175

Анонимен

преди 4 години

Ай стига бе, не може да бъде

174

Анонимен

преди 4 години

вчера се върнах от Германия през Виена,ако знаете как пазаруват.какви нови коли карат,как са облечени...никога.ама никога няма да ги стигнем.там има ред.дисциплина.наказание.толерантност.ако ми кажете .че тук има някоя от тези думи?

173

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 168"През 1988 година България беше на 25-то място в света по БВП на човек от населението, но дойдоха демократите ..."Може ли да приведете някаква надеждна статистика за това твърдение? Защото аз се сещам за поне 30 държави, които винаги са били по-богати от нас. Ако си помисля, може и за 50 да се сетя.

172

Даскала

преди 4 години

Нормално е за народ със зелена тиква за премиер!

171

Анонимен

преди 4 години

Стига с това -най бедни ,най нещастни ,за де е така ние сами сме си виновни ,никой друг ,защо седяхме и гледахме когато унищожаваха селското стопанство ,индустрията ,здравеопазването ,образованието,защо винаги същия този най беден и нещастен народ постоянно избира продажници и неграмотници да го управляват и търпи отгоре на всичко !Всеки народ си заслужава съдбата ,затова спрете да плачете !

170

Анонимен

преди 4 години

днес е мис Свят 2019 в Лондон, добрата новина е че мис жабешки уста няма да ни представя там.

169

Americano do 174

преди 4 години

Абсолютно вярно. Като добавиш злобата, опростачването и неспазването почти на никакви правила, "картинката" е завършена и резултатите са видими. Не може с този бай-ганьовски манталитет, да има прогрес в тая държава.

168

77

преди 4 години

За 2018? България за първи път след 1989 г се развива стабилно и в правилната посока.В това темпо и без допускането на комунистите на власт До 10 години покупателната способност на населението ще се увеличи двойно от сегашното.Разбира се ниско образовани ,и хора без квалификация,ще са и тогава бедни и недоволниПричината е в това че нямаме социална система като Немската или Шведската.АТочно заради това хора без професии и образование са бедни и в много други и по богати страни от БГ

167

Ивайло

преди 4 години

Какво ще каже по въпроса нашия премиер-слънце?

166

Анонимен

преди 4 години

1. Народа ни е със социалистическо мислене. Като резултат българската мечта е обратната на американската. " Нека онея богаташи де станат бедни като мен". Няма хъс за борба за икономически успех. Хората чакат някой да им даде нещо.2. Предприемачите ни са некадърни. Те не са спечелили парите си с добри икономически решения упорита работа и лидерство. Те бяха назначени. Предприятията им бяха подарени или ги откраднаха. Те не са конкурентни на истинските предприемачи..

165

Анонимен

преди 4 години

Нормално е. Ние изгубихме десетина години в комунистически правитества след преврата на 10 ноември. Другите държави забраниха комунистически те партии направиха лустрация и в Румъния дори убиха Чеушеско. А при нас комунистите си раздадоха народната собственост и после Костов раздаде останалото на свои назначени олигарси. За това сме 10 години назад, калпави са ни олигарсите. Народа ни е социалистически настроен..

164

Циник

преди 4 години

Целия свят живее по законите на капитализма ...а най-безмилостен е той в днешен Китай.Само в България цял един народ "тъгува" по правешкоболшевишката "уравниловка"... реалностите са такива - каквито са ... и народ децимиран до прости селяни въздишащи по миналото - не заслужава по-добра съдба.Прав е Василев:"Селяни прости - живота е жесток! И няма да ви чака да свикнете."

163

До Цонко

преди 4 години

Румъния беше след нас, а сега е преди нас. Полша, Унгария, Чехия и Словакия бяха преди нас, но не толкова по-напред, колкото са сега.

162

Цонко

преди 4 години

Всяка година една и съща статистика и едни същи реакцииВлезнахме най бедни и е нормално да сме най бедни,кой ще си позволи да пропадне под нас?По скоро въпроса е да има стабилност и прозрачност и предвидимост,който иска по висок стандарт, той си ходи по чужбина

161

Анонимен

преди 4 години

При капитализма е така - България най-бедна. Това да не ви е социализма, когато не живеехте бедно.

160

Анонимен

преди 4 години

През 1988 година България беше на 25-то място в света по БВП на човек от населението, но дойдоха демократите ...

159

До 164

преди 4 години

Не можеш да четеш. 600 хиляди лева са средно по 100 хиляди лева на семсйство за пет години или по 20 хиляди лева на година, но обикновено става дума за еднократно изпращане на пари - продаваш имот за 80-200 хиляди лева и парите ги пращаш на децата в САЩ, Германия и т.н. Само един знам, че праща по 400 евро на месец на детето си, което учи в Холандия. Един друг получи доста заплати при пенсионирането си и остана без пари - парите заедно с малко спестени ги изпрати на децата в САЩ

158

Анонимен

преди 4 години

в бг се живей най добре и най хубаво трите ми деца са в германия по сто евро триста евро получвавм от тях ежемесечено плюс две пенсии 600 лв шапка на тояга как се казва в просто народието станаха 1200 лв но пак не стигат декарства ток вода за черни дни пари нема да са живи и здрави лъжците на странаа ни които ни хранят с утрешният ден този утре не идва вече 30год.аз човек които е пенсионер ви го казва до 2030год.българия ще остане без людна.заради лъжите и корупцията на политиците

157

Анонимен

преди 4 години

До 163Бедни семейства, ще да са тези, който дават по 20 000 (долара!? ЩО долара, бе момче!) на година?Сори, ама ако бяха дщбедни, нямаше и 3000 лева да могат, д дават, като ли по 35000 лева.

156

Анонимен

преди 4 години

Въпреки, че сме най-бедни, продължаваме да изпращем пари на децата ни, които са в чужбина. От всичките хора с деца в чужбина, които познавам, никой не получав апари от тях, а почти всички им пращат пари. За шест семейства знам и точните суми - общо те са изпратили 600 хиляди лева във вид на долари и евро, за последните 5 години, кой повече, кой по-малко. Това са три вида пари - от продажба на имот, от платени заплати накуп при пенсиониране плюс спестени пари и ежемесечно пращане на някаква сума