42

Вуйчо Ваню

преди 4 години

Е ,унагарка или българка е -последно !?Таквиз *** има навсякъде и бели и тъмни и черни и мюсулмани и християни заедно с азиати и европеци .

41

мдаа

преди 4 години

Нигерия е една от на-големите африкански страни с официален език английски. Щом в най-луксоцния квартал електротехник и охранител правят такива зверства ,представям си необразованите канибали какво вършат .

40

Анонимен

преди 4 години

Мдаа..,някои заключения за толерастни парчета се правятпо трудният начин.

39

Бай Иван

преди 4 години

А тук простите и кресливите ги посрещат тези липсващи звена в човешката еволюция с меченца и прегръдки ;) !!!

38

ДОЙЧЕ

преди 4 години

Е защо пък се пише унгарка или наистина е унгарка ,но за да има драма наще я правят на българка все пак имаме общи корени с унгарците- хунските тюрки на Атила....

37

Франс прес

преди 4 години

Макрон нали каза, че предпочита нигерийци и др. африканци да идвали пред българи и румънци....

36

до Авторката

преди 4 години

Тоа FAKE NEWS копоран от тоа сайт който даже няма адрес(същия третокачествен сайт като вашия) ходи да манипулираш някой който не разбира чак толкова много

35

Социолог

преди 4 години

Населението на Нигерия ,Етиопия и Конго е колкото на целия ЕС и напират да идват през Либия заедно с други "електротехници" да черпят европейците с "питие"....

34

Батето

преди 4 години

НАздРАВЕЕЕЕЕЕЕЕ

33

Анонимен

преди 4 години

Мътна нигеро-датско-българска история, която накратко може да се опише с поговорката "Ако плуваш в река от л...на с лодка без весла - няма начин да останеш с чисти ръце".

32

до mn

преди 4 години

Не те знам от коя нация си, обаче, в случая има прекалено много улики, че е намерила най-накрая това, което е търсила, за да ми е жал за нея. Ако и африканците да са я объркали за българка.

31

daa

преди 4 години

Служители в имението да действат с такава жестокост... не е било само обир. По вероятно е отношението към тях да е било повече от отвратително и на тия да им е "паднало пердето". Все пак говорим за страна,където бедните са много по бедни от нашите,а това семейство са на другата крайност- страшно богати и най-вероятно с много голямо самочувствие.

30

Петров

преди 4 години

Кой нормален ше отиде в Африка бе?

29

mn

преди 4 години

За съжаление обществото ни се е напълнило с ***. Надолу е пълно с коментари от типа "щом не е българка, значи все тая как са постъпили с нея". А капка милост няма ли във вас. За вас ок ли е което и да е човешко същество да загине по такъв начин? Нация от *** сме и това е.

28

Анонимен

преди 4 години

Бернадет Куруч - традиционно българско име! Все пак жената по-добре от нигерийската полиция знае каква й е народността и щом е написала, че е унгарка, пъки и с това име, най-вероятно е унгарка.

27

saki

преди 4 години

Представям си колко лошо и надменно са се отнасяли с двамата мъже докато са им били служители.

26

Разбирам

преди 4 години

И пред нигерийците е срамно да кажеш , че си българин, та пробваш с унгарец...

25

1

преди 4 години

Менте новина, не е българкаhttps://facebook/bernadett.kurucz.545

24

анонимна

преди 4 години

Долни, дребни и злобни душици, на които и през ум не им минава, че такива насилници посягат на всеки, не само на "предатели", "к......ви" и тем подобни гениални квалификации, типични представители на мачовщина и на ориенталска задръстеност......, но както бе казано в един от коментарите може и те да усетят "колко са прави извратеняците"?

23

Анонимен

преди 4 години

Не е българка ама ме кефи как в статията много пъти се натъртва на думата "българка".