39

преди 4 години

Няма свобода и държава ако някакъв съюз е решил да налага -една прокуратура ,един съд,една армия , една полиция ! Това е диктатура ! Ако всички сме равни в този съюз отдавна да имаме думата какво да правим или не .А какво става? Идват и ни заповядват колко нелегални без документи непознати да приемем . Казват ни колко пола имат децата ни

38

Сталин

преди 4 години

И защо не трябва да има референдуми? :)То при лош материал и демокрация е трябва да има!

37

Анонимен

преди 4 години

Политиката озлобява хората

36

Анонимен

преди 4 години

Цялата ситуация е един нагледен урок защо не трябва да има референдуми. Или ако има референдуми, то поне те да са валидни само ако едната позиция спечели с минимум 2/3 от гласовете (а не с мижавите 4% както при референдума за Брекзит).Не може да взимаш съдбоносни геополитически решения с 4% разлика. Това е безумие.

35

Реално погледнато

преди 4 години

Повечето англичани са антиевропейски настроени. Резултатите на изборите го потвърждават. За тях мечтата се сбъдва!

34

Реална журналистика

преди 4 години

Със сигурност щеше да има статия: "Как умира мечтата: Сърцата на АНТИевропейски настроените британци са разбити.", ако се беше случило обратното на изборите.Нали така ЕлВа?

33

Анонимен

преди 4 години

Нека премахнат мажоритарните избори. Объркани са и глупави, че победителят взема повече, отколкото са гласували за него. Това е диктатура и глупавите англичани не разбират, че ги лъжат.Плевенският плешив тв мъдрец рекламира същата лъжа за нас.

32

Мъ таковата

преди 4 години

Да стягат suitcases. Еуростар и ЕССР!Стига толкова отнети мечти и страдания.

31

80224

преди 4 години

И в Бг-то, какви мечти имахме около 1990г., ама... сега само си скачаме(да не сме червени).И тия проевропейски британци ще свикнат.

30

ВСЯКА ЖАБА ВГЪОЛА СИ

преди 4 години

Европейският съюз малко по малко заприличва на братчето си съветският.В Париж ето ,хората протестират срещу налудничевите пенсионни реформи на мосю Макрон герен .то/фил. и какво получават .. "любов" с тупалки и съзотворен газ . В Германия и Италия КАКВО Е ПОЛОЖЕНИЕТО -инжинери и медици от Южна Африка,Афганистан,ИРАК ИРАН идват без документи за да оправят Европа ,а белите ги е страх да излезнат да не уплашат гостите ... Утопията една Европа- не работи същото както беше СССР.УТОПИЯ е това !

29

Анонимен

преди 4 години

Вечерах лютеница.

28

свърши се!

преди 4 години

Англия става щат на САЩ, въпросът сега е в договарянето - кралицата иска да е президент, нот Трамп все още се дърпа, затова демократите го импичват за да дадат път на присъединяването на поредния американски щат. Иде ред на България, Бойко Борисов вече подписа, а Трумп му е обещал парче земя в Аляска за да развъжда каракачанки, били по-издръжливи от местната порода кучета за впряговете.Румен Радев се цанил за пилот на президентския самолет, но Трумп го пробутал на Путин, за да му е по-сигурно.

27

Анонимен

преди 4 години

До 28 Така е, но е трудно да го обясниш на хора, които нямат представа за какво става въпрос и бръщолевят глупости. Повчечето британци не искат да нпускат ЕС и последните избори го доказват.

26

преди 4 години

Глупости на търкалета. Борис Джонсън и партията му размазаха социалистите на изборите по толкова бруталне начин, че в момента последните не знаят от къде да започнат да оценяват загубата си.Това напрактика беше втори референдум и на него британците гласуваха категорично. Що се отнася до евротолерастите, още дълго време ще *** рани и вероятно ще обвиняват Русия за загубата си. Истината обаче е една и българският народ я е казал много точно: "Каквото си постелиш, на това ще седнеш."

25

Анонимен

преди 4 години

...руската сфера.

24

Анонимен

преди 4 години

СССР даде хляб на милиони хора от разни националности,ред и сигурност,образование,жилища и медицина-без пари,нямаше наркотици и исчезнали хора,стари хора не се хвърлеха от покриви заради мизерия.-------Глупости.Затова сега предпочитат да воюват, отколкото да влязат отново в руската сгета.

23

Идеалист

преди 4 години

Най-после една хубава новина!

22

Анонимен

преди 4 години

eu е създадена с цел свободна търговия а не с цел бай *** да присвоява евросредства и мисис гейбриъл да разпределя средствата на другите държави че и заплатата да и плащат на всичкото отгоре както и на още няколко нагли некадърни депутати

21

Анонимен

преди 4 години

Вместо руснаците да ни построят евтино АЕЦа и да си взимат отпадъците,сега една камара държави са се насосали да лапат от България и АЕЦа и да ни замърсяват подпочвените води и почвата с ядрени отпадъци,вместо да ги махат в Африка!И бените българи,пак ще са с най-скъпите цени на тока!

20

Анонимен

преди 4 години

До АнонименНатискат управляващите им,а не обикновените хора.