48

Анонимен

преди 4 години

Лекарите станаха като полицайте - хората масово ги ненавиждат.

47

Анонимен

преди 4 години

Нямах негативно отношение към лекарите, докато не поведох баща ми по болници! Така се сблъсках с най-долно изнудване и третокласен шантаж от страна на лекари! Разочарован съм! Започнах да се радвам на новини за бити лекари. Пак казвам - не бях такъв човек.

46

Анонимен

преди 4 години

Кви пари ве, доктораци? Нали слагате стентове? Нали на здрави хора блъскате скъпи пътеки, па и взимате пари под масата? Е какво повече искате ве, мошеници?

45

Анонимен

преди 4 години

У нас най-добрият лекар е безплатният.Виждате в Америка за какви цени иде реч...И пак недоволен от своите лекари?

44

Анонимен

преди 4 години

Медици, таковайте си таковата! Бяла мафия!

43

AAA

преди 4 години

Отидете в Америка,не само нямат почивка,но ги съдят за всяка грешка и беэдействие.

42

пояснявам

преди 4 години

До коментар 44.терсенето _ да Ви кажа само,че сериозно надценявате поликлиниката. ..... Много сериозно !

41

Анонимен

преди 4 години

ЕК: Българското здравеопазване е скъпо, с грешна структура и спорна ефективност (Накратко: Бойко краде като разпран...)Тук става дума и за проблем с концентрация и свръхконцентрация на здравни обекти, услуги и професионалисти, което предизвиква дефицит в селските райони и свръхпредлагане в големите градове.Недостигът на специалисти - най-вече на медицински сестри и лични лекари - спъва развитието на първичната помощ и разширяването обхвата на услугите в райони с ограничен достъп до тях.

40

Анонимен

преди 4 години

До КънатаЛъжеца си ти,аз живях през соца и помня колко много по-добро,качествено и напълно безплатно беше медицинското обслужване,тогава действително се грижеха за хората.

39

Къната

преди 4 години

До Системата ни убива!!заври си ги ти. Не лъжи, че преди 89 г. било безплатно и лекарите се грижели за нас. Лъжа, лъжа. За добър лекар трябваха дебели връзки и подаръци/в пари/. Дори да имаш пари, без връзки не ставаше. Без връзки от кабинет в кабинет, в болница за обучение на студенти, ставаш учебна ***...докато умреш. Така беше, другото е лъжа. А, лекарствата? Вечно бяха дефицитни, и за най-прости лекарства трябваха връзки, а за вносни лекарства трябваха мноого дебели връзки.

38

Анонимен

преди 4 години

До Анонимно 40"българите" като теб със сигурност

37

Анонимен

преди 4 години

Явно българите са малко на брой но за сметка на това са уникално прости!Пожарникаря вече 10 години извършва планиран систематичен геноцид под диктовката на Евроатлантиците а просстаците продължават да си го избират. Не ви ли е ясно вече че този има поставена мисия - да унищожи държавата България и да продаде територията и на Саудистска Арабия, Турция и Израел??Абсолютно всичко се прави в ущърб на Българското население. Всичко което се гласува в пармалентта е в посока дране на кожи!

36

Анонимен

преди 4 години

Медиците в България са най-неморалните хора на света!!!

35

6

преди 4 години

И образователната е за погребване , но няма синдикати !

34

123

преди 4 години

Здравната система в САЩ е една от най- антихуманните в света . Колкото и парадоксално да звучи , нашата е много по-добра . Ако се направи нещо да спре източването на касата и да се намали корупцията ....

33

Здравната състема в

преди 4 години

САЩНЯМА амероканско семейство което да не дължи поне 10-15000$ на гнусните евреи за сдравеопазване тези заеми се гарантират от държавата и ако не плащате ви конфискуват имуществото !!!да родиш дете в САЩ струва около 10 000$ ето това ви готвят и на вас !!!

32

до 3 3

преди 4 години

ало , ние сме в Европа и не ни интересува САЩ ! Там нещата са много различни и неяма място за сравнение !

31

Здравната състема в

преди 4 години

САЩза да ви прегледа специалист се чака 2-6 месецаза да ви направят процедура или операция се чака от 6 месеца до 2 годиниако не искаш да чакаш - плащаш от джобаоперацияв болница струва около 35-120 000$ - както казах по-доло застраховката покрива в най-добрия случай 60%много често отказват застраховка - например - разболели са ви се бъбреците - когато дойде време да подновите застраховката от 12 000$ на година става 10-30 пъти повече това е прекразното Американско здравеопазване !

30

Здравната състема в

преди 4 години

САЩговоря от първо лице - живея в САЩ от 1996плащам около 12000$ на година здравна застраховка, която на практика не покрива нищо !синаги става така че точно това което ти трябва не с покрива от застраховката или се покрива до определена сума. За да те прегледа обикновен домашен лекар трябва да си вземеш среща, ако отидеш в т.н. "направо влизаш" клиники се чака около 2-4 часа за да те прегледат. Прегледа струва между 60 и 350$ - зависи от лекаря и застраховката покрива до 60%

29

Анонимен

преди 4 години

Защо не работят на 8 места по 1 час и да вземат 8 заплати?