43

Анонимен

преди 4 години

До ЕСГроздето е кисело, а? Спокойно!Още ще покиселее!

42

Анонимен

преди 4 години

До 42Добре си направил. И аз мисля да бегам от тая клоака скоро. Само мазохист би искал да живее тук

41

Анонимен

преди 4 години

На пpoстите и жалки европейски нацийки ще им светне един ден, че трябва да са в съюз, за да се пазят от хищническите сащ, Китай, Русия , Турция, ама ще е твърде късно тогава. Аман от комплекси за превъзходство и уникалност.

40

Pff

преди 4 години

Ще цъфнат и вържат като излязат от ЕС.Да си в ЕС е супер. Пътувам си където искам в Европа спокойно, ползвам се със всички права, задължения и превилегии като гражданин на ЕС. Гледам какво става когато решат да дпйдат в Германия турци, сърби, македонци, босненции, руснаци, украинци и т. н. Добре че навреме се махнах от кенефът UK

39

пецата

преди 4 години

сащ от много време иска да отдели невеликобритания и да я направи своя колония , докато те са в ес имат сила и стабилен гръб за да не бъдат узурпирани политически и корпоративно от сащ , сащ е един конгломерат от кръвожадни корпорации които живеят свой живот подхранвани единствено от алъчността на акционерите а те са един от друг по алъчни, така че този цирк им трябва за пред сащ , германия прави всичко за сдържането на англия да не излезе а джонсън и ко. са колаборационисти

38

някой си

преди 4 години

Да , обаче английският ще си остане официален език и задължителен за ЕС. Защо ли...

37

Sichtpunkt

преди 4 години

Шлюxи в Шотландия е ядрената база на GB и уискито. Ако излязат все едно да си "отрежат ръцете".Ако излязат GB няма вече да съществува в сегашния си вид.

36

Sichtpunkt

преди 4 години

Напускаш, дядовия ми.Много точно! GB никога няма да напусне EU, НИКОГА!

35

Анонимен

преди 4 години

Следващите напиуснали ще са Франция и Иалия. Франсетата само тряб ва по-скоро да гилотинират макарона и са готови.

34

Анонимен

преди 4 години

До 28 Брекзит пак няма да има :) ама ти се надявай де

33

Анонимен

преди 4 години

Това си беше като втори референдум, който иска вън гласува за борко който не ... за другия. Дано да си го нахендрят едно хубаво сега

32

Анонимен

преди 4 години

Русия напусна Съветския съюз, а това е Втората европейска катастрофа, с напускането на Британия на Европейския съюз.Елцин избяга от Съветския съюз и поиска от Желю Желев да признае независима Русия.

31

реалист

преди 4 години

Споко до година има време русофилите да не се радват толкоз рано

30

реалист

преди 4 години

От малък знам че е по добре да се обединяваш

29

Шотландски боец

преди 4 години

Реално погледнато сега е момента UK, да се разпадне, понеже Лондон е финансов гигант, който може да поддържа Англия, но държавите в обединеното кралство, печелят от износ, основно на житни и морски продукти, които идват в Европа. За Северна Ирландия и Ирландия, да не говорим, там отдавна трябваше да се обединят, сега ако има и граница между тях, нищо добро не ги чака, освен нещата, преди "Разпети Петък"

28

Шотландия е част.

преди 4 години

От Европа. Под морето на Великобритания, има земя, която свързва острова с Франция.

27

Хохохо

преди 4 години

Аз какво ви разправям вече 2 години-Брекзит ще се случи. Къде са сега тези форумни политолози, които твърдяха че Брекзит няма да има? Даже паунда се устреми нагоре , интересно защо, нали трябва са потъва, според същите специалисти.

26

42

преди 4 години

Те шотландците от векове се отделят, ама все нещо не им достига. Единственият проблем ще е Белфаст. Но Uk и ЕЙРЕ ще си отворят свободна търговия, географията ще го наложи, а тогава Белфаст ще си трае.

25

42

преди 4 години

До 24Стара Англия гласува срещу някои деформации на днешния глобализъм и членството в ЕС. От членството в ЕС губят индустриализацията си и риболовния сектор, които като печалба превишаваха ползите от членството в ЕС.

24

Бате Гойко

преди 4 години

"след 15 години ще се ползва ли газ?"Някакви алтернативи?