142

JJIvanov

преди 4 години

Edin нов автомобил уврежда климата по тежко отколкото 10 000 немски танка във втората Световна война Уврежданията са от тежко терористични режещи бели скенери инсталирани вместо доказано безвредни жълти фарове.Новите автомобили са претъпкани с тежко терористична вражеска за слъунчевата ни система техника вкл холограмна и видео сканираща. Масови убиици ги ползват за трайни увреждания вкл за активиране на аномални зони

141

Анонимен

преди 4 години

Дългогодишното промиване на мозъците, че колите замърсявали най-много явно е дало резултат - все още се срещат хора вярващи в тази лъжа. Миналата седмица печките замърсяваха 250-300 пъти повече от колите, но за промитите мозъци пак колите са виновни.

140

РПМ

преди 4 години

Проблемът е от вноса и изгарянето на *** от целият ЕС със знанието и разрешението на бойчето от герб......но до 20 години това няма да има значение, тъй като въхдуха в България ще дишат арабските мигранти, върнати от страни на същият този ЕС.

139

До 152

преди 4 години

Регистрираните коли са повече от печките, но колите в движение са няколко пъти по-малко от работещите печки. Нали се сещаш, че доста малко от регистрираните коли са в движение. Примерно една на 50 или 100 регистрирани коли, докато почти всички печки се използват в студеното време.

138

ман

преди 4 години

До до 133Колите работят по час на ден, печките денонощно

137

Анонимен

преди 4 години

Защо мафиотската партия герпне работи за сваляне цената напарното? И на този въпрос ще започнат да дават някакви *** отговори.

136

до 133

преди 4 години

Колите със сигурност са над 18 пъти повече от печките, та всъщност грешиш: основният замърсител са колите.

135

_

преди 4 години

"София диша сравнително чист въздух."Айде да е София диша сравнително мръсен въздух. :)

134

Анонимен

преди 4 години

Опааа......!!!!!!!!!Май, скоро ще забранят отоплението с "твърдо гориво"!!!!!В такъв случай алтернативата е газовата печка, но, за сравнение - какви са разходите за отопление с газова печка за един месец!?Който знае да каже!

133

гробарите от общинит

преди 4 години

от партия Ге.П да кажат къде по квартали като люлин и младост се греят на дървакъдето са в панелки и са на скъпо порно от порнофикация?Кои са неназованите европейските градове с по-мръсен въздух?Май гласувалите за ГеП не се сещат да се запитат.........

132

чичо Гошо

преди 4 години

Най сетне някой да каже истината!Печките са основните замърсители а не колите.Освен това с колата отиваш до работа и я спираш,а после се прибираш,а печките димят 24 часа в денонощието.А сега прос...ти герберасти едно въпросче с понижена трудност-След като ще слагате "еко стикери" на колите,кога ще има и "еко стикери" за печки и годишен преглед за тях?

131

БО

преди 4 години

В ГОЛЕМИТЕ ГРАДОВЕ НАДОЙДОХА КАТО ТЕРМИТИ СЕЛЯН-ИТЕ С БРАКМИТЕ СИ И ДИШАЙ ПОСЛЕ!

130

До 144

преди 4 години

Бъркаш. На въглища в София се отоплявахме до около 1965, после на ток и от около 1970-1972 година на парно. През 1965 София беше 800 човека. През 1987-1989 година изминатите от автомобилите километри в София бяха повече от сега - просто почти нямаше задръствания, разрешената скорост в населено място беше до 60 км/час, а по Цариградско шосе до 110 км/час. Сега колите висят в задръствания, заради лошата организация на движението и паркирането и изглеждат много, а реално са по-малко.

129

АНОНИМЕН 007

преди 4 години

Като се напълни в градовете със СЕЛЯ-Н-ДУРИ, ще мрем от лош въздух

128

анонимен

преди 4 години

Преди 1989 г. всички се отоплявахме на дърва и въглища, в големите градове на ТЕЦ с въглища, нямаше толкова много коли и нямаше и такива тежки смогове! Факт!

127

Анонимен

преди 4 години

До 120Кой казва че тогава не са замърсявали? То бива да си толко залухав ама твоето боли сигурно.

126

Анонимен

преди 4 години

Една печка на хубави дърва може да замърсява колкото 18 автомобила на над 30 годишна възраст, но такива коли в София са малко. По=страите коли в София обикновено са на газ и не замърсяват с ФПЧ. Средната възраст на регистрираните в град София коли е 11 години, а според изминатите в София километри е 6 години, т.е. една печка, в която горят гуми замърсява колкото десетки хиляди средностатистически автомобили в София, примерно колкото 20000 или 30000 автомобила.

125

Анонимен

преди 4 години

По поръчка на Столична община има изследване с поръчкови резултати, които да докажат, че колите са най-големия замърсител. За тази цел замърсяването се дава средногодишно, а към замърсяването от автомобилите се прибавя замърсяването от неизмитите улици. Въпреко това в изследването се признава, че 96% от замърсяването приписвано на автомобилите е от неизмитите улици и 4% от двигателите на автомобилите. Печките замърсяват много около 30-50 дни в година, а средногодишно става друго.

124

Анонимен

преди 4 години

Сега на мият улиците и се оправдават с паркираните коли, които им пречели. Преди 1989 година миеха улиците без да махат паркираните коли от двете страни на улиците, а сега не можели.

123

Анонимен

преди 4 години

Въпреки, че замърсяване от неизмитите улици не предизвиква наднормено замърсяване с ФПЧ, все пак то е второто по големина след отоплениято с печки. Около 25-30 мкг/м3 е замърсяването от неизмитите улици, при максимално допустима норма от 50 мкг/м3. Печките замърсяват няколко пъти над нормите. Преди 1989 година имаше времена, когато улиците се миеха всеки ден, но после с навлизането на парното ги миеха по-рядко - по веднъж седмично. Сега на практика изобщо не се мият.