97

българин

преди 4 години

Ердоган започва.Да ми харесва като политик!-:) Следва интересите на държавата си.И с риск да настъпе САЩ! Така се прави!

96

Анонимен

преди 4 години

Остроумията не винаги са здравословни..

95

Сата НАТО

преди 4 години

Всички "геноциди" в Османската империя са подготвени в Азиатският департамент на руското външно министерство и обслужват само завоевателната руска политика. Народ, който се е хванал с Просията, после носи черни забрадки.

94

Анонимен

преди 4 години

До 94По-голяма лъжа от това не бях чел!!!Русия не може да е отказала помощ защото по това време е във война с Турция и даже успява да превземе Трапезунд,за съжаление революцията от 1917г.обърква всичко!А преди войната винаги е помагала на арменците включително и за въстанието през 1894год.Една от причините за геноцида е Русия да няма право никога над арменските територии в Турция!

93

Анонимен

преди 4 години

А Ердоган дали ще признае геноцида на индианци от страна на Русия в руска Америка през 18и 19век?Руснаците са се държали по зле и от англичани и немски заселници в Америка!Даже индианците отказват да търгуват с руснаци,племето телингити /южна Аляска/до последно е във война с тях и оспорва продажбата на Аляска,защото според тях само една крепост е собственост на руснаците.По инициатива на властите формалният мир е сключен през 2004год.в Аляска!

92

Ердоган

преди 4 години

Булгарите да си мълчат че няма да ви пусна хъб за газ и тогава ще горите *** на Италия.

91

Данков

преди 4 години

До Анонимен 100Не признават че сме били под тяхно робство, не признават че изселиха 300 000 българи от Одринска Тракия, не признават арменския геноцид.Те се оказаха най чистите и достойни хора на земята, никога нищо лошо не са направили.

90

Анонимен

преди 4 години

Ди си признава каквото си иска.Което не значи, че светът ще спре да признава арменския геноцид.Между другото кога ще признаят 500 вековния геноцид срещу България?През 12-ти век населението на България и Британия е приблизително еднакво Днес са с 50-60 милиона повече от България. Ако не бяха 500-те години сега да сме поне 20 милиона.

89

Сата НАТО

преди 4 години

Индианците не са имали никаква собственост. Нещо повече - при толкова много плодородна земя, не са се занимавали със земеделие. Живели са като стадо животни. При това положение белите правилно са ги изгонили.

88

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"Тръмп е скрит нацист"Е тва е вица на деня. Тръмп е най-големия ционист който е бил американски президент.

87

анализатор

преди 4 години

Когато Ердоган обяви за честване на 700г. на империята и от Лондон нададоха вой,как ще честват злините дето са сторили на поробените!И са прави-само частично,за,което им отговори за техните зверства и кръв в който са потопили там дето са минали!Само в Индия са избили 50млн-50млн хиндуисти!Истината трябва да се знае!Има геноцид над милиони индианци!Каква милост-да живеят в резервати!Но-историята трябва да се знае-документите да се прочетат!

86

Анонимен

преди 4 години

Напълно е прав Ердоган. За разлика от Арменците сбирщината хем е избила Индианците хем им е Заграбила цялата територия. Доколкото са останали някакви Индиянци то те са се спасили в прерията където и в момента живеят. Без никакви права без земя и собственост. Как му се казва на това Краварчета Не нее геноцид а тотално убииство и унищожение на цяла нация.И вие ще ни казвате как да живеем. За разлика от вас бг народа нито е заграбвал нито е унищожавал нация. Вие ли ще ни казвате как да живеем.

85

Анонимен

преди 4 години

До ДА"Но дали от европа ще признаят? Защото те също са убивали африканските племена и все още не са признали геноцида над Африка"Преди колонизацията цялата популация на континента африка е била около 200 милиона. Днес е над 3 милиарда. *** геноцида. Тея европейци хич не ги бива в геноцидирането. Трябва да вземат уроци от арабите.

84

Четете

преди 4 години

Турция е избивала арменците благодарение на "въздържането" на руската империя. В отговор на молбите за помощ от бедстващите, руската външен министър отговарил "На нас не ни грябва втора България"!

83

анализатор

преди 4 години

Прав е Ердоган!Документите сочат истината.Пък никой не пита,какви са тези документи,не искат и да ги видят,камо ли да ги вземат в ръка,че истината ще ги изгори!Геноцидът над арменците е подготвен,организиран от дьомнетата още след младотурският преврат!Колко е силен Ердоган,като ги подканя САЩ да прочетат и кажат кои са дьомнетата...А истина е,че турците са клали,етнически прочиствали и най-гнусното-вземали са кръвен данък от християните.....и от българите..

82

Анонимен

преди 4 години

Хирошима и Нагазаки са били военни обекти, а жертвите общо са около 20 000 човека - основно военни и работници във военните заводи.

81

Сата НАТО

преди 4 години

Арменците са станали маша на руския империализъм и правилно са ги зачистили.Русняците трябва да бъдат държани далече от Константинопол.

80

японец

преди 4 години

Кога ще признаят за геноцида над японския народ през 1945 год в Хирошима и Нагазаки 500 000 убити + 470 000 ранени които по късно умират9 200 000 остават без дом ...

79

Атаман Сирко

преди 4 години

Май трябва пак едно писамце да се напише на турския султан - Ердо!

78

Факт!

преди 4 години

Кув хитлер бе че тя структурата на ДНК е открита 1953 8 години след хитлер а след тая структура още колко неща са открити.Хапчета за теб.