11

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 2Той Слабака прилича на пенсиониран металист.

10

Анонимен

преди 4 години

КЪДЕ Е ШКЕМБО ДА ОБЯСНИ КАЗУСА.

9

Православен

преди 4 години

На мен ми е чудно как не са го покрили, не може да не е звънял веднага да го оправят ,но са му отказали. Явно е натиск на диктатора към псесвдопатриотите ,че никой от тях не е недосегаем и да внимават!

8

Анонимен

преди 4 години

Добре, че не е сгазил и малко ромче.

7

НАШЕ МОМЧЕ Е

преди 4 години

Хора, моля ви се! Ама той се е извинил, бе!Какво повече искате? Вие, ако сте с 35 к EUR месечна евро-депутатска заплата ще напуснете ли софрата само, защото са ви хванали да карате пияни? Освен това, Джамбазки е наше момче, добър отличник, потомственик на силни ДС кадри, заслужил е не по-малко от други деца на номенклатурата. Ние от партийната сигурност (ДС) ще бдим момчето да не се провини пак и за по-сигурно ще му дадем да кара кола на НС, така че с нейните отличителни знаци да не го спират.

6

1

преди 4 години

Ще му наложат една глоба от 1000лв,която за него не нищо спрямо неговата заплата и хоп ей ти наказание по български стил

5

Анонимен

преди 4 години

Помните ли го Ангелчо преди да стане евродепутат? Имаше едно скъсано пуловерче и обикаляше телевизиите, като улав. Пази Боже сляпо да прогледне. Ще остави той 30 бонки заплатка на месе, дето дори не е мечтал за тях като малък.

4

Слабаков

преди 4 години

Хаха е кво е станало, аз тея промили до обяд в Брюксел ги пия с две кутии цигари!

3

Kelepir

преди 4 години

А,така...ха-така..Честен,патриот, громи хомосексуалисти,а той самият е такъв....

2

ай сиктир

преди 4 години

Хе-хе бил сгрешил кой знае колко пъти е къркал и карал, но сега са го сгащили, ако е някой друг ще го заврат в мечи знаете какво.

1

Off

преди 4 години

Ама и в затвора няма да ходи. И какво да у е наказанието - глоба ли?