52

избирател

преди 4 години

Е това вече е изненада......Жалко,че не виждате ироничната ми усмивка!!!

51

Анонимен

преди 4 години

Анти-ГЕРБеровските путьов...ци, и като дойде БКП-то на власт, вие как ще си изкарвате копейките?ГЕРБ никога не са имали и не са плащали на трольовци - лично го проверих, дано изкарам някой грош, ама ме отрязаха - свобода на словото, казват.Та се съклетисах нещо за нивото на простащина във всеки форум, ако след победната ви анти-ГЕРБ кампания, която водите вече четвърта година, вземете да оглавите държавата - ами няма кой да ви плаща, ако БКП-то се нагнезди и за месец-два излапа цялата държава

50

Анонимен

преди 4 години

Ох котьооооооооооооооооооооо!

49

Анонимен

преди 4 години

Да идва Гешев и да вкара Дайнов в затвора .

48

Анонимен

преди 4 години

навсякъде наслагаха гангстерите на герб да замитат следите на корупцията. Само дето не можете да излъжете никой в ЕС, всички там отлично знаят какво става в най корумпираната държава в света.

47

Шнорхел

преди 4 години

Cвинчo пак се уреди на сладка службица!

46

Анонимен

преди 4 години

От Гешев и Цацаров тресат *** само престъпниците от рода на едрите олигарси, мнозина от които си чакат на опашката и междувременно все още имат копейки да плащат на нашия трольо; и кого предложи наш трольо, като не му харесва Цацаров да прибира родните Стайковци, Баневци, Арабаджиевци и прочие? Пък още колко са останали, леле-мале!И какво ще правят наш трольо, БКП и Бойкикевото ДБ без ПРОКОПсалите и прочие чорбаджийски соросоидно-малофеевски парици?

45

ай сиктир

преди 4 години

Както е тръгнало накрая цацата ще го пратят за посланик в някое приятно местенце.

44

Анонимен

преди 4 години

Голяма изненада, няма що! Пионките отново се пренареждат!Сега отново ще слушаме добре звучащи, нищо не значещи приказки и свършена работа - 0!

43

Анонимен

преди 4 години

брей каква изненада! Очаквах да изберат другия

42

Иван

преди 4 години

Като е бил послушен на единия пост - сега му дават друг, трябва само да изпълнява. Сладка работа за милиони. Това е Родината ни, да ни е честито....

41

Mr STARBUCKS

преди 4 години

Абе дайте едно постче,едно отделче и на БСП.Може пък,да спрат да рИвът .

40

Анонимен

преди 4 години

Сега вече и дума няма да чуем за корупция!Но не защото няма да я има а зощото тиквите си наплавиха двойна защита...това което няма да може да прикрие и замаже Гешевта,Цацата ще го дозамаже!

39

Мангусто Чакъров

преди 4 години

България да си смени името със закон на Мазохандия поне....въй въй

38

Анонимен

преди 4 години

цЦАЦАТА ще свърши , толкова работа на новата работа ,колкото и на старата.....

37

Анонимен

преди 4 години

До стига бе 10СамияТ факт, че благородният Днес.бг допуска щатни трольовци като теб в мрежата, говори много и за измислената класация за свободата на словото в България от соросовите "Репортери без граници" - простащината граници НЯМА, говори много и за това, че твоите ПРОКОПсаловчи и прочие олигарси са в пълно съгласие с комуноидите за анти-ГЕРБ кампания и саботажи вече четвърта година - и като ги съборите, какво ще правите?Ще излапате де-що е останало и ще ревнете, че ГЕРБ били обрали всичко

36

Анонимен

преди 4 години

До тоя, който петни името на Странджата - споко, някой ден и до теб ще стигнат прокурорите. Но след пълния провал на това управление и катастрофата, която ще докара на България.После ще дойде ред за справедливо възмездие и големия бой ще отнесат платени *** като тебе.

35

Анонимен

преди 4 години

Бе от какъв зор набутваш тук пак Русия бе дри шльо?!?Нали нищо общо нямате това троловете от ГРОБ с Русия, от какъв зор се напъваш сега в тази посока?

34

Анонимен

преди 4 години

Гешефта и Цазата!Каква красива днимка!Тези два светли лика, нещо като архангелите Гавраил и Михаил сред ангелите, главните защитници, поставени от бога. Двамата облечени в бяло, с позлатени ризници и мечове - строги и справедливи, както ги рисуват по църквите!Това е уникално изображение, готово за Лувъро, да го кътат там 100 години, да знае света какви герои е раждала, ражда и днеска българска майка юнажка!

33

Анонимен

преди 4 години

Сега ще видите кон боб яде ли... Цецо пак няма да посмее да си дойде от Белград, щото тука само това чакат да го убият, че да не им разкрие всичките далавери и да извади наяве какво се случи с КТБ и кой се облажи.