84

анон

преди 4 години

ей, не се намери #кой да отстреля тоз глиган...

83

бай ганю

преди 4 години

икономическотораздвижване е основно в софия и по големите градове а провинцията е все още в третия свят,без реформирана образователна съдебна и здравна система и с погрешни газопроводи на които им предстоят санкции не ми го хвалете боко ежедневкатаот страх да не падне от власт не бърка в дълбоките рани на институциите за да бъде положителния ефект постояненще живеем задоволени от кеш по добре от вчера но заобиколени отлошо качество на живот свързано с не реформирани институции

82

V

преди 4 години

Къв месия ? Медиите не смеят да кажат колко е дълга на България ? Колко е бил преди герб да дойде на власт ? Колко данъци не са събрали ? Колко хора са съсипали с двойни стандарти при най важни документи щото незнам си кво писали и не били от желания етнос ? Това е най душманската партия управлявала България затова народа не може да се възпроизвежда .Създавайки държавата на най ограничените възможности. Имат късмета че и при другите партии е пълно само с костюмари. А България не е само тях ;)

81

Анонимен

преди 4 години

Къде гои намират тези гайдосвирци, да пълнят медиите с похвални тиради, на Луната, на Марс или още по-далече?

80

бай Тошо

преди 4 години

БСП би трябвало да се наричат БПСП(к) - българска псевдосоциалистическа партия (капиталисти)

79

Един от Северозапада

преди 4 години

До Тонката . Усежния ни "независим" до сега кмет, вече подкрепен от бандата на Герб, строи една църква от 20 години, че и повече.Няма да ти казвам, що пари глътна, и колко хора се облажиха покрай нея.То не бе строеж, то не бе чудо, то не бяха програми, то не бяха фирми на свързани лица, но какво да ти обяснявам-едно трябва да им се призна-навързани са като свински черва там, където мирише на пари-няма сини, няма червени, зелени и гербави.Всички са един дол дренки, от Фандъкова до селския кмет.

78

бай Тошо

преди 4 години

БСП е едно голямо недоразумение, което не трябва да съществува! Един от основните политически проблеми в България е, че няма качествена опозиция. БСП хем се обявяват за социалисти, а реално са разни крупни бизнесмени, което е противоречие само по себе си..

77

Анонимен

преди 4 години

До ТонкатаЗнаеш ли кой е всъщност "северозападния" ? :))))))))))))))))))))))))))

76

Анонимен

преди 4 години

Веучерях кисело зеле и салата от боб.

75

Един от Северозапада

преди 4 години

До Тонката Така е , Тонка, Баце стисна за макарите с досументи и факти "независимия" ни кмет, който е с двата крака вътре в далаверите, и му постави условия-или разкрива далаверите му и влиза в панделата, или е вече към Герб, и успешния ни кмет, вече не може да разпределя порциите сам, а ще трябва да "отчисли" и част от далаверата "нагоре".Впрочем, той пръв изпълни партиината повеля, да вдигне данъдите, и ще имаме най -голямия данък смет в страната, както и най скъпата вода.

74

Анонимен

преди 4 години

До Един от СеверозападаАдрианчо!! Давай, чадо, давай!

73

до 78

преди 4 години

Баце ако гласуваме за БСП да знаеш,че всички в България ще станем по слаби от Жан Виденов,а поне още 3 милиона ще изчезнат-кой в чужбина,кой 2 метра под земята!Аз само като чуя за БСП и ти казвам,че имам по голям страх отколкото евреите от Хитлер!Защото при Виденов получавах заплата 4 долара месечно,а издръжката на лагерник в Освиенцим е била 18!И честно ъи казвам,че бих искал за президент Пиночет,защото само той се доказа като антикомунист.Борисов май нищо не прави-всички от БСП са си живи !

72

сурва весела........

преди 4 години

Борисов по-активен догодина......в кражбата.

71

МНЕНИЕ

преди 4 години

На следващите Избори ще има Нови Играчи - Слави Трифонов и Кмета на Перник - Станката от БСП .Борисов може да изгуби Позицията си - въпреки Огромната Държавна Администрация от 800 000 човека , която гласува за ГЕРБ по Задължение .

70

Анонимен

преди 4 години

Oбрано лозе е България нищо няма да сеслучи само приказки и Големи ОБЕЩАНИЯ изборите минаха.

69

безпартиен

преди 4 години

Да знаете,че това с Борисов си е резултат от споразумение между ГЕРБ и БСП.БСП като изкарат я Орешарски,я Жан Виденов даже и членовете на БСП гласуват за Борисов.

68

Анонимен

преди 4 години

Ако не можете да намерите няколко средни месии, изберете пак месия Боко Тиквата.

67

Еретика

преди 4 години

Брей какво чудо невиждано.Гоооолеми успехи но само в главата на Бойко и в главите на бандягите около Бойко

66

Анонимен

преди 4 години

Вечерях мандарини шефе.

65

Терсенето

преди 4 години

Лакеите край нямате. Тъпата мутра, членувала във БКП, първи антикомунист.