното,само и само да вземат делегираните бюджети.....българашка му работа.

10

Анонимен

преди 4 години

Явно още от бебета искат да ги зомбират с евроатлантическите им мантри.....

9

Анонимен

преди 4 години

В Англия почват на 4 предучилищна и на 5 са 1 ви клас.

8

Даскал Пандо

преди 4 години

Айде престанете да се правите на педагози !Със сигурност знам,че в Италия ,например, навършат ли 4 години отиват в предучилищна за две години и на 6 са в първи клас ! И никой не прави трагедия от това !

7

Анонимен

преди 4 години

И докато родителите на едни определени деца се излежават, защото папат за сметка на детските надбавки, автобусчета, платени с наши пари ще взимат децата им от вкъщи и ще ги карат по детските градини, където дечицата ще папат за наша сметка и я научат български, я не.За нашите деца пък местата в детските градини ще станат още по-малко, защото онези са с предимство. Какъв ще е резултатът, може да се предвиди още отсега.

6

БатБулгар

преди 4 години

Искат от 4г да почва сексуалното обучение, от малки да им промиват мозъците за феминизъм, хомосексуализъм, расизъм, климатични промени. Аха ясно.

5

Анонимен

преди 4 години

И пак неграмотни ще излязат накрая.

4

Анонимен

преди 4 години

Те на 4 са още с памперси, а от мон решили да ги пращат на предучилищна.

3

Анонимен

преди 4 години

Още малко и направо от родилните отделения ще ги карат да учат, за да държат на заплати връзкарите учители.

2

Оруел

преди 4 години

Сорос иска промивката да почне от по малки!

1

родител

преди 4 години

Оставете децата да си играят ,защото сега виждам бебета в колички с телефони!!