15

До анонимен 12

преди 4 години

БоДжо има мнозинство и право да откаже, но Стърджън има адвокати ( същите тези адвокати ) които спечелиха делата за спирането на парламента и те вече са готови със съдебните искове и въпроса ще се отнесе в съда по правата на човека. Така че тоя клоун ще достави брекзит само на Англия !

14

Трудовакъ

преди 4 години

Северна Ирландия се обединява с Ирландия, Гибралтар се връща на Испания и с това ерата на колониализма в Европа завършва. Шотландия нека си стои в Кралството - там ще и е по - добре. С това цялата безумна комедия ще завърши. Тя така и започна...

13

Петък 13-ти

преди 4 години

2040 година - след Фрекзит, Некзит и Декзит оставаме само ние с румънците и гърчолята в ЕС. Където е минал българин трева не никне. Всички съюзи с нас са се разпадали, всички държави с нас са губили войните. :)

12

Fgf

преди 4 години

Болгария ки напусне ЕС,коги си видиш ушето без огледало.

11

Анонимен

преди 4 години

Болгария ки напусне ЕС

10

Анонимен

преди 4 години

До АнглияСлед вота няма да има обединено кралство !!! Остсва само Англия------------------------Не е така. Борис Джонсън има пълно мнозинство. Ако иска ще насрочи референдум за шотландска независимост, но ако иска няма да го насрочи. Има пълно мнозинство, конституцията му дава право.

9

Анонимен

преди 4 години

В момента Путин черпи с отлежал коняк..

8

Анонимен

преди 4 години

Не знам защо се говори навсякъде, че Джонсън е разбил конкуренцията и че англичаните масово са прехвърили гласовете си за него. Реално Джонсън събра като брой гласове долу горе колкото Тереза Мей 2017. Гласувалите за анти брекзит партиите са повече. Младите и образовани англичани не искат да напускат ЕС - фактите говорят. Докога необразованите и 70+ ще решават бъдещето на всички държави

7

Робева

преди 4 години

Леля Ванга каза,Нешкеее,Англия ке напусне ес

6

Англия

преди 4 години

След вота няма да има обединено кралство !!! Остсва само Англия .

5

Анонимен

преди 4 години

Шотландия като Каталония - много лаят, нищо не правят.

4

Анонимен

преди 4 години

Хайде да не пророкуваме, защото все някой от пророците ще е в грешка и ще изпадне в конфузната ситуация да се оправдава че не е разбрал правилно. Още малко остана и ще разберем. А за Шотландия - не знам. Много приказки за свободна и независима Шотландия и дрън-дрън ама май ще се окаже че страхът е по - голяма сила от стремежа към свобода. Защото след свободата идват проблемите - как ще се спасяваме самосиндикално? Нека събитията да следват своя ход. Щем не щем - ще разберем.

3

Анонимен

преди 4 години

Свобода за Шотландия и С.Ирландия!

2

Sichtpunkt

преди 4 години

И без вота пак е под съмнение. Стърджан само търсеше претекст за нов референдум. Като я видях как се радва на победата на Джонсън ще кажеш, че тя победила.

1

Смело сърце

преди 4 години

Референдум за независима и свободна Шотландия!