132

ОРОЗ

преди 4 години

Добре режисирано.,,горката,,

131

Анонимен

преди 4 години

1993 бях в Германия. Първия влак в който се качих от начална гара Берлин за Дортмунд, и тръгна(!) с 30 минути закъснение. Не се занасяйте, не е това критерии за порядъчност.Западните общества имат малко по-голям стремеж към порядъчност и паричен ресурс, иначе не са кой-знае по-напред. Те като смучат хора и суровини оттук, няма как да се изравним....

130

Анонимен

преди 4 години

reklamaaaa na online prodajba na bileti za db s rezervirani predplateni mesta i cena na bileta spored silata na trafika... :-)

129

Анонимен

преди 4 години

Много багаж,много вещи,много потреблява,и мърси природата...

128

Анонимен

преди 4 години

Toва на земята до краката и кутийка от джънк фууд ли е, вижда се и метална кутийка от кока кола в раницата и, защо не ползва стъклени шишета, които се рециклират добре в Германия? Ако бях един служител в Дойч Eбaн да съм я изхвърлил от влака.

127

Грета

преди 4 години

Тунберг да ходи на училище, защото ше я изключат накрая.

126

Мани Пулатури

преди 4 години

До до 137Напразно се пениш. Грета вече се извини на Дойче Бан, вчера следобед и каза че не са я разбрали /???/ и потвърди че е пътувала през повечето време с първа класа .Има дори и снимка как си похапва сладко-сладко седнала удобно в купето. И нямам нищо против че тя е "повдигнала темата за екологичните проблеми" . Всъщност ако започнеш да следиш по подробно дейноста и , ще разбереш че мама и тати са тия които я влачат по разни "срещи" . Тя само чете емоционално едни листчета пред камерите.

125

Анонимен

преди 4 години

Докога ще ни натрапват нелицеприятната й физиономия за бога ........

124

Анонимен

преди 4 години

Куфарите й са от синтетични материали. Защо не е с дървени сандъчета?

123

Анонимен

преди 4 години

Тази горката ще я използват и захвърлят като *** кърпичка .

122

до 137

преди 4 години

Ти си ***. Тунберг(към непознати се говори на фамилия, а не на малко име!) повдигна темата за екологичните проблеми, и се почнаха долни атаки срещу нея. Защо бе, ***? Кое от думите на Тунберг не са истина? Някой да направи нещо, и незначителни хорица, непостигнали нищо в живота си почнаха с помията към нея. .................................................................Планетата загива. Заради екологичните проблеми. Остават десетилетия до края, ако не се променим, и то веднага.

121

Мани Пулатури

преди 4 години

Манипулативна статия и Туитър на хитрата Грета. Странно защо тук е дадена само ПОЛОВИНАТА от историята . Всъщност малката Грета Тумберг е пътувала ПОВЕЧЕ ОТ 4 ЧАСА в ПЪРВА КЛАСА и е ползвала всички екстри на такова пътуване . Самостоятелно купе ... меки седалки... безплатна храна... шоколадчета... пълното внимание на персонала във влака... и САМО малко повече от час преди да се наложи да смени влака в Хамбург за връзката и към Скандинавия . Що така *** Гретке? Съчувствие ли търсиш ?

120

баба мара

преди 4 години

ащо соц служби в Швеция не се задеистват и да приберат това болно момиче явнородителите заради парите няма да направят нищо

119

мда

преди 4 години

Тази картонена кутия ще ми избоде очите... Тая малко като веганите, дето в момента в който огладнеят и сгъват 2-3 пържолки.

118

Българин

преди 4 години

Всички разбраха, че има проблеми с главата.

117

Я па я..!

преди 4 години

Обикаля света да си търси загубеното детство.

116

Екоист

преди 4 години

Чшшш. Тоа влак с платна ли е? За един активист питам..

115

Пенсионер

преди 4 години

Цялата седмица у нас с прогноза за 15-18 градуса. Какво по хубаво от това ? Аз съм доволен от глобалното затопляне. За лятото ще му мислим. Грета да си гледа пубертета и училището.

114

Циник

преди 4 години

Каква драма драги зрители...Грета пътува в претъпкан влак...Грета плува на високоскоростна карбонова яхта - при строежа на която в атмосферата са отделени сума ти вредни емисии..Грета има газове от зеленчуците за вечеря..Грета има мезисболки....Грета npъдна...Грета...Грета....Грета..

113

ДртПрч

преди 4 години

Ама тя ползва кутия за храна за еднократна употреба, какъв ужас! Това никак не е еко - отрязали са дърво за да я направят. Обаче ако беше взела стъклена или метална, щяха да изгорят чувал въглища за направата й. Колко ли пък въглеродни емисии е изгорил газовият котлон за приготвянето на храната? А томът за влака от ВЕИ ли идва? Мале-мале! Това момиче е вредно за природата.