29

Анонимен

преди 4 години

ОБИЧАМ ТЕ!!

28

Сбъдна се

преди 4 години

И чист въздух вече взеха да ни продават! И за въздуха доживяхме да си плащаме.

27

Анонимен

преди 4 години

Може да е било случайна проверка, а може и да било полицейска поръчка.През 1997 направиха курка пан на баща ми.Обади му се някакъв мним клиент телефона да отиде в провинцията, черпиха го в хубаво заведение и му поръчали и хубава шопска салата и му казали, че е срамота ако не пие поне едно питие.Когато тръгнал с колата го спрели след 20 метра?!?! Държели се с него така, като че ли подкуп ще свърши работа.Целта им е била да го подведат под съдебна отговорност за подкуп.Знам поръчителя и посредника

26

Мишо

преди 4 години

На първо място е лапаницата и голямата баница, а народа кучета го яли!

25

Tt

преди 4 години

Много добре но по какъв начин ще се справим с ромейските махали

24

Трол

преди 4 години

Значи и тук се е провалил достигали сме само трето място по мръсен въздух има още да дерзаем за първото място! А сега шегата настрана: Не го ли е срам малко, при положение че сме трети по-мръсен въздух и е ясно че никой нищо не прави по въпроса! Според СЗО над 25 микрограма прахови частици въздуха е опасен за здравете, те да ми обясняват че трябвало замърсяването 3 дни да се задържи на 200 микрограма за да имаме зелен билет! А в другите държави затварят училища и забраняват работ на открито!

23

Шоколад

преди 4 години

Прав е Бойко здравето и чистотата на въздуха са най важниКато унищожи българите ще изчисти и оздрави въздуха?Хората никога не са били важни за него

22

мак

преди 4 години

Чистият въздух едва ли ти е приоритет. А италианските *** сигурно ухаят на рози.

21

До 22

преди 4 години

Правилно. Но политиката на Тиквата е насочена към "неговите" хора, а не към народа.!Вдяваш ли?

20

Анонимен

преди 4 години

Добре де как можетакаванаглост дасетърпи.Няма народ няма човецисамо плъховеостанаха втази държава.

19

Мъдър политик

преди 4 години

За разлика от пенсионирания военен Радев, който само интриганства, Бойко провежда истинска политика в полза на хората !

18

КуКлус

преди 4 години

Боко ако беше Пинокио ....носът му щеше да е дълъг колкото магистрала Тракия !

17

Христо Ковачки

преди 4 години

За мен и г-н Борисов чистотата на въздуха е приоритет ! Италиански бо..,*** I like this

16

V

преди 4 години

,,Здравето и чистотата на въздуха винаги са на първо място,, ЗАТОВА КУПИХМЕ НА НСО ТУРБОДИЗЕЛИ С ОГРОМЕН ЛИТРАЖ И ДОРИ КМЕТОВЕ КОИТО ОТГОВАРЯТ САМО ЗА ЕДИН ГРАД СЕ ВОЗЯТ НА ТЯХ ЗА СМЕТКА НА НАРОДА ;) А на последно място за нас е дали ,,бизнеса,, плаща данъци. От 2016 до сега сме оставили на тарикатите да откраднат от коректните 40 милиарда .Това го направихме заедно с Цацаров .А за кражбата го наградихме с още един апартамент пари ;)

15

Анонимен

преди 4 години

Дълго време се чудех дали тиквата е глупава или се прави на такава. Вече съм сигурен, че проста, тоя въздух и той го диша.

14

истината

преди 4 години

Знае ли някой, кои са фирмите внасящи замразено дърто свинско месо от ЕС? И кои са собствениците им? Като говорим за здраве....

13

ХХХ

преди 4 години

Двуличник ! Въглищата и дървата тровят въздуха ? Самолетите не ни тровят ? Колите ? Ами дай да преминем вместо на въглища и дърва .......да вземем да горим италианския бо.,,*** ? Вземате италиянския бок,..лук да изгаряте и в същото време викате че здравето и въздуха е най важен ? Е това или е двуличие или шизофрения ! Няма по голям лъжец от Бойо ! Ковачки май не пълни само неговия си трезор !

12

Пияница

преди 4 години

Тиквата пак са му набили Празното канче. В Не работещите мини на Перник са заровени огромно количество токсични отпадъци. Тоя разбира от Екзотерика; - Скоро ще почне да ходи по вода.

11

Анонимен

преди 4 години

Тия малко, че печатят пари да помпят акциите на борсата на богаташите и така изяждат спестяванията на останали, а сега насила ще ни налагат зелена енергия, която е скъпа и така ще обеднеем още.

10

ДАНЪКОПЛАТЕЦ

преди 4 години

ТАКА ЛИ???ТИ ДА ВИДИШ...ЗАЩО ТОГАВА ИЗСЯКОХТЕ СТОТИЦИ ДЕКАРИ ЗДРАВА ГОРА В ЕЛЕНСКИЯ БАЛКАН? ЗАЩО ОЩЕ ПРЕДПРИЯТИЯ КАТО "КРОНОШПАН" ВЪВ ВЕЛИКО ТЪРНОВО РАБОТЯТ И ОБИЛНО ЗАДРЪСТВАТ ВЪЗДУХА С ОТРОВА??? ЗДРАВЕТО ГОСПОДИНЕ, ИЗОБЩО НЕ ТИ Е ПРИОРИТЕТ!